Bankbase 50 Napisano Novembar 11, 2015 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da će Marko biti dobro http://www.kurir.rs/crna-hronika/foto-motorisa-tesko-povreden-kod-ralje-auto-ga-isekao-i-pobegao-clanak-2014033 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 11, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ауто га исекао - изгубио контролу, исекао кривину Тешко повређен - неутврђен степен повреда Страшно, и у те новине може да пише ко оће, шта и како оће Колеги брз опоравак Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Mediji su cudo, ceo tekst je mogao stati u prosto prosirenu recenicu... Nadam se da ce sve proci u najboljem redu. Brz oporavak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan kolega zavrsio u jarku danas. Iza Djurinaca ka Mladenovcu na poslednjoj levoj krivinii pred dugackim pravcem je veliko ulegnuce koje je kao skakaonica pri vecoj brzini. Nije prvi koji je tu izleteo, trebalo bi na neki nacin urgirati da se tu postavi znak upozorenja, ili napravi ozbiljna sanacija puta. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Novembar 11, 2015 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan to je Janko iz Kovacice,trenutno na VMA na intenzivnoj Sent from my Lenovo using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Novembar 11, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna da li je ta osoba za volanom automobila i videla sta je uradila. Tamane nas kao da smo politicari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Novembar 12, 2015 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Šta mu smeta da pobegne, jer je postalo pravilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Novembar 12, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se to desilo tako da znam kako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Novembar 12, 2015 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan I meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8563 Napisano Novembar 12, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan to je Janko iz Kovacice,trenutno na VMA na intenzivnoj Sent from my Lenovo using Tapatalk http://www.kurir.rs/crna-hronika/nesreca-motociklista-upao-u-kanal-clanak-2014343 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 12, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce se decko brzo oporaviti. Interesuje me kako ce ovo dokazati da ga je isekao auto kojeg niko nije video? Tuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Novembar 12, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Treba postaviti znakove kao na primer: "Ovde iseci krivinu I sigurmo ce neko da strada" ili "Na ovoj krivini kamioni ubijaju" ili "Ovde je sanac I samo da te zatrpamo" 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Novembar 12, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Idealno bi bilo da se donese zakon da se za bezanje sa mesta nezgode iz momenta dobija tri meseca zatvora, i da se svi ostali elementi nezgode tretiraju kao umisljaj. Sto bezis ako je nehat. Pa bi svi cekali i kad nisu krivi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 12, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi Član 296 (1) Vozač motornog vozila ili drugog prevoznog sredstva koji ostavi bez pomoći lice koje je tim prevoznim sredstvom povređeno ili čiju je povredu tim sredstvom prouzrokovao,kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine. (2) Ako je usled nepružanja pomoći nastupila teška telesna povreda povređenog lica,učinilac će se kazniti zatvorom od šest meseci do pet godina. (3) Ako je usled nepružanja pomoći nastupila smrt povređenog lica,učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do osam godina. Sve to postoji, samo bi trebalo da se primeni! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Novembar 12, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan (1) Vozač motornog vozila ili drugog prevoznog sredstva koji ostavi bez pomoći lice koje je tim prevoznim sredstvom povređeno ili čiju je povredu tim sredstvom prouzrokovao,kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine. Upravo to kazem da se iz momenta salje u zatvor na tri meseca a sve ostalo da se racuna kao umisljaj. Isto kao za alkohol sto se vodi odmah na treznjne a kazna za prekrsaj naknadno. Znaci nema ni ovo ni ono, nego kuc kuc aj sa nama, nebitno dal ga pokupe sa adrese stanovanja, posla od svalerke itd... Odmah na odsluzenje tri metra dana a kazna posle naknadno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Novembar 13, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Svi znamo kako je vonabibajker prosao. Momak ga je skoro ubio, o gubitku noge i da ne pricamo, pobegao sa lica mesta, krio se i na kraju prosao sa "nemoj to vise da radis" i novcanom kaznom. Sa druge strane prijatelj je zaglavio zatvor 3 meseca zato sto je zena polomila ruku na volan dok je pricala mobilnim kad se dogodila nesreca za koju je on okrivljen. Apsolvent masinca, nikad droga, nikad osudjivan, trezan, generalno miran i dobar covek)zato je i nahebao). Sta se dogodilo sa aferom Kantrimen, cisto sumnjam da ga je Milicevic vozio. Dalje Mitrovicev sin...nema ovde pravde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 13, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ima pravde,nista ti ne brini.Onaj gore sve poravna,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 13, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se ja puno nadao u tog gore, nego u se i u svoje kljuse. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16997 Napisano Novembar 13, 2015 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se ja puno nadao u tog gore, nego u se i u svoje kljuse. Kazna "odozgo" uvek stigne (pre ili kasnije), međutim ne može no Onaj odozgo baš sve sam. Treba mu ipak malo pomoći po ovom pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Digifotko 51 Napisano Novembar 13, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: SLO Motocikl: BMW R850R Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se ja puno nadao u tog gore, nego u se i u svoje kljuse. Pomoć odozgo treba shvatiti kao u onom vicu: Došla silna poplava i Mujinu kuću voda prekrila do krova. Dolazi Haso čamcem: - Ajde silazi Mujo! - Neću! Ja sam vjernik i mene će Alah spasiti! Voda prekri krov, a Mujo na samom vrhu. Opet dođe Haso: - Mujo, bolan, ajde, zadnji je čas! - Neću! Ja sam vjernik i mene će Alah spasiti! Voda sve prekri, jedino Mujo na vrhu dimnjaka, a Haso opet: - Mujo, beno, spašavaj se! - Neću! Ja sam vjernik i mene će Alah spasiti! Preko noći voda se još digne i odnese i kuću i Muju. Mujo na nebu i žali se: - Ja cijeli život klanjo", vjernik, a ti me utopi! Gleda Alah knjige i nađe Muju: - Ma što se buniš! Pa TRI puta sam slao Hasu s čamcem po tebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano Novembar 13, 2015 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan to je Janko iz Kovacice,trenutno na VMA na intenzivnoj Sent from my Lenovo using Tapatalk http://www.kurir.rs/crna-hronika/nesreca-motociklista-upao-u-kanal-clanak-2014343 Jbmmumiša, ovde sam se i ja spucao na Vidovdan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...