Zlatni_papagaj 13 Napisano Novembar 30, 2015 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem jedan od gore pomenutih motora ili neki slican njima.. Honda Xr 600, Yamaha TT(E R S) 600... Jedino mi je bitno da su u dobrom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 1, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ti znas da su to masine mahom sa kurblom, jel da? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Decembar 1, 2015 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako su prodao tvoju ima u ponudi jedna dobra XL 600 LM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 1, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako su prodao tvoju ima u ponudi jedna dobra XL 600 LM. Nije valjda Dzeksonova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Decembar 1, 2015 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Ti znas da su to masine mahom sa kurblom, jel da? Da da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Decembar 1, 2015 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Ako su prodao tvoju ima u ponudi jedna dobra XL 600 LM. Ako mislite na onu u Pancevu, gledao sam je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Decembar 1, 2015 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako su prodao tvoju ima u ponudi jedna dobra XL 600 LM. Nije valjda Dzeksonova? Jeste, kupio je Africu RD04, tako da sada ima DR 350, XL i AT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Decembar 1, 2015 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako su prodao tvoju ima u ponudi jedna dobra XL 600 LM. Ako mislite na onu u Pancevu, gledao sam je U Pancevu ima dve, ako je sa crnim agregatom onda je to ta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1728 Napisano Decembar 1, 2015 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja jednu. Ne prodajem,samo da se pohvalim☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 2, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ako ces XL-a, mozemo da pricamo.... ako ces XR-a isto mozemo da pricamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Februar 20, 2016 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1728 Napisano Mart 5, 2016 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa ovim Lm-om iz Panceva, ne vidim ja na oglasima jel prodata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Mart 16, 2016 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja da ti ponudim bas ono sto trazis. Yamaha TT600R Kupljen ovde sa foruma od ALP-a. https://www.kupujemprodajem.com/Prodajem-Yamahu-TT600R-31466754-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1728 Napisano Mart 16, 2016 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se kolega sto je otvorio temu snasao za motor. Ja sam moj u medjuvremenu prodao pa sad nesto trazim. Vidim u oglasu za tvoj motor da moze i zamena za prikolicu pa evo pogledaj. Registrovana uredno poslednjih 4 godine, samogradnja, sasija, torzija i ruda od kamp kucice, tovarni sanduk sam ja napravio. Dimenzije sanduka 270x135, stranice se skidaju. Registrovana na 900kg ukupne nosivosti, ona sama je 310kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 16, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti je para ta prikolica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1728 Napisano Mart 16, 2016 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ne prodajem je za pare, menjam eventualno za motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 16, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Prodaj za pare pa posle kupi motor... ......imak kx 125 ako te interesuje u zamenu za prikolicu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1728 Napisano Mart 16, 2016 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Od skora mi neka 'buva' uletela sa nekim TT-om pa o njemu razmisljam iako realno uopste nije za mene, ja metar i zilet a on ko zirafa, treba mi hoklica da se popnem. Onaj drugi TT sa E-startom i usd-om je nizi dosta od ovog i on bi bio ok. KX..hm, sta znam, dobar je on ali kao drugi motor u garazi. Meni treba jedan ali da je tri u jedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Mart 16, 2016 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Moze se spustiti taj TTR u par poteza, skoro bez para !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Mart 19, 2016 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ima u KG-u na prodaju moj bivsi TT600S i sada je u perfektnom stanju, sredjen kompletno(estetski i mehanicki) od strane jednog servisera. Moje preporuke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...