tzok 1 Napisano Mart 14, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan nadjoh neki u dobrom stanju pa me zanimaju iskustva boljke itd... ??? hvala unapred drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2878 Napisano Mart 14, 2008 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam Tengai KLR. Svideo mi se iz vise razloga.Ima anlaser,relativno lagan,mala potrosnja,veliki rezervoar,cak i ide preko 160km/h. KLR 600 sam vozio ,laksi je od Tengai-a i vise off road varijanta. A dizajn i danas moze da prodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano Mart 15, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan bezi od tog tengaija,ko djavo od krsta. imam 2 drugara sto ga voze,majstori od njih zive,teske krsine.. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2878 Napisano Mart 15, 2008 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da decko gresi. KLR 650 svuda u svetu vazi za veoma izdrzljiv agregat,uz normalnu eksploataciju. Kad naletis na nesto ocuvano,odrzavano - nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Mart 15, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan tengai je valjda 650, ovo je klr 600 (mislim da je dirt bike), i meni su neki drugari rekli da kawasaki inace i nema neke endure pa se premisljam[quote author=IVAN R1 link=topic=16154.msg217941#msg217941 date=1205601323] bezi od tog tengaija,ko djavo od krsta. imam 2 drugara sto ga voze,majstori od njih zive,teske krsine.. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Mart 16, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Meni licno dizajn tog motora se jako dopada. Prvi put cujem da su krsine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2333 Napisano Mart 20, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan KLR je legendarna mašina... Ovde u SAD je jedan od najpopularnijih endura... JeVtin i izdržljiv... A da nije dobar, ne bi ga vozio Čak Noris. Dakle, što se tiče KLR-a: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Mart 20, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjivo je to sto je 600 a ne 650, proveri da nije podmladjen prilikom uvoza. Inace problematika na tom motorciklu je vezana za neadekvatno ili nikakvo odrzavanje. Dakle ako se na vreme menja lanac i trkaci antivibracionog vratila, lanac bregaste , ulje i filteri, motocikl je izuzetno izdrzljiv. Ako je motorcikl duze ovde pronadji predhodne vlasnike imalo se raspitaj ko je sta menjao i kada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 20, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjivo je to sto je 600 a ne 650, proveri da nije podmladjen prilikom uvoza. Inace problematika na tom motorciklu je vezana za neadekvatno ili nikakvo odrzavanje. Dakle ako se na vreme menja lanac i trkaci antivibracionog vratila, lanac bregaste , ulje i filteri, motocikl je izuzetno izdrzljiv. Ako je motorcikl duze ovde pronadji predhodne vlasnike imalo se raspitaj ko je sta menjao i kada. uh meni je pukao taj lanac,sva sreca nije bila velika steta,,lepo motorce ali trazi stalno odrzavanje, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...