djolji 1273 Napisano Novembar 26, 2015 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem montažnu garažu za motor, pošto sam kasnije kupio zidanu, natrčala je povoljno Dimenzija garaže je DxŠxV=2,5x1,2x1,6/1,5m napravljena od termopanela (lim i poliuretan) i stabilne noseće konstrukcije od čeličnih L-profila sa mehanizmom za uvlačenje motora u garažu. Mehanizam hvata prednji točak tako što se jednostavno nagazi, pa se zatim motor jednostavno gurne unutra. Garaža je montažno-demontažna pomoću šrafova, takođe može da se tipluje za podlogu. Obezbeđenje motora je višestruko, lancem ili sajlom se zadnji točak vezuje za šine, a vrata se zaključavaju sa dva katanca. Sigurna zaštita od svih vremenskih uslova. Garaža ima rešetke za ventilaciju i krov sa nagibom. Cena 700evra, a transport, montaža i krajnja cena po dogovoru. tel. 063 85 22 384 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Novembar 26, 2015 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ovo izgleda super. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 26, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ali ja ne znam za koju upotrebu i gde.Na ulicu ne smes da stavis,ako imas kucu tu je garaza il ostava ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Novembar 26, 2015 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ne žive svi u BG-u... Inače super stvar,planiram nešto slično da namestim pošto zimi ima gde da stavim motor,dok leti ili kola ili motor mogu samo u garažu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 27, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je sigurno ovo oslanjanje samo na prednji točak? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 27, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ова је екстра, каква ли је тек та зидана што је натрчала Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 27, 2015 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali ja ne znam za koju upotrebu i gde.Na ulicu ne smes da stavis,ako imas kucu tu je garaza il ostava ... Za zajednicke garaze u zgradama idealno, utiplujes u pod na svom parking mestu a auto moze i napolju da stoji :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 27, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticna stvar.... mnoogo mi se doima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 27, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam zajednicku garazu,pod zajednickim nebom... :)Ma garazica je extra,nego ja onako sam za sebe razmisljam di bi je turio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 28, 2015 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna stvar! Da sam u prilici, brzo bismo se oko svega dogovorili... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 28, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan mozda da postavis neki snimak, kako bi potencijalni kupac bolje mogao da vizualizuje kako se to odvija, sa kojom lakocom itd itd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Novembar 28, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kako se iz ovoga vadi motocikl napolje?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 28, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Samo ga izvučeš nazad, istim mehanizmom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Novembar 29, 2015 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Mehanizam koji uhvati i drži točak je zavaren za kolica koja se kreću po šinama. Kolica se prvo šrafom (leptir navrtkom) fiksiraju za šinu na zadnjem kraju- kod ulaza, kako se ne bi pomerala dok se motor tj. točak naveze na mehanizam za hvatanje. Pošto je motor sada stabilan, jer je točak uhvaćen, odvije se šraf za fiksiranje kolica i motor se gurne u garažu, bez potrebe da se uđe unutra. Vađenje motora još jednostavnije, samo se uhvati za zadnji kraj i izvuče, a kada kolica dođu do ulaza, uhvati se motor za upravljač i trzajem se povuče unazad i motor je izašao 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Novembar 29, 2015 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ova garaža mi je bila inspiracija https://youtu.be/bpTuc5pXRFw 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3767 Napisano Novembar 29, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! lagano,primenljivo, nije glomazno i bezbedno je. stavis ispred zgrade zalepis nalepnicu Frikom i mislice da je frizider za sladoled 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 29, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan takve "klackalice" pravim još od davnina ... kao i "šine" za transport kombijem ili kamionom na duže ture ... ali da ga *ebeš, od neznam koliko napravljenih, niti jednu nisam prodao na području bivše YU ... ali je za Njemačku otišlo više komada... Našima to ne treba, ali švabe znaju šta će s tim .. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 29, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan takve "klackalice" pravim još od davnina ... kao i "šine" za transport kombijem ili kamionomEto, da čovek nije pomenuo garažu ne bismo to znali. Koja je cena za "klackalicu" i "šine" neke standardne dužine? Možda neko nađe primenu u postojećem prostoru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 29, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan na ovoj "šini" na slikama fale još dvije poprijeko šipke za koje se motor veže pri transportu ... da me za yaya okačiš nemam pojma gdje sam slike zametnuo .. tako kpl sam švabama prodavao za 100€ ... samo klackalica je išla za 60€ ako ćeš sam sebi raditi, može te izaći i manje, ali se meni neda raditi džabe .. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 29, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A jel ti to i ofarbas kako treba ili samo ovako im das pa nek se snalazu? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 29, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan bude ofarbano ili samo u temeljnu ili po dogovoru u neku boju ... ali ne računaj na airbrush i ostalu egzotiku ... i baš zbog ovakvih pitanja sam prestao raditi sa našim Balkancima ... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 29, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Neka svako pita, a ti formiraš cenu klot, temeljna, boja, egzotika pa ko šta voli. Nemoj nas potcenjivati geografski Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 29, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan nema to veze sa geografijom, već sa mentalitetom .. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Novembar 29, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je coveku sasvim na mestu... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 29, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan wollen sie das richtig malen bitte?? Vielleicht klingt das besser 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...