Čika Dule 152 Napisano Decembar 17, 2015 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Затеченог на коњусини коју сам пазарио, удајем га јер сам монтирао нешто што ми више прија. Документовано у боји да су спољашњост и унутрашњост лонца у изузетном стању, са незнатним оштећењем једне од ушица за качење. Предвиђен је за монтажу на десној стани. Правац издува је ка доле и ка споља десно. На и у лоцу је све како је направљено у фабрици, дакле није отваран, препакиван и томе сл. Образом гарантујем да има прави крос ендуро звук. Димензије: - укупна дужина 545мм - овал 90 X 100 мм - размак центара ушица за качење 245 мм - унутрашњи пречник улаза 50 мм Цена 6.000.- српских динара О повољности ове понуде, у смислу стања и цене, вам говори овај линк. Преузимање на подручју Београда или купац сноси трошкове одабраног превозиоца. Контакт на ПП ил' на 064 1660434 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...