semza 59 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko od clanova foruma nosi ovakvu kacigu,interesuje me koji je to model i kakva je u voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Januar 17, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Uff brate, ja samo sanjam SHOEI. Gde god sam gledao sve su kacige preko 400e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan to ti je model gt-air model, premium, nema noviji za sad (u flip up modelima) ne znam dal se iko zalio na bilo koji model shoeija (pod uslovom da nije kupio kacigu staru 20 godina koja je razjebana) ako je tvoja, sa srecom da je nosis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan to ti je model gt-air model, premium, nema noviji za sad (u flip up modelima) ne znam dal se iko zalio na bilo koji model shoeija (pod uslovom da nije kupio kacigu staru 20 godina koja je razjebana) ako je tvoja, sa srecom da je nosis... Nije moja al kibicujem takvu,mogla bi se povoljno uzeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan uzimaj, neces zazaliti 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 653 Napisano Januar 17, 2016 drkadzija, 1233 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan ...noviji model je neotec... gt-air je full face model. što kaciga na slici definitivno nije.... stariji model flip up-a se zvao multitec.... a ovo na slici nije ni multitec.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 226 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Sojkica je zakon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 653 Napisano Januar 17, 2016 drkadzija, 1233 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Original SHOEI je ok, mada u zadnje vreme često nalećem na frankenštajne (ne kažem da je ovo taj slučaj ali liči). Ljudi pišu Shoei na mnoge kineske kacige i pokušavaju tako da ih uvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan na kacigi pise gt-air pa nemam pojma, preko telefona sam pa nissm ni zagledao nesto specijalno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan ...noviji model je neotec... gt-air je full face model. što kaciga na slici definitivno nije.... stariji model flip up-a se zvao multitec.... a ovo na slici nije ni multitec.... Koja li je?Kao da je mesavina a niko model da napise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 653 Napisano Januar 17, 2016 drkadzija, 1233 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Pročitaj moj prethodni post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Pročitaj moj prethodni post Procitao,izgleda da je frankenštajn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 653 Napisano Januar 17, 2016 drkadzija, 1233 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan vidi ne tvrdim 100% ali nisam brzom pretragom našao nijedan Shoei flip up sa ovakvim usisima za vazduh i unutrašnjim vizirom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan vidi ne tvrdim 100% ali nisam brzom pretragom našao nijedan Shoei flip up sa ovakvim usisima za vazduh i unutrašnjim vizirom.... Ja dva dana trazim pa nisam nasao,zato sam i postavio temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan sad sam ja na kompu... mislim da je kopija neka... shoei stavlja onaj veliki logo na celu, ovo je nesto sitno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15817 Napisano Januar 17, 2016 moto merkat °°, 4984 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Original 100% zena je nesto gledala pa neznam da vratim ali jasno vam je o cemu je rec http://ar.aliexpress.com/item/2015-newcomer-Shoei-motorcycle-helmet-flip-up-full-face-helmet-double-lens-motorcycle-helmet-racing-helmet/32588132140.html?spm=2114.51010208.4.13.UiYZYh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Da nije stariji model fli-up multitec? Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan bdada ne znam da li si ironican ali ovo sa linka je sve samo ne original... nova je 500e a ovde kod kineza za 75e... AJDE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan http://m.aliexpress.com/item/32460627499.html?productId=32460627499&productSubject=2015-new-arrival-Shoei-flip-up-motorcycle-helmet-double-lens-full-face-helmet-racing-helmet-motocicleta&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Kineska kopija .... Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15817 Napisano Januar 17, 2016 moto merkat °°, 4984 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan bdada ne znam da li si ironican ali ovo sa linka je sve samo ne original... nova je 500e a ovde kod kineza za 75e... AJDE Ma sprdam se,kopija trula,nego sam onako nepismeno bez zareza ubacio i zenu u pricu (meni sajt izadje na Arapskom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Sad mogu mirnije ici na spavanje,sve nisam hteo poverovati da je neka kopija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15817 Napisano Januar 17, 2016 moto merkat °°, 4984 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan majke im ga nabijem kineske... zar im nista nije sveto Jasno mi je da prave kojekakve noksire i prodaju kao kacige ali ovako prodavati kopiju takvog brenda!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17547 Napisano Januar 17, 2016 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan SHOEI od flip-up modela proizveo je Multitec i noviji Neotec. Glavna vidljiva razlika je u tome što Multitec nije imala sunčani vizir a Neotec ga ima. Međutim ovo na fotografiji nije ni jedsn od ova dva modela, tako da se definitivno radi o nekom divljaku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...