miksamgm 1067 Napisano Januar 18, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ako odlucim da kupim neke delove u Hrvatskoj,koje su mi sve opcije da to dobijem ovde kod nas u Srbiji? Prodavac mi rece da nemoze da salje za Srbiju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Januar 18, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Ako je prodavac iz većeg grada,možda može da ti pošalje autobusom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Januar 18, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ovo i mene zanima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 18, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Надам се да се не љутите, ако бих могао да искористим место за једно питање, сличне тематике. Да ли у Хрватској постоје курирске службе типа као код нас Акс, Бекс, и којекакви експреси? И ако постоји, да ли и колико "плету" са ценама? Код нас је то није претерано скупо, не иде чак ни по километражи него величини/тежини пакета, занима ме какво је стање тамо што се тога тиче, имам адресу на коју бих могао наручити, па би ми тако најлакше било. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Januar 18, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Prodavac je iz nekog mesta blizu zagreba. Firma je u pitanju,pa neverujem da hoce da se zeza da nosi paket na bus,a neznam ni kako bih onda platio to,sve ukupno oko 60,70e vrednosti. O ovome se radi http://www.medo-stil.hr/web/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Januar 18, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan (Powered by frubar.net) U pozadini ti je auto od kurirske službe iz Hrvatske sa kojim Emil dolazi na trke,potraži na netu detaljnije,verovatno ima i drugih! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 21, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima kurirskih sluzbi,otvoris post restant u najblizoj posti u hrvatskoj i posle nosis prek granice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Januar 21, 2016 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako odlucim da kupim neke delove u Hrvatskoj,koje su mi sve opcije da to dobijem ovde kod nas u Srbiji? Prodavac mi rece da nemoze da salje za Srbiju... Stvar ti je veoma jednostavna i prosta. ja isprobao i to radi samo tako. Dogovori se sa ljudima da ti pošalju na poštu u Tovarniku, to ti je blizu, i ja sam baš tamo preuzimao. Oni pošalju svojom brzom poštom (kao naš postexpres, nemoj da koristiš druge kurirske službe) da te to čeka na ime u pošti (nađi na netu poštanski broj pošte u Tovarniku i proveri njeno radno vreme), ti dođeš i tu na licu mesta platiš poštarinu i cenu pošiljke. Ako bi ti slali za Srbiju kurirskim službama, cena je 25-30 evra pa naviše, pa ti ta cena uđe u ukupnu vrednost delova, pa te zezaju sa carinjenjem... Ako ti i šalju busom, kako ćeš da im platiš? Da te režu za proviziju kod nas za slanje novca preko, pa da zebeš kad će šofer da je doveze i kako? Jok bre brate, sve regularno, i jeftino. Jedino što treba da potegneš malo puta do najbliže pošte u Hrvatskoj, za koju se odlučiš. Ja računao kilometražu i radno vreme (male pošte imaju kraće radno vreme) i sve to lepo preuzeo u Tovarniku. A to mi je i preporučio prodavac iz Zagreba od koga sam naručivao. Najsigurnija varijanta. Razmilsi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...