velimirjevtic 470 Napisano Januar 19, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nemoj vise bole me oci xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 19, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bre ovo?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Januar 19, 2016 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan bmw je ipak bmw. Sampion.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 19, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bre ovo?? Japan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 19, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 19, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan :care:Odlican i prelep motor,upropasten izgledom prednje maske...po meni. ...meni fantastican...replika Gusove Kawe KZ1000 iz Mad Maxa...pravi muski,retro motor ...sto nas opet vraca na ono ne postoji ruzan motor i da je lepota u oku posmatraca... Zapravo crni kz1000 (ovaj odozgo ) je vozio Toecutter iliti glavni negativac iz prvog dela, ne prestajem da balim na taj motor xD Ja sam veliki fan retro styla,ali ovo mi je previse.Nekako na filmu mi je ok-ipak je apokalipsa.Ali zamisli sebe da teras ovo cudo...Ali to je ok,da se tebi svidja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 19, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jel mu to na rezervoaru pise Kwa.... ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 19, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Пише, ал ко зна шта је даље и шта представља. А за ове Јапанце што монтирају бочне и предње маске горе негде, са овом фотељом иза. Немам речи. Ал канда је то њима неки култни фазон, национално веома популарно. Мислим, праве тако моћне и лепе моторе, а возе оне најчудније и најружније Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Januar 19, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Japan je priča za sebe ali poštujem, oni ih prave, imaju prava i da ih sredjuju kako im volja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Januar 19, 2016 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jel mu to na rezervoaru pise Kwa.... ? Pise "Kwak" tako ih odmila zovu u Amerikama, Australiji, Engleskoj, isto kao sto Suzuki GSXR-a zovi "Gixxer" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Januar 19, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam sta da si kazem sashac za ovaj predposlednji sto si okacio, crvrni...meni izgleda opako...cini mi se da bih ga rado posedovao...daj jos neku sliku iz drugog ugla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Januar 20, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam sta da si kazem sashac za ovaj predposlednji sto si okacio, crvrni...meni izgleda opako...cini mi se da bih ga rado posedovao...daj jos neku sliku iz drugog ugla... posedovao bih ga iz svih uglova naravno ljudi o ukusima ne treba raspravljati, zamislite koji bi smor bio da smo svi isti 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 20, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa to i jeste sustina ove teme.Ljudi pocnu da brane neke motore,a niko ih ne napada.Svako ima neki koji mu se ne svidja,poenta je u licnim gledistima.Sad ako nas se dosta slozi oko nekog...taj je definitivno out of style.Ima ih vec nekoliko,oko kojih smo se slozili... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 20, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan al i Honda kadkad odlepi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 20, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan al i Honda kadkad odlepi... Ovo je koncept (na papiru), ne znam dal' se važi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 20, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan al i Honda kadkad odlepi... Ovo je koncept (na papiru), ne znam dal' se važi Не важи! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 20, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan al i Honda kadkad odlepi... Ovo je koncept (na papiru), ne znam dal' se važi Bogami ga napravise,i izlazi u prodju 2016-te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 20, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan nisam u toku ali bih ga rado probao,na fotkama izgleda mnogo manje ruzno...kad bi mu stavili napred 21. Sent from my D2303 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Januar 20, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja bik to ter´o samo tako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Januar 21, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ter'o bi ga 'de ne bi ali mi izgleda kao iz Lego kompleta da je izasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 21, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Novi sasch 1000...auuuu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 21, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Novi sasch 1000...auuuu... Retko gadan primerak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 21, 2016 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Samnom izgleda nesto nije u redu,meni su lepi bar 40posto motora koje vi ovde postavljate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 21, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja bik to ter´o samo tako.. Svi bi terali, al retko ko bi kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 21, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Samnom izgleda nesto nije u redu,meni su lepi bar 40posto motora koje vi ovde postavljate Sa tobom je sve u redu ,samo ne mozes da ukapiras da nije problem ako ti se neki od nasih navedenih svidja,vec postavi onaj koji je po tebi estetski promasaj. I meni se svidjaju neki od postavljenih.Ali doktorirali smo vec lepotu u oku posmatraca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...