Rolle2010 480 Napisano Decembar 25, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je crne metalik boje, L velicine (mada po meni to vise vuce ka M). kaciga ima suncane naocare, pumpicu za pumpanje unutrasnjosti kacige radi boljeg prilagodjavanja i pinlock. Uz kacigu ide originalna kutija, prateca dokumentacija i navlaka za kacigu. Nosena je svega 15 minuta na probnoj voznji u toku koje sam shvatio da mi je malo tesnija nego sto bih zeleo. Kaciga nema nikakvih ostecenja i jedina razlika u odnosu na istu takvu iz salona je sto je montiran pinlock i skinuta nalepnica sa vizira. Kaciga moze da se pogleda/oproba u Beogradu. Cena kacige je 100 evra i prilicno je fiksna. Zamena je moguca samo za istu ovakvu novu kacigu u XL velicini. 0641156809 - Petar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 14, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 19, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Tema moze u lock, kaciga je prodata. Ako neko ima viska novu EXO500 u XL velicini i zeli da je proda moze da mi pusti pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...