Arakis 6157 Napisano April 19, 2019 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, dragan_alumiroi je napisao: Moram da dodam par činjenica. Lanac sam prao kad i motor, 3-4 puta godišnje, sa wd-40 i onom četkom za lanac. Nikad nije izgledao prljavo, naprotiv, uvek je izgledao čisto i podmazano. Podmazivanje iz oilera sa SAE90. Ako je trebalo češće da perem lanac onda oiler nema smisla. Nisam razočaran e-oilerom, on radi odlično, već tim načinom održavanja lanca. Velika greška moj komšija Dragane, lanac nikad nemojte da prskate sa WD40 zato što on donekle očisti ali isušuje lanac! Tako da posle tretmana WD-om dugo vremena treba da se lanac opet dobro podmaže. Ako baš hoćete da operete lanac (a i ne morate ) operite ga mašinskim uljem, petrolejom...nikako sa WD. I ne budite tolike picajzle bolje da bude i previše ulja da malo štrcne i na felnu nego da lanac ne bude dovoljno podmazan. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 803 Napisano April 19, 2019 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi krenuo? Ja samo da vidim šta sa detetom jer ne znam kad mi žena sutra radi.Opušteno do 11-12. Idemo da proverimo neku kafanu sa boccine mape. Uhvatimo malo vetra i neku krivinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 803 Napisano April 19, 2019 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Velika greška moj komšija Dragane, lanac nikad nemojte da prskate sa WD40 zato što on donekle očisti ali isušuje lanac! Tako da posle tretmana WD-om dugo vremena treba da se lanac opet dobro podmaže. Ako baš hoćete da operete lanac (a i ne morate ) operite ga mašinskim uljem, petrolejom...nikako sa WD. I ne budite tolike picajzle :jee:bolje da bude i previše ulja da malo štrcne i na felnu nego da lanac ne bude dovoljno podmazan.Sada znam i ja, hvala. A bilo je tako lako... štrc wd, štrc podmazivač, gotovo. U međuvremenu oiler masti.Biće bolje sa sledećim lancem. Kupio sam petrolej. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 19, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan To mi odgovara ekstra jer u 11 ga zavalim mojima i posle sam slobodan nego u 12 ima i skup ispr2d skupštine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 803 Napisano April 19, 2019 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Onda idemo prvo pred skupštinu. A povodom čega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 19, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sa dobro razumeo Darka, kao početak sezone, skup pa vožnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 803 Napisano April 19, 2019 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uh, pa to nije vožnja kojoj sam se nadao. Biće previše motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 19, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bez toga onda, samo reci lokaciju gde se nalazimo i neka bude 11i30, do tad stižem 100 posto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 803 Napisano April 19, 2019 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Može 1000 ruža? Dogovorićemo se na licu mesta gde idemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 19, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Može, vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 803 Napisano April 19, 2019 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 769 Napisano April 19, 2019 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Satelis na zameni kocione tecnosti i na novom naucenom gradivu - na prednjim celjustima postoje 2 ventila za ispustanje ulja, a ne samo 1 kao sto su moje oci videle (Combined Breaking System). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 550 Napisano April 19, 2019 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, dragan_alumiroi je napisao: Može 1000 ruža? Dogovorićemo se na licu mesta gde idemo. Jel primate u drustvo i mene sa Yamahom?☺ Kriziram, nisam se vozio par nedelja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 19, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 550 Napisano April 19, 2019 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Super! Vidimo se u 11.30h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 803 Napisano April 19, 2019 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Of kors. Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16233 Napisano April 19, 2019 Integrisan, 9362 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @saxomofon Nema na cemu Ostali.... Imam neke obaveze ujutru, u 12h sisanje kod lepe mi frizerke, mozda vas stignem posle a mozda i ne, ce vidim u kakoj sam mogucnosti. Inace probah Milketov NC prekljuce, mogu reci da mi se svidja polozaj ruku kad je podignut korman, dobar ugao i resih da narucim sebi jedan takav, slican. jedna od danas, odmaraju u ladovini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 19, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Of kors. Vidimo se. Doći ću i ja pa se vidimo. Za lanac imate na yt kanalu fortnine neke zanimljive testove sredstava za čišćenje i podmazivanje. Okačile su kolege danas i na temama za čišćenje i podmazivanje. U principu, za čišćenje preporučuje Ipone, a za podmazivanje menjačko ulje. Za WD 40 i petrolej kažu da penetrira O ring. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 803 Napisano April 19, 2019 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odličan video. Kao i većina F9. Vidimo se sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano April 20, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Nemanja NC750XD said: Nemanja jesam li tebe juce sreo ispod kosutnjaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 20, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano April 20, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce video beli NC oko 8:45 kod Cvetka, nosio je flip up kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 20, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan I to sam bio ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9914 Napisano April 20, 2019 Drug član, 1985 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja kao preCednik nas, još malo pa iz frižidera sa NC-om.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano April 20, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Predsednika imamo ime mu je Dare, ako ga nije maznula frizerka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...