Dejan ADV 133 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da je bolje da im se da novac. Oni na onu hranu sto spreme potrose koliko ne bi u mesec dana. Ali ko ce biti blagajnik u subotu? Ako se ostavi da svako ponaosob da sam koliko moze to nema smisla. Mogu ljudi lose da se osecaju. Ako hocete da se da novac umesto poklona odredite coveka koji ce u Lazarevcu da prodje i pokupi od nas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 11, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa znas Arso da smo tako otvorili rampu jedne godine... Niceg se ja ne secam i molim da mi se to uzme kao olaksavajuca okolnost!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se pravi neki spisak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 11, 2015 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da je bolje da im se da novac. Oni na onu hranu sto spreme potrose koliko ne bi u mesec dana. Ali ko ce biti blagajnik u subotu? Ako se ostavi da svako ponaosob da sam koliko moze to nema smisla. Mogu ljudi lose da se osecaju. Ako hocete da se da novac umesto poklona odredite coveka koji ce u Lazarevcu da prodje i pokupi od nas. I to je lako rešivo. Naravno da nije u redu da svako daje novac ponaosob. Kada sam predložio da se skupi novac umesto kupovine poklona predložio sam i da novac damo Lalajku kao čoveku koji je sve ovo organizovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da treba Lalajko da im uruci novac kao poklon, ako nas bude pedesetak svako da odvoji simbolicnih 100 din i vise, a ako nas bude manje da opet ta ukupna suma novca bude bar 5000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Novembar 11, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel se pravi neki spisak? Ne pravi se spisak - pojaviš se na OMW-u na Ibarskoj u dogovoreno vreme i to je to. ... Što se tiče kinte za naše domaćine dogovorićemo se na parkingu kod DIS-a u Lazarevcu o modelu prikupljanja love i uručivanja našim domaćinima. To se reši za 5 minuta... Nema potrebe temu da opterećujemo sa tim više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Novembar 11, 2015 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Aca me nagovara, ali ne uspevam da do subote kupim motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost 14og sam na svadbi,tako da ove godine preskacem,ali vam zelim lepo vreme i lep provod !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 12, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: :Mina: znaci subota ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys205 47 Napisano Novembar 12, 2015 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno bi trebao da budem barjaktar na celu kolone.Hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris C 9 Napisano Novembar 12, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da vam dva nova clana nece praviti guzvu. Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 12, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 12, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno bi trebao da budem barjaktar na celu kolone.Hehe Nesto mi govori, da tvoj motor nece zadrzati primat najbucnijeg Lale...Garasko, kad ste tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Novembar 13, 2015 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno bi trebao da budem barjaktar na celu kolone.Hehe Nesto mi govori, da tvoj motor nece zadrzati primat najbucnijeg Lale...Garasko, kad ste tamo? Uh....ovo ce bas biti bucno.... ali i pored toga cu vam se drage volje pridruziti na voznji, Vidimo se sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Novembar 13, 2015 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Lale...Garasko, kad ste tamo? Vlado, mislim da je pametnije da ih čekaš u Darosavi, do tamo ti je kraće nego do Garaša a učestvovaćeš i u grupnom slikanju-to je stvaranje istorije i dokument u kojem treba da se vidiš. Ako uskladim dogovor sa kumom ja ću tako. >>M@ТОРЦИ<< Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Novembar 13, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Dolaze dva motora dupke puna iz kule...ko hoce da se pridruzi u voznji do novog sada jer se tamo sastajemo sa alexantom nek se javi.znaci somborci, suboticani itd...krecemo iz kule oko 15 do 7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 13, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uh bre... svaka vam cast! Vlado, na jezeru smo nesto posle 11h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 13, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lale, tako sam i planirao.... @Gora-munja, ja vec godinama - tradicionalno otvaram kapiju (kad popusti katanac) na brani Garaskog jezera..... a i ne bih da kvarim fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Novembar 13, 2015 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Ja bolestan... Nego, jel ima šanse da se do tamo stigne autom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera kameni 17 Napisano Novembar 13, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha fz 6 Prijavi odgovor kao problematičan Krivo mi je sto nisam sutra kod kuce, inace bih vas posetio na Ostrvici sutra, jer sam udaljen tj zivim na 1 kilometar od Ostrvice i peo sam se ko zna koliko puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 13, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja bolestan... Nego, jel ima šanse da se do tamo stigne autom? Naravno da moze, jedino ne racunaj da ces na vrh ici autom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Novembar 13, 2015 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ide li ko iz pravca Kraljeva ili okoline na Ostrvicu sutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Novembar 13, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja trebao, al jebiga radim zube i danas mi rekao stomatolog da se nikako ne izlazem hladnoci narednih dana dok se na zavrsi intervencija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Novembar 13, 2015 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Steta,ali zdravlje je najprece sa tim se ne treba igrat.Mozda i odem sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Novembar 14, 2015 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tradicija se nastavlja..na žalost neću moći sa vama danas! Srećno i uživajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...