Jump to content

Moto Zajednica

Hitno Poklanjam

Recommended Posts

• Vikend motociklista, 676 postova
  • Motocikl: Honda pantheon 125..

Musku stenad u kombinaciji cistokrvni Malinoa,belgijski ovcar i Japanska Akita inu...oba psa su u mom vlasnistvu,prelepa,prepametna,stenad su vise povukla na Akita inu,imaju trouglaste usi,uvijene repice i kao medvedici su....slike su bzvz jer ih ne mogu nahvatati sa aparatom...ostenjeni su 21.10 i tri puta isceni od glista i trebalo bi da se vakcinisu uskoro... HITNOOO :)

majka,otac i plodovi ljubavi..5 muskih :)

0612000476

post-27463-0-22820400-1450478781.jpg

post-27463-0-21797200-1450478815.jpg

post-27463-0-99514300-1450478860.jpg

post-27463-0-47456500-1450478878.jpg

post-27463-0-56963800-1450478898.jpg

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Imam neku familiju,zeninu,u Paracinu,pitacu ih kad ce za bg..

evo ubacio sam pitanje pa se mozda neko javi..  :jee1:

• Zainteresovan, 926 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0

Steta sto nemam gde sa njim sad preko zime inace bi sad zapucao kolima za BG po jednog braonkastog.

Zimu lepo podnose,suva kucica,malo slame i dosta...malinoa a i akita su poznate po tome,ne traze neko preterano cimanje...trenutno su napolju u boxu a tu ce i ostati dok se ne udome..

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Hmm, ja sam zainteresovan jako i u ponedeljak dolazim za Beograd, mozda bih mogao i da uzmem stene, cak da ponesem i kolegi za Paracin (i ja sam iz Paracina). Mene zanima zenka, i ako moze jos nekih informacija o rasama, bolo sta. totalna mi je nepoznanica? Imam jednog klinca od 2 godine i cerkicu od 4, kako prihvata decu, kakav je kao pas cuvar?

Moj telefon je 063/7-817-817

Pauce,culi smo se danas..psi su izuzetni,kako belgijski ovcar tako i japanska akita inu,ima na netu puno tekstova o njima a sad kakva ce kombinacija ispasti od ove mesavine ne znam...Danas je kolega iz B.Palanke uzeo 2 komada za sebe i brata tako da su ostala jos 3 steneta ,ko pre devojci njegova devojka...pozdrav

• Podržavam 1

Hmm, ja sam zainteresovan jako i u ponedeljak dolazim za Beograd, mozda bih mogao i da uzmem stene, cak da ponesem i kolegi za Paracin (i ja sam iz Paracina). Mene zanima zenka, i ako moze jos nekih informacija o rasama, bolo sta. totalna mi je nepoznanica? Imam jednog klinca od 2 godine i cerkicu od 4, kako prihvata decu, kakav je kao pas cuvar?

Moj telefon je 063/7-817-817

Dodji sutra da ih vidis a i poneses kolegi... Bilo bi to bas lepo od tebe  :sampion:

• Drug član, 4503 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 955i SE

Musku stenad u kombinaciji cistokrvni Malinoa,belgijski ovcar i Japanska Akita inu...

Japanska fufa nije odolela vitkom i zgodnom belgijancu :) a i on ne bira gde će ga metne :D

Šalu na stranu, zanimljiva kombinacija. Bilo bi lepo da vidimo neku sliku kad štenci porastu i da čujemo kako se ponašaju.

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Krenuo mali za Paracin  :)  za sada su 3 kom na forumu pa cemo pratiti ovu kombinaciju,svakako je vise nece biti jer mama ide na sterilizaciju....ajmo jos 2 kom ostalo...jedan najmanji ali pravi borac..

• Drug član, 1710 postova

Sad me zvao burazer da organizujem docek. Jel to znaci da Pauk nije uzeo? Mogao je i njemu da ponese ali sam mislio da je uzeo i jos jedan kolega je hteo, mogli smo sve da ih udomimo ali sam mislio da vec jesu. Ja da sam birao uzeo bih tog najmanjeg, to budu najbolji psi kasnije. Idem sutra da popricam sa veterinarom kad sta od vakcina ide. Hvala jos jednom.

Pauk se nije javio,tog najmanjeg sam razmisljao da odstranim da se ne muci i na kraju se izborio za sebe iako su ovi bili duplo veci i jos uvek su...ima 2 kom pa sto pre da ih udomimo...  :takoje:

• Zainteresovan, 926 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0

Pozdrav svima i sretna vam nova godina.

Evo da se i mi javimo. Dzukci odlicno napreduju. Bili su kod veterinara u ponedeljak, a 28. januara idu ponovo na revakcinaciju, ciscenje i redovan pregled. Zuti je tezak 3,5 kg a crni 3,8 kg a do 28. bi po recima veterinara trebali da udvostruce svoju tezinu.

Zao mi ih je razdvajati sad preko zime jer bukvalno ne mogu jedno bez drugog tako da ce do kraja februara deliti kucicu i box a posle ce burazer odneti svog.

Spajku hvala jos jednom

post-1306-0-22858200-1451673355.jpg

post-1306-0-74967000-1451673376.jpg

post-1306-0-44960600-1451673396.jpg

• Podržavam 7

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja