miloslukic 77 27 Napisano Novembar 20, 2015 U prolazu, 57 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Kawasaki 305 gpz, yamaha 500 fzr,honda transalp 600, honda st 1100 pan european Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko mojom nemarnošću ( ima i do istegnutosti lanca)pukao ventil,oštetio klip. Ako neko ima ove delove ili možda ceo agregat bio bih zahvalan da mi se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 20, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima dosta toga da se nadje na e-bay, a na forumu ima nekoliko clanova koji nabavljaju delove i opremu sa e-bay-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloslukic 77 27 Napisano April 27, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Kawasaki 305 gpz, yamaha 500 fzr,honda transalp 600, honda st 1100 pan european Prijavi odgovor kao problematičan Evo posle duzeg vremena nabavio sam ceo agregat za moju 305 gpz. Mislio sam da prepakivam na staru masinu stubline,klipove i glavu ali sam odustao i stavio novonabavljen agregat. Medjutim upalio iz prve i radi ok ali nece preko 6000 obrtaja. Zatim je usledilo stelovanje ventila,promena klackalica,ciscenje karburatora( promenjena 1igla na loncetu jer je prelivalo gorivo),menjanje ulja i filtera,zatezanje spanera,ciscenje slavine ali problem nije resen. Kad dodajem gas malo strucne ali dobro puni do 5000-6000 obrtaja i tu pocinje da trokira i promeni zvuk ali ostaje na obrtajima i samo malo opadne brzina a pri oduzimanju gasa puca na izduve. Zanimljivo je da na leru se ta pojava javlja na 3000 obrtaja!? Da napomenem da mi je motor 90 god a nabavljeni agregat 84god.da li je moguce da ima neke razlike u struji(namotajima) zbog razlicitog godista pa da se ne slaze sa instalacijom na ramu(cdi,bombine itd)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 27, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu naci nista na netu osim da ima A i B verzija ali se razlikuje izgleda samo prenos. Tako da mislim da nema razlika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloslukic 77 27 Napisano April 28, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Kawasaki 305 gpz, yamaha 500 fzr,honda transalp 600, honda st 1100 pan european Prijavi odgovor kao problematičan Druze u pitanju je gpz 305 a ne 500. Redak motor u Srbiji a tek naci delove je nemoguca misija. Samo preko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 28, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put vidim 305 sa lancem. kolko sam upoznat on ima pogon preko kaisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 28, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Zato kazem ima verzija A i B, ne znam sto mi spominje 500, znam sta sam napisao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 28, 2016 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 28, 2016 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put vidim 305 sa lancem. kolko sam upoznat on ima pogon preko kaisa. Ovo je Kawa 305 SSE. -Serbian Special Edition Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloslukic 77 27 Napisano April 28, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Kawasaki 305 gpz, yamaha 500 fzr,honda transalp 600, honda st 1100 pan european Prijavi odgovor kao problematičan Fabricki ide sa kaisem ali kasnije stavljaju lanac i lancanike. Solidan motorcic da gradske uslove a moze i za dalje. Potrosnja na otvorenom i grad 3 l-4 l. Max 150km/h. Neko je pre mene menjao lanac bregaste i zaboravio da otpusti spaner. Lanac je pojeo skoro po 1cm kuciste i stublinu na obe strane tako da mi je bilo najbolje da promenim celu masinu ali se javio navedeni problem. Probao bih sa drugim karb. ali gde ih naci u zemlji Srbiji!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 28, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovde na forumu, kolega ima isti motor, mislim da je u pitanju " Cefa ", pogledaj u oglasima, prodavao ga je. Mozda moze on da ti pomogne ( mozda ima vise iskustva sa njim ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...