Jump to content

Moto Zajednica

Body Armor

Recommended Posts

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600 N

Pozz svima...

Vozim naked a planiram kupiti ove protektore ,ljudi pisu ovamo da je ovo za krosera.

http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-Full-Body-Armor-Jacket-Spine-Chest-Protection-Gear-S-M-L-XL-2XL-3XL/380473424544?_trksid=p2141725.c100338.m3726&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20150313114020%26meid%3D8f3d2a30f054431a9b6bea0238620163%26pid%3D100338%26rk%3D4%26rkt%3D15%26mehot%3Dpp%26sd%3D252100092029

Posto s u dosta jeftiniji nego da kupujem jaknu, zanima me da li su išta kvalitetni? Da li obavljaju svoju funciju ili samo stoje kao ukras?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

Sranje...... imao to, prodao vrlo brzo. Krta plastika, velicine nisu tacne uopste ( citaj ako nosis xl treba ti 5-6xl...) ne vredi te pare

• Cool tip, 2146 postova
  • Motocikl: MT 09 Tracer

Ma uzmi mash jaknu,ne palamudi sa ovim protektorima kineskim...Imam Dainese  body armor,klinac ga jedino nosi kad je bas bas extremno vruce,ja to ne bih stavio na sebe da mi platis...

• drkadzija, 1226 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Godinama sam se vozio kao robokap u ovome leti i tvrdim da mi je najviše godilo. Čak sam i spod obične jakne nosio u prelaznom periodu. Probao sam meš jane i po meni su puko sranje, nisam nosio alpinestars ili dainese ali sam probao Buffalo I Hein Gericke, ukuvao sam se leti u svakoj po gradu i posle kada izadjem iz grada me produvalo za sve pare, ne vidim smisao... Oklop mi ipak za nedaj bože pada nekako uliva više poverenja.... 

....Mada ja možda pripadam generaciji kojoj je bilo bitno samo da je dupe na motoru a onda su pojedinci (uključujući mene) počeli da nose kacige, bogatiji koji su imali i nekog preko su preko veze nabavljali i jakne koje su plaćane suvim zlatom... 

• BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Ja sam bio u fazonu da kupim nešto slično,prošle godine sam se zadesio u Louisu u Austriji i reko da probam,full body armor Alpinestars.

Skinuo sam ga brže bolje,nije mi ulivalo poverenje i baš sam se nelagodno osećao.

Jakna je jakna,što kaže kolega Sashac

• Cool tip, 2146 postova
  • Motocikl: MT 09 Tracer

Na velikim vrucinama,mash je nezamenljiv,jer kad stanes malko se oznojis,pa kad nastavis ono te kroz mash materijal hladi.To i jeste poenta.A protektovan si.Ja je nosim i na 35stepeni...Na tom armoru samo te bije vruc vazduh...

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600 N

Kupio bi ja koznu jaknu sa protektorima da su one tako pristupacne sa cijenom....

A ovako proci cu jeftinije i uvijek mogu preko obuci jaknu kakvu pozelim :)

Zanimalo me je kvalitet materijala. Da Ne bi u slucaju , ne daj boze, pada oklopi razletili kao lišće.

Gledao sam kornjacu dainese, pipao, savijao...ono meni ne ulijeva nikakvu sigurnost jednostavno je pretanka i premekana...jel to inace tako sa protektorima?

To sto pricate za mesh jakne, rekao bih da je to isto kao ovaj full armor + mrezica za komarce preko.

https://www.louis.de/en/artikel/super-shield-jacket-with-back-protector/208935?filter_gender=HU&list=130759911

• BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Kupio bi ja koznu jaknu sa protektorima da su one tako pristupacne sa cijenom....

A ovako proci cu jeftinije i uvijek mogu preko obuci jaknu kakvu pozelim :)

Zanimalo me je kvalitet materijala. Da Ne bi u slucaju , ne daj boze, pada oklopi razletili kao lišće.

Gledao sam kornjacu dainese, pipao, savijao...ono meni ne ulijeva nikakvu sigurnost jednostavno je pretanka i premekana...jel to inace tako sa protektorima?

To sto pricate za mesh jakne, rekao bih da je to isto kao ovaj full armor + mrezica za komarce preko.

https://www.louis.de/en/artikel/super-shield-jacket-with-back-protector/208935?filter_gender=HU&list=130759911

Пробао и овај,није ни близу као на слици. Ако си и даље у том фазону да узимаш овако нешто,овај Супершилдов буде 99 на попусту.

И да постоје различити нивои протектора,овај има Ниво1 на леђима а постоји и Ниво2,који је много бољи и мислим највиши ниво за комерцијалне леђне протекторе

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: S1000RR

Sada gledam..i s'obzirom da brend marke kostaju preko $200..verovatno ima razloga...mislim da kvalitet materijala..tjs protektora i ostalog..a ovo od 20-30e...ako bih kupovao..onda samo brend i neka je polovan nije bitno..ali obavezno od nekog brenda ko se ozbiljno bavi sa time..ipak oblacis ga zbog "ne daj boze"...a ako dodje do toga..mislim da bi se to od 20e razletelo brze od kartona...

evo koliko nesto takvo kosta od Alpinestars http://www.ebay.com/itm/Alpinestars-bionic-tech-black-red-armored-motorcycle-jacket-/301776092291?var=&hash=item464341bc83:m:mRZ5m90AkLrG1M0ybiyfzwQ&vxp=mtr

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja