Savan 8689 Napisano Januar 1, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan ma gde ruzan, motorce ko bombon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.ktmx 24 Napisano Januar 2, 2016 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan BMW R1200GS......kataklizma, " ka da ga je moj dida sikirom pravija"... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 57 Napisano Januar 2, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 57 Napisano Januar 2, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj je meni ... uf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 2, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne smeš tako, ovo je čist artdeko A i ovi što nam se ne sviđa bavarski i italijanski dizajn, sve bi' ja to na lobotomiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 2, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan morbidelli.jpg Pravo ime ima. Nije ni cudo sto se proizvodio jedan mesecno, ko je to kupovao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Januar 3, 2016 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Moze se diskutovati ali ljepota je u oku posmatraca... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 5, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Bmw bulldozer recimo po meni je extremno ruzan motor...neka se javi onaj kome je ovo recimo lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Januar 5, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lep je...za zajebavanje vlasnika istog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 5, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan To neki caffe tracer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Januar 5, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Šta ružan, pa ovo stari 1100GS bez oklopa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 5, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ovo za one sa lepotom u oku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 5, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ovo za one sa lepotom u oku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 5, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan А стварно праве грдне мопеде Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Januar 5, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Bmw bulldozer recimo po meni je extremno ruzan motor...neka se javi onaj kome je ovo recimo lepo... meni prelep za muskarcine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 5, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne dovodeci u pitanje njihov kvalitet,uvek ima motocikala koji su po meni totalno omasenog dizajna...Ukusi su razliciti ali po meni ova tri modela su bas takva sto se tice samog izgleda...Verujem da su ukusi neslozivi,ali meni ovi modeli nekako nikako da se dopadnu,koliko ih god gledao. Sa drugom semom boja neki motocikli izgledaju skroz drugacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 5, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ma moz ga farbaju u zlato... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2420 Napisano Januar 5, 2016 Andragog, 4992 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Šampion !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Januar 6, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Bmw bulldozer recimo po meni je extremno ruzan motor...neka se javi onaj kome je ovo recimo lepo... meni prelep za muskarcine Slično nešto ovome vozi i onaj cupavi lik bajker u novoj sezoni The Walking dead. Nije mi prelep al mi nije ni ruzan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.ktmx 24 Napisano Januar 6, 2016 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bmw bulldozer recimo po meni je extremno ruzan motor...neka se javi onaj kome je ovo recimo lepo...Eto meni je taj motor prelijep....nije mi po volji boxer motor...al u ovoj kombinaciji je top-notch! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 6, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bmw bulldozer recimo po meni je extremno ruzan motor...neka se javi onaj kome je ovo recimo lepo... Ovdje se mijesaju dvije stvari,a to su namjena i izgled. Uvijek je bilo poznato da se "ruznija" riba bolje tuca od lijepe, pa izaberite. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 6, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Bmw bulldozer recimo po meni je extremno ruzan motor...neka se javi onaj kome je ovo recimo lepo... Ovdje se mijesaju dvije stvari,a to su namjena i izgled. Uvijek je bilo poznato da se "ruznija" riba bolje tuca od lijepe, pa izaberite. Ne znam nisam nikad prcao ruzne ribe... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 6, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan А стварно праве грдне мопедеNemci i dizajn. Nema zajedno da ide А *ебаји га сад, нећемо претеривати Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 6, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Evo i Yamaha oce da odlepi kadkad...Transformers jbt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 6, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bmw bulldozer recimo po meni je extremno ruzan motor...neka se javi onaj kome je ovo recimo lepo... Ovdje se mijesaju dvije stvari,a to su namjena i izgled. Uvijek je bilo poznato da se "ruznija" riba bolje tuca od lijepe, pa izaberite. Ne znam nisam nikad prcao ruzne ribe... Ne budi bukvalista, ruzna riba je pod navodnicima sto ce reci da je ruznoca relatina stvar ( sto neko rece ljepota je u oku ) , ali svaki "ruzan" u ovom slucaju motor zna biti po tehcickim i drugim karakteristikama bolji od onog lijepog - nasminkanog, pa sta ko cijeni neka se tako i izjasnjava. Ovdje na fotkama ima dosta kvalitetnih i dobrih motora, a svrtavaju se u lose samo po izgledu. P.S. Mozda su te tvoje ljepotice za nekoga ruzne... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...