JankelA 812 Napisano Novembar 16, 2015 Drug član, 1197 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da zamenim auto za neki enduro (do 2000e), prvenstveno bih za neku Yamahu, ali moze i neki drugi, nasao sam na oglasima par motora, i najvise mi se svidja TTR600, ali sam cuo da je dosta visoka, ja sam visok oko 180, pa se plasim da mi ne bude "velika", XT sam probao i tu je negde sto se tice visine, da li je imao neko iskustva sa njom i kakvi su vasi utisci, preporuke...? Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Novembar 16, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Koji auto hoces da menjas? Ako ti je prvi motor posle skutera i xt600 ce ti biti vise nego dovoljna. Sa 180cm ne moras da brines na njoj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 16, 2015 Drug član, 1197 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F Prijavi odgovor kao problematičan Auto je Opel Tigra 1.4, '98 godiste, i moja doplata do 400e, nije mi prvi motor, od 'ozbiljnijih' masina imao sam KLR600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan pastrana 199 16 Napisano Novembar 16, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Zagubica Motocikl: Yamaha TTR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi sta hoces sa motorom, da li bas enduro ili vise asfalt, oba mogu i jedno i drugo s tim sto mislim da je TTR malo ozbiljniji motor i vise za van puta, XT je odlicna ali ja sam vise za TeTku. Kad sam kupovao isto sam se dvoumio kao ti izmedju ova dva motora ali nisam pogresio,prezadovoljan sam tt-om (tt je bas visoka) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 17, 2015 Drug član, 1197 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F Prijavi odgovor kao problematičan Vise asfalt, ali hteo bih nekad nekad da odem malo van nista preterano, bar za sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2370 Napisano Novembar 17, 2015 Andragog, 4938 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Onda ti je XT600 idealna !!! Bez anlasera ni slucajno ne uzimaj !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Novembar 17, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Onda ti je XT600 idealna !!! Bez anlasera ni slucajno ne uzimaj !!! ne vidim neki problem da ne uzima bez alnasera,naprotiv. Laksa je,ne razmislja na stanje akumulatora,i ne vozi hard enduro pa da u nekom potoku mu se ugasi pa bude cupavo za paljenje,covek oce asvalt i po nekad of(dok se ne inficira malo vise),kad je sa njim sve ok ustelovano pali na keca. Inace xt nakon 91 odnosno 3tb model nema bez alnasera bas kao sto 2kf stariji od 90te ne postoji sa alnaserom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Novembar 17, 2015 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, može XT da te odveze gde god zamisliš. TT je za malo ektremniji offroad, ali zato je na asfaltu neudobniji. U svakom slučaju odlične mašinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 17, 2015 Drug član, 1197 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F Prijavi odgovor kao problematičan 2kf mi se vise svidja od ove novije, ali samo mi je problem sto je malo starija, brat je imao 2kf kad sam bio klinac, radio je sa njom svasta, i ostala mi je neostvarena zelja Ovu TT sam gledao na oglasima http://www.polovniautomobili.com/motori/5382487/yamaha-xt-ttr-600, i par XT-ova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan pastrana 199 16 Napisano Novembar 17, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Zagubica Motocikl: Yamaha TTR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovu TT sam i ja gledao kad sam kupovao ali je stavio neku cenu i nije hteo ni 20€ da spustii i odustao sam. A i trebale su mi sa kros gumama i sve to i nisam hteo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 17, 2015 Drug član, 1197 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F Prijavi odgovor kao problematičan Jel si bio licno da je pogledas, posto mi najvise ona zapala za oko? Daleko mi je skoro 200km u jednom pravcu, mada prvo moram da ga pitam da li hoce zamenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Novembar 17, 2015 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Racunaj da se sa ovim SM tockovima neces bas navozati van puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 17, 2015 Drug član, 1197 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F Prijavi odgovor kao problematičan Znam to, ako bih je uzeo, potrudio bih se da nabavim jos jedan set tockova, samo da ispadne sve kako treba, i da odlucim koju da izaberem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2370 Napisano Novembar 17, 2015 Andragog, 4938 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bez anlasera je OK kad je Ok ali ako se slucajno nesto desi ili ga ne palis mesec dana e onda ces polomiti nogu. Ko god da prica da se motor sa 600ccm pali lako kurblom taj samo tesi sam sebe. Pali kada je vruc itd ali kada je ladan bez 4, 5 kurblanja tesko !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 17, 2015 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan tt je pravi muski motor,svidjo mi se jos pre 20 godina,ht mi je nekako zenskast a izgleda smesno kad sednu dva muskarca,pre desetak godina po svim tstovima najbolji soft enduro,opet malo slab,jedan drugar na tt predve godine nije uspevao da ga upali na kurblu i morao da legne na travu, da se odmori,zelja mi je da nabavim staru -prvu xt,ali to se verovatno nikad nece desiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Novembar 17, 2015 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je motor dobar, tu problema nema. Sta je 4-5 kurblanja problem? Kad udjes u sistem, mozes da kurblas 30 puta. Moj prosli motor (tt600) je palio laganica, sve drugare sam nervirao kad se naslonim na kurblu, a on ko mina. A oni se pate sa dekompresorima i trazenjima, mada ni to nije problem kad naucis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 17, 2015 Drug član, 1197 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F Prijavi odgovor kao problematičan Meni je KLR bio '84 godiste, a imao sam ga relativno skoro, do pre 3-4 meseca. u pocetku nisam znao kako da upalim, pricali su mi da moze da slomi nogu ako ne znas kako, pa sam imao i strah, nisam smeo svom snagom da zapnem, ali posle par dana sam usao u stos i nije mi posle bio problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan pastrana 199 16 Napisano Novembar 18, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Zagubica Motocikl: Yamaha TTR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako i ja, u pocetku sam kurblaoo duša mi je izlazila na nos ali sad posle 2-3 meseca sam skapirao i pali lagano. Jeste da kad ne vozim duze kad nisam kuci moram da kurblam malo duze ali nikakav problem. Nauci se sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 18, 2015 Drug član, 1197 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F Prijavi odgovor kao problematičan A ni TTR nema elektricno, konkretno ova, 2002 je godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2370 Napisano Novembar 18, 2015 Andragog, 4938 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ima TT i TTR sa anlaserom i bez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Novembar 18, 2015 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan TTR, tj TT600R se proizvodio od 1998-2002 i nema elektro starter. TT600RE se proizvodio od 2003-2007 i on ima elektro starter. S tim sto je starija verzija dosta bolja (laksa,mnogo bolje ogibljenje...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan pastrana 199 16 Napisano Novembar 19, 2015 U prolazu, 60 postova Lokacija: Zagubica Motocikl: Yamaha TTR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima, ali je TTE , jedan iz mog kraja prodavao '99 godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Decembar 14, 2015 Drug član, 1197 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F Prijavi odgovor kao problematičan Cim pozelim nesto, obavezno ispadne neki maler, auto mi se pokvario, napravio haos po motoru, tako da ce moja nova masina morati jos da saceka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 7, 2016 Drug član, 1197 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F Prijavi odgovor kao problematičan Konacno sam docekao i taj dan, nije TT, ali sta da mu radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Februar 7, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Motor iz Blaca? Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...