Kosta86 122 Napisano Januar 28, 2016 Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc od kolega sa foruma. Ima li neko na forumu da ima kombinezon od alpinestars-a a da je velicina 56 i da je voljan da mi da da ga samo obucem i probam da li mi velicina odgovara posto planiram da porucim kombinezon preko ebay-a. Nije bitno da li je jednodelni ili dvodelni. Dosao bih gde god treba. Ne mora da bude u Beogradu. Hvala kolege ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 30, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nazovi me na 061 255 6550 pa dodji, mozda ti se nece ISPLATITI da kupujes preko ebay-a (pod uslovom da trazis dvodelni crni Alpinestars sa grbom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 31, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan lucky imas li jos motoopreme van kp naloga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 31, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan I te kako !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta86 122 Napisano Februar 5, 2016 Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci svim kolegama. Kupio sam kombinezon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...