Pablo 1701 Napisano April 18, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Interesuje me dal znate nekog majstora koji se razume u elektriku za motore. Podrazumeva se da je covek to vec radio i da generalno zna sta radi jer Igor i ja mozemo da ceprkamo po kablovima dok to ne proradi Na VTR-u mi ne rade migavci, pa hocu da to sredim. A i inace hocu da znam ko dobro radi elektriku... Trebace zbog raznih stvari Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 18, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na VTR-u mi ne rade migavci' date=' pa hocu da to sredim. [/quote'] jebes migavce dok imas ruke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 18, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Rista iz Krnjace ako hoces dacu ti mob na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano April 18, 2006 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre ako nerade zmigavci ili je crkao prekidac ili reley nema sta drugo a mozda i nema struje do releya jakojednostavno. pronadji reley na motoru ima tri izlaza upali zmigavce i slusaj ga ako zuji crkao je ako nista neradi proveri mu ulaznu struju mozda je nedobija to ti je cela nauka kod zmigavaca za sva vrsta vozila. POZZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano April 19, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepo kaze ApeX_DivisioN sta ima da se jebavas sa nekim majstorima zbog takve sitnice. Ako bas hoces mogu da ti posaljem na pp telefon nekog Mileta sto radi kao elektriku bas za motore davao je nekad oglas u halooglasima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano April 19, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Sijalice? Znam, znam, ali nisam mogao da izdrzim.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1701 Napisano April 19, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, sijalice Ma ispravne su sve. Nista, pogledacu to u Petak, pa ako nista ne uspemo, zatrazicu neki broj telefona od vas za majstora i to je to... Hvala svima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 19, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma lepo ti ja kazem, proverimo da li je automat ispravno povezan (mozda mu je zicka neka spala), probamo sa drugim automatom(svi su oni u sustini isti) i ako radi sa drugim, za**bemo onog od koga smo pozajmili automati i nevratimo mu8 ga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano April 19, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo kaze ApeX_DivisioN sta ima da se jebavas sa nekim majstorima zbog takve sitnice. Ako bas hoces mogu da ti posaljem na pp telefon nekog Mileta sto radi kao elektriku bas za motore davao je nekad oglas u halooglasima. Taj Mile je takav lik, nemate pojma. Radi elektriku 30+ godina, vozi R25 a ima i neku dvocilindricnu hondu, CB500 ili nesto slicno. Znam ga licno, meni je radio kompletnu instalaciju na XT550 (znaci nisam imao ni 1 mm instalacije). Zna dosta materiju, a pogotovo se specijalizovao za motocikle. Regleri, povezivanje ignitora i sl. za njega su maciji kasalj. Jedino mi nije jasno kako sve to moze da uradi bez sheme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1701 Napisano April 19, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dajte broj tog Mileta, ne mora na pp, moze i javno jer ne verujem da bi mu reklama smetala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano April 19, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mile 0641123797 Pre nego sto ga pozoves mogao bi da nam kazes problem malo detaljnije. Ne radi nijedan migavac,ne rade oba sa jedna strane,dva sa razlicitih strana ili sta vec...U sustini resenje problema bi trebalo da je prilicno lako ja ne bi pustao tudju ruku da pridje mom krsu zbog te sitnice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano April 19, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na primer na crkao relej. Sam od sebe je jednog dana prestao da radi. Originalni ima dve zice, ali se moze staviti bilo koji drugi i sa tri (treca je masa). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1701 Napisano April 19, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan ... Pre nego sto ga pozoves mogao bi da nam kazes problem malo detaljnije... Ma ne cuje se da radi automat, a proverili smo osigurace i sijalice naravno Bice da je negde prekid u zicama ili je automat odlucio da mu je dosta bilo Ma videcemo za par dana, pa ako nista ne napravimo, zvacu majstora.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 19, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno imas samo 2 zice na automatu. Ako su samo dve skini ih i samo spoji jednu s drugom. Ako se zmigavci upale, onda samo zamenis automat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Novembar 22, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Jel majstor Mile jos uvek radi? Treba mi moto elektricar...negde mi vuce masu...isprazni mi se nov akumulator za 6 dana stajanja...strasno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 22, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Radi brate... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 22, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Aman iskopaste temu od pre godinu i po dana. LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...