Wolf 79 59 Napisano Januar 4, 2016 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno nova i nekoriscena kaciga! Kvalitet odlican (po meni)Pro Biker Multi-JetVelicina LJet (gradska-skuter) + Full Face kaciga!https://www.louis.at/en/artikel/probiker-multi-jet/215400?filter_article_number=21540004Na linku iznad mozete pogledati slike i sve najvaznije karakteristike kacige. Kaciga je u osnovi Full-Face model (unutr. obloga se vadi i pere, dodatna obloga za obraz, suncani vizir, ventilacioni otvori) ali se prednji deo moze lako skinuti i tako se kaciga pretvara u par sekundi u jet kacigu, gde opet imate vizir+suncani vizir i vrlo kvalitetnu zastitu glave.Idealno resenje za one koji skuter/motor voze po gradu, ali izlaze i na otvoren put!Razlog prodaje: narucio sam online i kaciga mi je na zalost premala... Cena: 80 EUR Placam postarinu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...