Alexa90 11648 Napisano Decembar 15, 2015 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem lonac iz naslova, kupljen nov u Biker House-u leta 2013. vožen (samo) na Atlantiku 500 do 1. jula ove (2015.) godine. Sa spoljašnje strane, vidljive, ima samo dve tačkice kao dva mikro ulubljenja od po 1mm, koja nemam pojma kako su i kada nastala, video sam to tek kad sam detaljno čistio lonac posle montaže novog. Uz njega ide naravno i Db kiler, bez kog je vožnja slična jahanju KTM-a. Sa unutrašnje strane je oplata malo promenila boju, i to sam takođe video tek po menjanju lonca, kao neka fleka prečnika otprilike 7cm. Prodaje se sa ili bez nosača koji je rađen baš za Atlantika kod Anđelka iz Bele Crkve, nosač je izuzetno jak. Ovaj lonac je predviđen baš za skutere, u rasponu od 125 pa sve do 650ccm (video sam ga na Leonardu 125cc i Burgmanu 650) i na još nekim skuterima različitih kubikaža. Cene polovnih se kreću oko 170-180e, ja ga prodajem po ceni od 120e jer nemam pojma zašto je oplata promenila boju, meni je zvuk uvek isti bio. (DB kiler sam zaboravio da uslikam, ali tu je i on) Prodaje se isključivo iz razloga što je na njegovo mesto došao Akrap. Aleksandar, 064 321 0 321 ili PP. Promenio Decembar 15, 2015 član AlexaBGD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
copears 3 Napisano Decembar 15, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan opaka sprava meni on ima prefinjen zvuk idealan za neki Bev ili Vespu Gt...Sherujem oglas pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11648 Napisano Decembar 16, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za Share. Ja sam odlučio da ga kupim nakon više "slušanja" na Bev-u 500, špartao je kroz moju ulicu celo jedno leto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Decembar 16, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Srecna prodaja kolega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11648 Napisano Decembar 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11648 Napisano Januar 8, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Up. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11648 Napisano Januar 14, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...