Amoss 9 Napisano Januar 19, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki FreeWind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Zoran - nadimak Amos iz Valjeva sam imam 41 god - nedavno kupio Qingqi 125 2d od clana foruma Poprilicno solidan motor za pocetnika . Uz pomoc mog drugara iz mc SORABI i buraza koji imaju veliko iskustvo sa motorima sredjujem ga za sezonu - naravno nije sunce sve sto sija - elem nemam polozeno al to planiram za koji dan da krenem sa polaganjem - pa nadam se da se vidimo na drumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Januar 19, 2016 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao komso! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amoss 9 Napisano Januar 19, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki FreeWind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje te nasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6089 Napisano Januar 19, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan uci,uci kad nisi do sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amoss 9 Napisano Januar 19, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki FreeWind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg kazu da za neke stvari nikad nije kasno - kao klinac sam vozio ctx-a tad te ni panduri nisu dirali ako se ne glupiras al dodje sve na naplatu - ajmo sad iz pocetka knjigu u ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 152 Napisano Januar 19, 2016 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi najgori sto se tice polaganja, ja sam polozio pre mesec dana a stariji sam od tebe 5 god. Sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amoss 9 Napisano Januar 19, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki FreeWind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze imam b kategoriju 20 i kusur god al za a kao jos malo jos malo e sad dete poraslo pa cemo ja i gospodja polako da uzivamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Januar 20, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini druze. nikad nije kasno da se pocne. Ja evo zagazio u tridesete polako, 31 godina, sad tek imam novaca i volje da konacno uradim ono sto odlazem godinama. Da te sluzi lepo motor i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 20, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Januar 20, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав суграђанине. Није касно за мотор. Ја сам га купио као маторац пре 7 година. Уживам и возикам се као дете. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Januar 20, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amoss 9 Napisano Januar 20, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki FreeWind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 20, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sprint miner 2 Napisano Januar 20, 2016 U prolazu, 26 postova Motocikl: Sprint miner Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam nekad imo apn 6 bio je to jak motor a sam imam kineski sprint vidicemo kkav je mada kazu da je jako dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amoss 9 Napisano Januar 20, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki FreeWind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko para toliko muzike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pc-monika 14 Napisano Januar 21, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Najblizi Laktasi Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Samo uzivaj, naravno sretno sa polaganjem i nikad nije kasno. Da te motor lijepo sluzi. Za uskrs dolazim u Valjevo na svadbu i ako Bog da motorom pa me mozes provesti malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Amoss 9 Napisano Januar 21, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki FreeWind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo vici ma vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...