acim 766 Napisano Mart 17, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Na sajmu, na štandu ispred Guevarinog sam dobio cenovnik Exide akumulatora i zamislite, nema imena firme. Koja firma se nalazi(la) na tom štandu? Dakle, uz stepenice pa levo, prvo je bila ta firma, pa posle Guevara. Bio je tu negde izložen trkački R6. Inače, kupio bih akumulator YT9B-4 ili ET9B-4, oznaka zavisi od proizvođača do proizvođača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 17, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Na sajmu, na štandu ispred Guevarinog sam dobio cenovnik Exide akumulatora i zamislite, nema imena firme. Koja firma se nalazi(la) na tom štandu? Dakle, uz stepenice pa levo, prvo je bila ta firma, pa posle Guevara. Bio je tu negde izložen trkački R6. Inače, kupio bih akumulator YT9B-4 ili ET9B-4, oznaka zavisi od proizvođača do proizvođača. Izmedju mnogih i KDM ...vidi baner gore ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 17, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti dve firme koje prodaju EXIDE: Iba-Komerc , 011 3130144 Ova druga firma je u Yu biznis centru,cim posle pumpe skrenesh desno iz pravca grada, ne znam tachno kako se zove, ali broj telefona je 011 3112507. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Mart 17, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan www.andreja.co.yu Tel.021-844-466 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Mart 18, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan exide akumulatore prodaju u temerinu ,firma se zove andreja kft, inace zmajcic je napisao br. telefona,nazoves ih i posalju ti citi expresom.ja sam kod njih kupio pre tri godine i jos uvek je kao nov.pozdrav iz temerina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surovi 0 Napisano April 14, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas idem da uzmem Exide akumulator za moju R1 u Novom Sadu na Subotickom bulevaru radnja se zove Motovox. Ljudi su stvarno korektni i cene su ok. Ja kad sam otisao kod njih stvarno sam nasao brdo stvari za motor i jako su prijatni. Garanciju na Exide akumulatore daju 12meseci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...