Kowalski 363 Napisano Februar 4, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Nahvata se u vožnji sve i svašta na felne(a ima i crnih fleka od kočionih pločica)pa bih molio vaše mišljenje čime je najbolje skinuti te fleke da se felne sijaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5623 Napisano Februar 4, 2016 Drug član, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan mozes petrolejom , mozes nekim odmasnjivacem , mozes cime god 'occes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Februar 4, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 4, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Petrolej i nafta fantastično odrađuju posao, a povremeno koristim i 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Februar 4, 2016 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Prvo WD 40 (zadnju), radi masti sa lanca, pa šamponom i vodom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10689 Napisano Februar 4, 2016 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan potpisujem za Akra K2 to koristim za ciscenje agregata, lanca, i felni naravno, moze na hladno, nije agresivan na gumu i plastiku, farbu, najbolji je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3094 Napisano Februar 4, 2016 Samo nek je neki cirkus, 792 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ako staviš Axel na far, a imaš skuter i još usput si bezobrazan klinac - e onda plačeš da te stariji brat ne razbije. Dobra za one što kontaju Ja sam kraj sezone za felne upotrebio isto onaj kuhinjski odmašćivać i nisam mogao da verujem koje čudo. Znači curi mast i to odmah. Jeftino i efikasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8426 Napisano Februar 4, 2016 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Petrolej i nafta fantastično odrađuju posao, a povremeno koristim i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Februar 4, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan +1 za Akru. Imam skoro sve od K2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5623 Napisano Februar 4, 2016 Drug član, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan jel i lanac cistite tim axelom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Februar 4, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cistio, kao nagriza gumica ali ako ga brzo i dobro isperes puskom nista mu ne fali. Kasnije sam nasao onaj Alfamin *mislim da se pre zvao Famin samo natrljam lanac cetkicom za pet minuta isperem puskom i lanac se sija. No da se ja odjvim porto sam presao na kardan : P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4275 Napisano Februar 4, 2016 Ne silazi, 6613 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Anodizirana i legirana aluminijumska felna nije imuna na agresivne hemikalije pogotovo ne kućne. Istina je da te tečnosti čiste perfektno ali i nagrizaju a posledica se jave znatno kasnije. Ima odmašćivača koji su neutralni za bilo koji metal, daću ti ja u krajnjoj liniji, a za finalno čišćenje, završni izgled i zaštitu imaju Autosol paste kod Louisa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8426 Napisano Februar 4, 2016 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan jel i lanac cistite tim axelom ? Petrolej, Axel i puškiranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8426 Napisano Februar 4, 2016 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan stvarno puskirate lanac? Do sad nisam imao problem.Kad kažem puškiram znači šikok mlaz sa pola metra da se skine deterdžent, izdivavanje kompresorom, malo radi i krpa i kad se osuši sprej. A kako ti radiš ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16267 Napisano Februar 4, 2016 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Takodje sam imao isti problem sa felnama i traverznom, nerviralo me je samo tako. raznorazne hemije su odradile svoje free picture upload usledilo je smirglanje, farbanje pa lakiranje screenshot Od tada mozes kako hoces, nema greske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8426 Napisano Februar 4, 2016 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan kad je strokav beskrajno ona cistilica iz louisa, petrolej i vrtim do u beskonacnost, pa suva krpa, pa 3 km voznje, pa cistilica i u nju sprej, pa jos voznje. A kad nije uzas strokav onda petrolej na cetkicu za zube srednje tvrdu, izbacim sitnuriju, pa petrolej na krpu, jedno 20 krugova, pa voznja 3km, pa sprej direkt na lanac pa opet voznja :care: Respect. Generalno mazanje lanca je više od koristi za lančanike nego za sam lanac jer valjkasti lageri su fabrički podmazani i zaštičeni gumicama a sve to inaće spada u potrošni materijal mada poštujem svačiji trud i način pristupa bilo čemu pa i održavanju :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8426 Napisano Februar 4, 2016 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Takodje sam imao isti problem sa felnama i traverznom, nerviralo me je samo tako. raznorazne hemije su odradile svoje free picture upload usledilo je smirglanje, farbanje pa lakiranje screenshot Od tada mozes kako hoces, nema greske Auuuu kao u Wheeler Dealer :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 4, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan kad je strokav beskrajno ona cistilica iz louisa, petrolej i vrtim do u beskonacnost, pa suva krpa, pa 3 km voznje, pa cistilica i u nju sprej, pa jos voznje. A kad nije uzas strokav onda petrolej na cetkicu za zube srednje tvrdu, izbacim sitnuriju, pa petrolej na krpu, jedno 20 krugova, pa voznja 3km, pa sprej direkt na lanac pa opet voznja Lacconac, posle prskanja spreja je potrebno izvesno vreme da se sprej "primi" na lanac. Ja obično uveče naprskam i za ujutru je spreman. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10689 Napisano Februar 4, 2016 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nemora bas toliko da se ceka, mada treba izbegavati voznju odmah posle prskanja, a i zavisi od proizvodjaca spreja, jednom sam kupio Castrol-ov sprej i pisalo je na njemu da moze posle pola sata da se vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 4, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ne treba toliko vremena, ali mi je tako bolje organizovano vreme. Tako sam navikao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Februar 4, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan +1 za Akru. Imam skoro sve od K2. Može li jedna info.,gde mogu kupiti ovaj K2 ovde u Beogradu.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 4, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u Tempu, Metrou, na pojedinim benzinskim pumpama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Februar 4, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,pokušaću sa ovom K2 hemijom pa javljam kako je uspelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10689 Napisano Februar 4, 2016 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Akra K2 imas na Nis-ovim pumpama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4275 Napisano Februar 5, 2016 Ne silazi, 6613 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Takodje sam imao isti problem sa felnama i traverznom, nerviralo me je samo tako. raznorazne hemije su odradile svoje free picture upload usledilo je smirglanje, farbanje pa lakiranje screenshot Od tada mozes kako hoces, nema greske K2 Arka je bezbedna za plastiku, gumu, farbane i hromirane delove, drugi njihov preparat je namenjen za pranje aluminijumskih felni. Hromiran točak, sa unutrašnje strane je ogledalo, pran je nekim sredstvom u perionici, prvi put vidim da su žice na BMW-u zarđale, pitanje je kako sve to vratiti u lepo stanje. Lanac i legure aluminijuma su različiti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...