punisa 16 3776 Napisano Mart 4, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da napisem i ovde.... malo lepih vesti sto se tice mog agregata na BMW-u. U toku onih mojih muka sa neukucanim brojem motra na agregatu obratio sam se i BMW-u u Nemackoj,jer od ovih nasih seljaka iz Delte nisam nista dobio. Imali smo prepisku ovih dana tek i evo da vam prenesem sta su mi rekli. Na osnovu mog broja sasije pronasli su mi broj motra ,manjaca itd... rekli su mi gde je ukucan broj bio kada je izasao iz fabrike. Objasnio sam im da tu nije, da je bio policijski ,stanice te i te... rekli su mi da je agregat sigurno zamenjen tj da je stavljen nov. Onda sam ih pitao da li se kada se menja agregat anulira kilometraza. Odgovorili su mi da se to ne radi tj da kilometraza nije menjana nego da je od pocetka eksploatacije motora, tim pre sto je bio policijski u to mogu biti siguran. Sto sve govori da je moj motor presao manje nego sto pise na kilometar satu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Mart 4, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Super novosti! Možda preterujem ali dali si probao stupiti direktno u kontakt sa stanicom? Oni imaju 100% sve podatke, već zbog putnih naloga. Ako bude sreće da Nemac bude raspoložen, pomirit ćeš i sebe i nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano Mart 4, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam i policijskoj stanici tada kada sam bio u frci oko toga famoznog broja.ali nisu nesto zainteresovani,verovatno imaju pametnija posla mada i ovo od BMW-a mi je dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano April 4, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo ''facelifting'' za motor 2003 godiste Drug koji se time bavi mi je pomogao,da ne kazem uradio ovo naravno uz moje sugestije Na koferima su kockice od reflektujuce folije,tako da su korisne nocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano April 4, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da zato sam mu i radio ovo napred oko farova da ga malo vizuelno smanjim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano April 27, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Posto nisam imao zadnji nosac kofera jer je motor bio policijski kao sto svi znaju ,a original je bio u krv skup.morao sam da pravim nosac. Odem ja kod hvaljenog majstor Sebe,kaze Seba da ne moze.Nema gde da se kaci, nije izvodljivo itd... U stavari majstor Seba pravi samo konfekcijske nosace kofera za najcesce modele motora i to onda kad se iz aviona vide mesta kacenja. Naravno ovaj motor kao i ostali ima sasiju i ima gde da se zakaci, samo je trebalo uloziti malo vise truda a to se "ne isplati" valjda LM da pocnem : skinem ja sa neta semu tog nosaca koji je dosta komplikovan i odem sa caletom kod majstora bravara koji nam je skoro pravio kapiju. Kazemo mu sta bi trebalo i gde da se kaci.I on... pogodite sta kaze > MOZE nema problema. i tako potrosismo jedno jutro i pola podneva,a ja cele 3500 din i platih 6 piva evo slika... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano April 27, 2016 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izvedeno . Sve pohvale za trud . Inace motor je TOP ili bolje reci motorcina . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano April 27, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ,hvala Ovo se cale navalio pozadi i nema zime,mogu da stavim pozadi sta god izdrzace.mozda i trece sediste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano April 27, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Sve se može kod lokalnog majstora. Super napreduješ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano April 27, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Cale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 27, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Da li sada moze da se skine zadnja plastika? Koliko vidim ostala je u nosacu i samo sa njim se moze skinuti? Ili gresim? Inace majstori kad krene sezona nece da se zezaju sa komplikovanim stvarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano April 27, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se skine.bas smo se oko toga najvise i zadrzali. ploca tj metalni rostilj je usrafljen u sipkama koje izlaze iz plastike,navarili smo matice vidi se na jednoj slici. a i bocne sipke koje se pruzaju od sedista su na sraf. tako da sve moze da se demontira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 27, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da su bocne sipke zavarene kod sedista , ovako je sve jasno. Odlican 5. Sad jos da provozas novo koferce do Banje , castim sladoled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 27, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor! Nema sta, jesi se napatio, al znas i zasto, bas je opak motor! U zdravlju se vozio! Ocu i ja sladoled 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 27, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Moze , moze. Vitrine smo tek poceli da punimo . upload pics upload img 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 27, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3776 Napisano April 27, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ijaooo Zeko prihvatam ,vidimo se uskoro na sladoledu. vrlo moguce za sledeci vikend posle praznika. Hvala Astral,ma kad sam ga registrovao sad je sve igra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2428 Napisano April 27, 2016 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor a nosač kofera , sedi dole 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...