semza 59 Napisano Novembar 21, 2015 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem nosace bocnih kofera za horneta 07-10g,izgled kao na prilozenoj slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Novembar 21, 2015 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Druze imas u motomaniji i moto land u kappine nosace fabricke, sve se lepo uklapa mislim da su oko 70, 80 e Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Novembar 21, 2015 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Druze imas u motomaniji i moto land u kappine nosace fabricke, sve se lepo uklapa mislim da su oko 70, 80 e Pozdrav Nema za sad,inace cena za bocne je preko 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Novembar 21, 2015 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Uff dosta su para.Vidi na kupujem prodajem dal ima od nekog drugog modela pa seba da ti prepravi za tvoj ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ppavle 3 Napisano Decembar 5, 2015 U prolazu, 39 postova Lokacija: Prolom Banja, Beograd Motocikl: Yamaha DT 125, Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Imas kod SEBE i cena mislim da je oko 70e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...