Dr@g@n 345 Napisano Februar 8, 2016 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nekog i zanima ?? Vec duze vreme (2-3 godine) koristim Iphone 4s. Iz cistog zezanja skinem na njega iz APP Store 3 navigacije i pocnem da ih testiram. Prve dve su vrlo brzo odpale, a trecu i dan danas koristim. Navigacija se zove "Sygic GPS" Ima je i za Androide. Redovno se azuriraju mape i odlicna je. Ja sam svoju u medjuvremenu odkljucao i kupio za nekih 20€ "Full Evropa" mape. Svoju staru navigaciju sam prodao iz razloga sto je nisam palio od kako sam ovu probao Proveravana je u austriji, bosni, srbiji, crnoj gori, makedoniji, rumuniji i albaniji, i za sada joj nisam nasao mane. Moja preporuka svima : Kada krenete na sledece putovanje skinite i probajte. Prvih 7 dana je besplatna i sve je odkljucano, posle toga pojedine stvari rade samo kada je odkljucate. pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6867 Napisano Februar 8, 2016 MotoDJIR.com, 1382 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš potpuno besplatno i za I phone i android...za ceo svet. HERE Fenomenalna i savršena. Probana već mnogo puta na raznim destinacijama. Radi i off line. Sve besplatno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 8, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas takodje za HERE, koristim je i na NOTE 3 i na iPhone 4S.... ali svakako kolegi hvala na sugestiji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Februar 8, 2016 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Bice probana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Februar 8, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan e sad rodjaci zamislite nokia lumia 1520 i HERE... sad znate kako je meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Februar 8, 2016 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u Xperiji i Here i Sygic...dobri su oba ali Sygic je ipak malo jednostavniji za upotrebu, bolji mu je interfejs što se moderno kaže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Februar 8, 2016 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan HERE isprobana i proverena, ali sto kolega Arakis kaze nije bas (kako se moderno kaze) userfrendly. Ali zavrsava posao kada se naviknes vise nego dobro. Ako sam dobro shvatio iste mape koristi i iGo navigacija. Neka me neko ispravi ako gresim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9081 Napisano Februar 8, 2016 4_tocka_i_karoserija, 1969 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan HERE isprobana i proverena, ali sto kolega Arakis kaze nije bas (kako se moderno kaze) userfrendly. Ali zavrsava posao kada se naviknes vise nego dobro. Ako sam dobro shvatio iste mape koristi i iGo navigacija. Neka me neko ispravi ako gresim. Prakticno postoje samo dve vrste mapa - Here i Tele Atlas. Firma nekad poznata kao Navteq je prodavala mape velikoj vecini ovih softverasa. U medjuvremenu, Nokia je kupila Navteq, preimenovala ga u Here, i dala sve mape za dz, svima (procitah skoro clanak o nekom novijem Garminovom uredjaju koji koristi Here mape), a prosle godine konzorcijum Audia, BMW-a i Mercedesa je kupio Here, i za sad i dalje drze pricu da ce mape ostati za dz. Izmedju ostalih, i Info Team, koji je radio (po meni najbolju) mapu Srbije je prodao svoje podatke Navteq-u. Jedina druga kompanija koja radi na mapama je Tele Atlas, ali oni su u vlasnistvu TomTom-a. Oni imaju neku kombinaciju sa Google-om - ne znam ko tu kome sta dodje, ali eto... Meni licno je jako lako da vidim ko koristi koje mape - ogromna je razlika u ucrtanim ulicama u mom komsiluku, pa jednim pogledom vidim cije su mape osnova. Poslednjih godina sam prilicno malo putovao, pogotovo putevima koje ne znam od ranije, i ne mogu da sudim o trenutnom stanju, ali su mi ranije mape Garmina/Here bile neuporedivo preciznije od bilo cega sto je bilo na Google maps osnovi (TomTom jos nije ni imao mapu Srbije). A verujem da je sad vise stvar pomenutog interfejsa i subjektivnog osecaja, nego realnih razlika u mapama. I naravno, ja sam "Garminovac" - jako dugo ga koristim, i znam tacno kuda i kako moze da me proveze, i kako da me zaj... , a verujem da je svima koji dugo koriste navigacije stvar navike presudna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
padobranac 12 Napisano Mart 10, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan here ne moze vise na iphone 4 i 4S zbog softvera ali zato moze maps.me koja je vise nego slicna sa here. offline je i ima mapa kao i za here, skoro da identicno rade, provereno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lunja 82 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ATAS 1100 DCT, Vespa px 200e, Piaggio medley 150s, Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si padobranac. I ja koristim maps.me, na iphone 4. Samo treba imati dovoljno slobodne memorije u telefonu pošto se skidaju pojedinačno zemlje sa rutama sa svih kontinenata. To je potrebno ako se putuje kroz bezbroj zemalja ili brisati kada se prođe određena džava kako bi se oslobodila memorija a u dometu wi fi skidati novu za tekuću deonicu u trenutnoj državi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
padobranac 12 Napisano Mart 10, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan i za here isto skida i jedno i drugo al kad je free i zavrsava posao ok je. iskreno preferiram ka ozbiljnijim uredjajima sa full podrskom al eto za ovo da se premostim n atelefonu dok n estigne porucena navigacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan here ne moze vise na iphone 4 i 4S zbog softvera ali zato moze maps.me koja je vise nego slicna sa here. offline je i ima mapa kao i za here, skoro da identicno rade, provereno Mozda nece na iphone 4, to nisam proveravao ??? Kod mene je na 4s, i radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 12, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene na 4s fercera kao ludo....... mozda ima veze sa upgradeom iOs-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2261 Napisano Mart 13, 2016 Drug član, 1032 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Probao više različitih, ostao na "OruxMaps".. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22547 Napisano Mart 13, 2016 Integrisan, 9664 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Iphone 4 je na ios 7.2.1 i HERE ne podrzava isti... 4S ios 9.2.1 i tu pomenuta navigacija radi lepo... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 14, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Eto, potvrdio covek...... do softvera je .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Mart 14, 2016 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, Here zahteva sw od 8.0 pa na vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11610 Napisano Maj 18, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4373 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tražih neku temu gde se pominje Here navigacija u paru sa iPhone-om. Otkad se update-ovala, i kad su promenili ikonicu i ulepšali je - od tada ne mogu da je prebacim u horizontalni položaj, ranije je sve radilo normalno bio telefon uspravno postavljen ili horizontalno. Nemam ideju šta bi moglo biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Maj 20, 2021 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Alex, imas sada TomTom za IP nisam je koristio mnogo ali vidim da mogu da se skinu mape OFFLINE i deluje mi vizuelno da je dobro uradjena pa probaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11610 Napisano Maj 24, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4373 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kaže 30 dana trial Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja_022 32 Napisano Maj 25, 2021 U prolazu, 48 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan I moj glas ide za HERE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar85 57 Napisano Maj 26, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kranjska Gora Motocikl: MZ 175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Google maps rade na Iphonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 853 Napisano Jul 6, 2021 Zainteresovan, 395 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Meni takodje na iPhone Here od pre mesec dana zabogavala ili sta vec.. npr- zadam joj lokaciju , nadje rute i kada treba da joj stisnem start ona ne daje tu mogucnost..?! do sada za nju sve pohvale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 853 Napisano Jul 6, 2021 Zainteresovan, 395 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 18.5.2021. at 18:10, Alexa90 je napisao: Tražih neku temu gde se pominje Here navigacija u paru sa iPhone-om. Otkad se update-ovala, i kad su promenili ikonicu i ulepšali je - od tada ne mogu da je prebacim u horizontalni položaj, ranije je sve radilo normalno bio telefon uspravno postavljen ili horizontalno. Nemam ideju šta bi moglo biti? Slikaj ikonicu ako nije problem., kod mene je jos ona stara.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11610 Napisano Jul 6, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4373 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ubacili su Landscape mod, pisao sam im Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...