BaneZ 152 Napisano Februar 3, 2016 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih Kawasaki Versysa 2007-2008 god, pa ako neko zeli ili zna stanje motora od nekoga ko prodaje na oglasima moze da se javi. P.S. godiste sam naveo cisto zbog cena koje su po oglasima jer su noviji ipak preko trenutnih mogucnosti. Hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 3, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima lik iz valjeva versisa,proveri da li ga prodaje,zaboravio sam ime ,od mene je uzimao ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 152 Napisano Februar 4, 2016 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost ne prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Februar 6, 2016 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Mora bas versys ili nesto u toj klasi kao strom i slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 152 Napisano Februar 7, 2016 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Nije da mora Versys, nego mi se on najvise svidja. Strom je takodje u opticaju kao mogucnost, ali je problem i sa jednim i sa drugim kako naci da je u sto boljem stanju a da opet ne bude preskup. Danas sam se vozio kao suvozac i probao kao vozac Versysa od kolege iz Valjeva koji je resio da ga proda i utisci su vise nego povoljni, jedino sto on trazi vise novca nego sto sam ja u mogucnosti trenutno. Velika prednost sto je motor dobro odrzavan i bez ulaganja u skorije vreme. E sad, da li cu moci ja da se iskombinujem do date cifre u neko skorije vreme ostaje da se vidi. Slobodno predlozi sta imas na umu, ako je nesto interesantno. Hvala na interesovanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Februar 8, 2016 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Obicno svi jure stroma pa tek onda versysa i ostale. Nisam pitao za koliko novca kupujes motor, ali mi je bio interesantan izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 9, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupi versis,jako se dobro vozi,ja moj ne prodajem 2007 jer nemam sta a kupim a do mi je dovoljno dobro-da se vozi uspravno,jako dobro u krivinama.da moze u grad i napolje podjednako...valda se zato i zove versis-univerzalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 9, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan cak mi je i ovaj novi neodgovaajuc jer je suvisee konfekcija po izgledu i vise je otisao u turing,meni je jedino smetalo kad hcu ostro da ga vozim moram da vozim na prstima-na fuzasterima a ovom novom su jos napred pomakli fuzasere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hidroponika 138 Napisano Februar 9, 2016 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja prodajem versysa http://www.polovniautomobili.com/motori/6869988/kawasaki-versys Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 152 Napisano Februar 9, 2016 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Da, video sam u oglasima tvog Versysa, cak sam te i mislim zvao pre izvesnog vremena. S obzirom da je jos uvek zima (barem kalendarski), ostavljam sebi jos prostora za razmisljanje da li uzeti nesto jeftinije u startu pa kasnije dokupljivati za opremu (i registraciju treba uracunati), ili skuplje ali tip-top. Ovaj narandzasti mi je jedan od lepsih na oglasima, pa ako te ne mrzi da mi napises sta je potrebno od skorijeg ulaganja, i kada je tacno sta radjeno na motoru, koliko su gume zaista stare (bez uvrede, ali sam gledao jedan motor kome su navedene gume bile u vrlo dobrom stanju, a ustvari su za zamenu), i naravno koliko si zaista fiksan sa cenom. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hidroponika 138 Napisano Februar 11, 2016 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...