BorisZ 20 Napisano Novembar 14, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ER-6f Prijavi odgovor kao problematičan Prva moto ljubav Kawasaki ER-6f 2007. godište. Vozamo se uglavnom po Beogradu, a povremeno zalutamo i u druge krajeve. Za sad se lepo družimo, prašta poneku nesigurnost, lošu promenu brzina, čuvam ja nju, čuva ona mene. Kawa ima pedigre, pre mene vlasnik je bio forumaš Čorta. Forum špijuniram od letos pa je red bio i da se predstavim. Pored motora teme koje me zanimaju su ronjenje, kinologija i IT. U BJB vožnji do Ostrvice sam mogao da vidim kako funkcioniše dobro organizovana zajednica, skup sjajnih ljudi, uvek spremni za pomoć i druženje. Unapred se radujem svim budućim vožnjama i druženju. Pozdrav, Boris 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Novembar 14, 2015 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Novembar 14, 2015 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan weljkam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4725 Napisano Novembar 15, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6001 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao i bolje nas našao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Novembar 15, 2015 Sindikat Samostalni Jahač, 361 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao kolega ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Novembar 15, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Novembar 15, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Novembar 15, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Novembar 15, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 17, 2015 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...