matori351 316 Napisano Februar 3, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan ovi odustaju ... al ja skoro sigurno dolazim ... moram da provozam novog ata 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_kaimano 10 Napisano Februar 4, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Kula Motocikl: Yamaha Tmax XP Prijavi odgovor kao problematičan 01. alexanto ekipa02. bracabgd03. Arsa (za oba desavanja)04. Alexa&Ivana + Srđan (oba dešavanja)05. Satelis&Maki + Veljasin06. DaliborBP (sa renoom )07. Panta_kg i skvo08. NeCi09. DarkoB +1 (samo pucanje )10. Bugiman11. Culle12. Fanky13. prase Đura14. Naokolo 10 ljubitelja druženja 15. Motor_che 16. rohirrim + tanja (sonja ce ovo da preskoci)17. Popovići ... komada 5 18. Miki Geo 250 i ženče 19. Mića bev 300 i ženče 20.mivan (ovog puta,samo kolence) 21. Marko1995 22. el_kaimano 23. boban sivac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2747 Napisano Februar 4, 2016 Drug član, 1022 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan 01. alexanto ekipa 02. bracabgd 03. Arsa (za oba desavanja) 04. Alexa&Ivana + Srđan (oba dešavanja) 05. Satelis&Maki + Veljasin 06. DaliborBP (sa renoom ) 07. Panta_kg i skvo 08. NeCi 09. DarkoB +1 (samo pucanje ) 10. Bugiman 11. Culle 12. Fanky 13. prase Đura 14. Naokolo 10 ljubitelja druženja 15. Motor_che 16. rohirrim + tanja (sonja ce ovo da preskoci) 17. Popovići ... komada 5 18. Miki Geo 250 i ženče 19. Mića bev 300 i ženče 20.mivan (ovog puta,samo kolence) 21. Marko1995 22. el_kaimano 23. boban sivac 24.krmco,ana i nikos.krećemo u 17h iz bgd,posle mog posla. Послато са HTC One X+ уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano Februar 5, 2016 Integrisan, 9410 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene će bit jedno mesto free, oko 15:30 krecem po ženče pa pravac Žabalj, čisto ako nekom zatreba prevoz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 316 Napisano Februar 5, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan i ja ću otprilike tad da krenem ... Dare ako te preteknem na putu nemoj da si mnogo tužan ... uskoro ćeš i ti tako ... p.s. a i da nije do novog grla u ergeli ipak bih našao način da dođem ... sanjam kolenice već mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1261 Napisano Februar 5, 2016 BJB Maxi scooter club, 1684 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Post'o slikanje na belom atu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2747 Napisano Februar 5, 2016 Drug član, 1022 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i kod mene jedno mesto, Послато са HTC One X+ уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano Februar 5, 2016 Integrisan, 9410 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Post'o slikanje na belom atu? Uslikacu ga ja, krilom od Astre....nece mnogo da boli :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 316 Napisano Februar 5, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Post'o slikanje na belom atu? Uslikacu ga ja, krilom od Astre....nece mnogo da boli :-D prvo bi morao da me stigneš ... a kako ovo čudo ide u prvih nedelju dana koliko ga vozim ... neš me stići pa taman da dve astre voziš ... kad budeš na NC-u biće druga priča al za sada ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 316 Napisano Februar 5, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Post'o slikanje na belom atu? za kolege BJB MSC specijalni popust ... slikanje gratis ... krug po Žablju 1 crno pivo ... krug do NS porcija kolenica ... ok ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 316 Napisano Februar 6, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan još jedno lepo druženje ... prijalo mi je ... malo mi je bilo ladno na povratku al sve se lakše podnese na novom atu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano Februar 6, 2016 Integrisan, 9410 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Atanackovici svi djuture u krevetu, ne znam, al meni vreme proooleteeeee, ekipa....sta reci, najbolji ste. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1261 Napisano Februar 7, 2016 BJB Maxi scooter club, 1684 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim. Kao i uvek , domacinima svaka cast! Sale , Biljo hvala na gostoprimstvu! Lepo je biti deo ovakve ekipe i videti "stare " drugare. Par novih drugara i dosta price o planovima ta sezonu. Nazalost, zbog posla preskocio sam pucanje, ali bice drugi put. Do nekog sledeceg vidjenja, pozdrav! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5392 Napisano Februar 7, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6069 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Još jedno lepo druženje privedeno kraju... Termin je bio krajnje nezgodan, mnogima nije odgovarao, neki su imali obaveze, neki silne probleme nažalost, neki su se udaljili od MAXI priče, neki su se prvi put pojavili... Sve je to normalno, jednom rečju život Na kraju 47-48 učesnika (+ sitna dečica) večernjeg druženja i 17 ratnika na šorCi tj paintball-u. Opet mnogo smeha i pozitivne atmosfere. Hvala svima koji su svojim učešćem ispisali još jedan pasus istorije Maxi Scooter Cluba. Sad će i sezona vožnji pa da se družimo na 2 točka - kako i dolikuje... Evo par fotki a ostali nek' se nadovežu. MAXI pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5392 Napisano Februar 7, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6069 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Imamo i snimak sa "bojišta" sa 2 kamere pa se nadam da za par dana sledi jedan mali filmić od par minuta fajta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 7, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo hvala Alexantu i Antonicicma na druzenju, hvala Djuri i njegovoj lepsoj celini na putu do i od Zablja, Panticu izvini sto sam prodao tvoje kisno odelo, veoma je lepo videti celu ekipu na jednom mestu a zato ovakvo druzenje i postoji, hvala vam na smehu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Februar 7, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci, lepo je videti da i dalje postojite i druzite se u ovako velikom broju! Ziveli!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2791 Napisano Februar 7, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2716 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, vidim bilo veselo kao i uvek. Na moju veliku žalost ja sam bio sprečen da prisustvujem ove godine. Sa drugarima unapred kupio karte za futsal 2016 do četvrt finala tako da ... Gde sam smeo klincu da kažem da preskače Portugal - Srbija. Ali iskupiću se ja na vožnjama kad grane sunce. Pozdrav svima i vidimo se i družimo na vožnjama koje nas čekaju :takoje: :Bokilic: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11691 Napisano Februar 7, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva čekam letnje druženje Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 7, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan I Pantici sa sve onim Necicem stigoše kući...Nema ničeg lepšeg od provesti par dana sa ljudima kpji ti polako ali sigurno postaju članovi porodice. Šta reći sem hvala Antonici 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 697 Napisano Februar 7, 2016 Zainteresovan, 361 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na zalost nisam mogao da ostanem na vecernjem druzenju, ali za pucanje sam uspeo da se organizujem i bilo je odlicno!! Neke ljude znam, neke ne ali sve u svemu kao da se svi znamo bas dugo. Nesto slicno kao kad dobrog prijatelja ne vidjas cesto zbog obaveza, pa kad se vidite nema nista lepse i jedva cekate sledecu priliku!! Aleksanto svaka cas na energiji i jos jednom uspesnom druzenju!! Vidimo se uskoro na nekoj voznji, vreme radi za nas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5392 Napisano Februar 7, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6069 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Darko Sad me podseti da nisam napisao bitnu stvar... Naime, svaki naš susret i druženje je imao svog junaka na neki način, one koji su potegli najveći broj km, učinili nešto neobično i td. Ovo druženje je imalo nekoliko junaka: DarkoB je došao sam autom na paintball, prvo do Žablja i morao odmah natrag zbog obaveza, Super POP je došao iz Crne Gore na susret i danas ide nazad u Budvu , Matori, bugiman i Culle su došli motorima, Sale i Vesna su uprkos rano jutrošnjem letu, došli sinoć, Tanja i Rohirrim su došli na kratko ostavivši dvomesečnu princezu kući, Fanky je došao uprkos velikom problemu koji ga je snašao... Za takve ljude, ništa nije teško Još jednom, hvala veliko svima što postojite i što smo drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Februar 7, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za sve sta reci nego najbolji ste... Antonici jos jednom hvala na svemu kao i uvek odlicna organizacija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1261 Napisano Februar 7, 2016 BJB Maxi scooter club, 1684 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Dado dosao bez torte.. nije imao ko da mesi! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 7, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan A kule bez leptir mašne... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...