EnduroM 10 Napisano April 7, 2016 U prolazu, 25 postova Lokacija: Zeleznik Motocikl: Yamaha R1, YZ250 Prijavi odgovor kao problematičan Daj nam svaki dan po neku informaciju, tu je to... Izgleda da će biti lepo vreme. Koliko ima učesnika za sad? Da, super. Vremenska prognoza za sad je odlicna, nadam se i da ce ostati tako Bice kise ali dan dva pred trku sunce, taman! Takmicara koliko sam video preko 130 u sve tri klase Sto je sasvim ok za prvi put. Ocekivao sam da ce vise vozaca biti u A ali dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano April 8, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram doci, doduse kao posmatrac....zanima me ima li neka ekipa iz okoline NS da bi isla, pridruzio bi im se u voznji do Loznice. Najverovatnije bi usput u nedelju do BG na otvaranje moto sezone. Ko bi isao nek mi javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 8, 2016 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @Dominator96: Ako budes isao preko Sapca javi se, ici cu i ja kao posmatrac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano April 8, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan @Dominator96: Ako budes isao preko Sapca javi se, ici cu i ja kao posmatrac Što se bre ljudi ne prijavite i učestvujete kad već dolazite? Mislim, biće vam to jedno super iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano April 9, 2016 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro razumeo start za velike je u Subotu u 10? Pitam, jer bih dosao da gledam i navijam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano April 10, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posto planiram nociti zanimalo bi me ima li neki kamp za sator (ako ne bude hladno) ili prenociste ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 10, 2016 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro razumeo start za velike je u Subotu u 10? Pitam, jer bih dosao da gledam i navijam Da u 10h. A voznja u 13h, a za male u 13h prolog a trka u nedelju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano April 10, 2016 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto se nisam javljao par dana. Opet sam preko vikenda bio bez interneta i racunara. Na sva vasa pitanja cu dati odgovore najkasnije za 24h. Za sada cu podeliti jos par fotografija i obavestenje kako bi bili informisani svi koji prate ovu temu. Prolog se obelezava : Postavljanje prepreka : Kisni kanal koji je sastavni deo prologa : OBAVESTENJE : Kako bi uspesno zavrsili obelezavanje staze a odrzali regularnost takmicenja na visokom nivou, ovim putem obavestavamo sve ucesnike BIG WAR TRACK-a, kao i timove za koje nastupaju, da ce svaki vozac, koji se u periodu od 09.04.2016 pa do zvanicnog početka takmicenja 17.04.2016. godine, uoci na Gucevu ili okolini trase koja se koristi za takmicenje, biti sankcionisan penalom od 3h (tri sata). Takođe, kako trasa prolazi jednim delom kroz naseljeno mesto, lokalno stanovnistvo koje nam je inače izaslo u susret za 16./17. april pokazuje nezadovoljstvo stalnim prolaskom motocikala kroz njihove parcele. Kako bi izbegli dalje neprijatnosti a i takmicenje imalo smisla, apelujemo na ucesnike da se pridrzavaju ovog pravila. Srdacan pozdrav vas Hard Enduro Loznica. P.S. Vidimo se uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano April 11, 2016 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan TOURIST klasa startuje u subotu u 10h sa voznjom na prologu. U 12h je zakazano zvanicno otvaranje BIG WAR TRACK trke i start EXPERT klase na prologu. Vazno je da svi takmicari budu na kratkom brifingu koji ce se odrzati u subotu u 9h ! Uvece ce biti organizovana svirka i druzenje u prelepom ambijentu Suncane reke. Na ulazu u kompleks ce biti postavljen INFO pult koji ce biti vidno obelezen i na kojem mozete dobiti sve informacije vezane za trku i desavanja posle trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano April 11, 2016 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Placam kilo pecenja onome ko se izgubi. P.S. Ako ga nadjemo. Tourist klasa je napravljena za avanturu i uzivanje ! BIG WAR TRACK ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 11, 2016 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Za nas koji dolazimo kao gledaoci, kada je najbolje da dodjemo u slucaju ako mozemo samo jedan dan da prisustvujemo? Pretpostavljam u subotu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano April 11, 2016 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Oba dana su za preporuku. U subotu ce verovatno biti veci broj takmicara i posmatraca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 12, 2016 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja ako budem dolazio, doćiću u petak popodne u Koviljaču. Kao posmatrač, naravno. Još ne znam tačno kakve su mi obaveze za subotu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano April 12, 2016 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dosta takmicara ce doci u petak, tako da neces biti jedini, naprotiv. Neki misle da ce BIG WAR TRACK biti klizava trka. Sta vi mislite ? Vremenska prognoza kaze da ce vikend biti suncan i topao. Bas onakav kakav smo prizeljkivali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano April 13, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ma prava stvar bi bila da ipak padne neka kišica....duže bi se pamtio event Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano April 13, 2016 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bolje ne moze,oleee 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RendžerSD 5 Napisano April 13, 2016 U prolazu, 12 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki RMZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da se oglasim i ja u ime smederevaca.iz opravdanih razloga smederevci izostaju ali zele organizatoru puno srece i uspeha i da sve prodje u najboljem redu a takmicarima puno srece lepo vreme kao i dobar provod.pozdrav od Minje,Gorana,Cileta,Djoleta,Ĉede.vidimo se na Tari.poz od divljih veprova 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano April 14, 2016 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prvo cu da postavim par fotografija kako bih vam zagolicao mastu a onda cu da napisem obavestenje. Samo pravo !!! Ne moze samo pravo, mora nekad i da se skrene. Postoji i plan "B" ! Big balls !!! BIG WAR TRACK ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano April 14, 2016 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan OBAVESTENJE: Verifikacija i tehnicki pregled ce se obaviti na startu prologa. Jos jednom apelujemo na takmicare da su u Obavezi da imaju minimum zastitne opreme ( kaciga, cizme, zastitne naocare). Gume ce biti strogo kontrolisane. Takmicar koji se u startnoj zoni pojavi sa gumama koje ne podlezu verifikaciji ( enduro Fim, 50% istrosenosti) NECE MOCI DA STARTUJE. Kako smo obezbedili osiguranje za svakog ucesnika dogadjaja u obavezi smo da osiguramo tehnicku ispravnost motocikala. SATNICA za subotu 16.april : 10:00h start Tourist klase - Prolog12:00h zvanicno otvaranje trke i start Expert klase - Prolog14:00h start Hard klase - Prolog14:00h Start Tourist klase - trasa/specijali18:00h Kraj prvog dana takmicenja20:00h Brifing za Expert i Hard klasu21:00h Druzenje SATNICA za nedelju 17.april : 11:00h start Expert klase12:00h start Hard klase17:00 zatvaranje chek point-a i kraj takmicenja18:00h proglasenje pobednika i dodela nagrada Molimo sve vozace da postuju satnicu dogadjaja - posebno za subotu 16.april ! Vidimo se ! BIG WAR TRACK ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano April 15, 2016 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano April 16, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan Rezultati sa prologa?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 16, 2016 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika od danas, bilo je odlicno! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano April 17, 2016 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim da pohvalim organizaciju i ogromno gostoprimstvo,u klasi teskih motora nakon drugog specijala docekao nas je prijatan cin domacina trke,postavljen rucak u sred sume,svakakvih djakonija je tu bilo i divno se okrepismo...nakon toga se razdvojismo na teske i super teske,mi sa teskim izabrasmo tezi put i provod je bio zagarantovan. Od ucesnika u nasoj grupi od mene sve pohvale i ogromno divljenje kolegi Peri Peranovicu koji je naj gorim putem sa nama izvezao BMW GS1200 Adventure,SVAKA CAST MAJSTORE. Ja sam licno imao par pehova i vreme je bilo losije za preko jedne minute,ali bice bolje i dace bog vise srece. Sve je odlicno i na svom mestu i oni koji nisu dosli imaju za cim da zale. Alal vera i svaka cast! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7487 Napisano April 17, 2016 MotoDJIR.com, 1421 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko fotografija iz TURISTIČKE klase u nastavku. Moj lični utisak: - Organizacija - odlična! U svakom trenutku je bio tu neko iz tima sa jednostavnim pitanjem "Da li mogu nekako da pomognem!?" Bilo gde. Na parkingu. U boksu. Na stazi. Čak i u kafani(ovo mi je opštepoznato) - Etno selo,Priroda - Savršeno! Vredi doći i nevezano od ovog takmičenja. - Takmičenje - Meni je ovo prvi put. A opet tek treći lli četvrti da sam seo na ovakav tip motora. Ja sam oduševljen! Imao sam jedan "dobar" pad. Ali bez posledica po mene i motor. Oprema je odlična! Spremam se za Taru,a sebe sledeće godine vidim u višoj klasi. Hvala svim momcima koji imaju mnogooooo više sati na ovoj klasi motocikla,a izdvojili su vreme i savete za moje neiskustvo! Jedan od najbitnijih saveta: "Kada vidiš uzbrdicu dodaj gas!" P.S. Ako neko želi fotku u punoj rezoluciji neka piše na PP 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano April 17, 2016 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Super je bilo, organizacija i vise nego dobra za prvi put. Kafana u etno selu malo zakazala, ali i ja bih pohvalio divne ljude koji nas nahranise u sumi... hvala svima na lepom druzenju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...