BorišaMotoriša 155 Napisano Februar 5, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam je u zamenu za AGV K3 koja je bila oglasena... Nolan N103 flip-up kaciga, velicina L (59-60), na kacigi sve radi i funkcionise ali ima tragova koriscenja, ima par ogrebotina na farbi i vizir je malo zamucen, naocare su dobre, unutrasnjost je oprana i mirise i kaciga nije nosena posle pranja, sve se vidi na slikama. .. Uz nju dajem i N-Com komunikaciju, model sa poslednje slike, ima sve kao na slici sem Mikrofona (uzeo sam je u zamenu i tako je stigla) koji se moze kupiti natknadno ili nabudziti od nekih slusalica, slusalice sam probao i rade, preko AUX kabla sam ih povezivao sa telefonom. .. N-Com mogu prodati i odvojeno ako nekog zanima...Cena: 50ETelefon: 066/350-700 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dorel.t3 10 Napisano Februar 7, 2016 U prolazu, 67 postova Lokacija: margita Motocikl: BMW 1200gs ADV , Kawa ZX10, qingqi 200 Prijavi odgovor kao problematičan kolko mu dode taj n-com, cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Februar 7, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan 25E Samo N-Com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 8, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A koliko bi, u tom slucaju, bila samo kaciga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Februar 8, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan 35E Bi bila kaciga bez N-Coma, naravno ako se dva clana dogovore da jednom posaljem kacigu a drugom N-Com, onda moze kaciga 30E a N-com 20E... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Februar 20, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodato u kompletu.... Lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...