Alexa90 11546 Napisano Mart 2, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis 11-ta godina kako se družimo, sarađujemo.. ne menjam ga ni za koga, šanse nema. Sve što se i sakrije, i što izađe na videlo se rešava kod njega za čas. Ništa ja tu ne bi dir’o 3 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Mart 3, 2023 BJB Maxi scooter club, 1655 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Alexa90 je napisao: @Satelis 11-ta godina kako se družimo, sarađujemo.. ne menjam ga ni za koga, šanse nema. Sve što se i sakrije, i što izađe na videlo se rešava kod njega za čas. Ništa ja tu ne bi dir’o Sad krecu svadje kad ne budes lanac odrzavao... Pa ce Darko... iako si golem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Mart 3, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Alexa90 je napisao: @Satelis 11-ta godina kako se družimo, sarađujemo.. ne menjam ga ni za koga, šanse nema. Sve što se i sakrije, i što izađe na videlo se rešava kod njega za čas. Ništa ja tu ne bi dir’o Dok nisi imao moped godinama nije te bilo nigde ni da ga zovnes da vidiš kako je, a kamo li da mu doneseš flašicu rakije da se prekrsti kad obnevidi od razni cvt-ovi, lanci, diskovi i ostala gvoždjurija. A sad ti samo noge vire iz njegove bulje. Ih bre kaki si čoek visoki ćelavi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 341 Napisano Mart 3, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio na redovnom servisu. Radili su pregled svega i svacega (sve sto je na spisku fabrike za ove godine i km), zamena kocione tečnosti, ulja, filtara... Medjutim, kada sam izvezao motor i krenuo kuci, primetih 2 stvari: - zadnja kocnica je jako nisko i mekana je (sundjerasta). Moram bas da je stisnem jako da bi uhvatila. Prednja koči nepromenjeno - kvačilo je bas bas "visoko". Do sada je "vatalo" negde na sredini, a sada na prvih 1cm ili tako nešto Aj, kapitam da je situacija sa kocnicom mogla da bude posledica promene kocionog ulja. Mada nisam siguran. Ali zasto se kvacilo promenilo? Ne bi trebalo da su tu nesto dirali. Ima li neko slicna iskustva? Promenio Mart 3, 2023 član Kursulla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1248 Napisano Mart 3, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje za vas što nonstop vozite: štite li te bočne plastike iole od vetra ili tuče ladan vazduh po kolenima? U gornjoj zoni može da se popravi zamenom vizira ali kako je dole po nogama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 341 Napisano Mart 3, 2023 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, SaleKg said: Imam jedno pitanje za vas što nonstop vozite: štite li te bočne plastike iole od vetra ili tuče ladan vazduh po kolenima? U gornjoj zoni može da se popravi zamenom vizira ali kako je dole po nogama? Ne štite u ič. Ja vozim sa pantalonama pa je OK. Meni nisu problem kolena i noge, ali nakon duže voznje po hladnijem vremenu, meni postaje hladno u medjunožju... Veoma neprijatno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11546 Napisano Mart 3, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Nole Bg je napisao: Dok nisi imao moped godinama Dve godine Pre 14 sati, Nole Bg je napisao: nije te bilo nigde ni da ga zovnes Čuli se, videli se tu i tamo… ne trubi di ne znaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11546 Napisano Mart 3, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Nole Bg je napisao: A sad ti samo noge vire iz njegove bulje A ovo bolje da ne komentarišem, ne bi bilo lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Mart 3, 2023 BJB Maxi scooter club, 1655 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Kursulla je napisao: Danas sam bio na redovnom servisu. Radili su pregled svega i svacega (sve sto je na spisku fabrike za ove godine i km), zamena kocione tečnosti, ulja, filtara... Medjutim, kada sam izvezao motor i krenuo kuci, primetih 2 stvari: - zadnja kocnica je jako nisko i mekana je (sundjerasta). Moram bas da je stisnem jako da bi uhvatila. Prednja koči nepromenjeno - kvačilo je bas bas "visoko". Do sada je "vatalo" negde na sredini, a sada na prvih 1cm ili tako nešto Aj, kapitam da je situacija sa kocnicom mogla da bude posledica promene kocionog ulja. Mada nisam siguran. Ali zasto se kvacilo promenilo? Ne bi trebalo da su tu nesto dirali. Ima li neko slicna iskustva? U sustini, to sto smo mi zvali u Srb servis...U De je inspekcija. Slicno iskustvo sam imao na autu,na 36 000km menjaju ulje u kocnicama. Kazu 'automatik je...treba po planu proizvodjaca...' Menjaj,zbog garancije. Ista stvar, kocnica je bila meksa. Tako da,verovatno treba bolje izluftirati. E sad,sto se tice kvacila,to opet zavisi od mehanicara,mozda njemu tako vise odgovata,a ti si se navikao na 'staro...' Brzo ces se navici i na jedno i drugo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano Mart 3, 2023 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Kursulla je napisao: 1. Aj, kapitam da je situacija sa kocnicom mogla da bude posledica promene kocionog ulja. Mada nisam siguran. 2.Ali zasto se kvacilo promenilo? Ne bi trebalo da su tu nesto dirali. 1. Povukao je sistem vazduh kad su menjali koc. Tecnost (sreca nije prednja). 2. Cackali su sajlu kvacila Nista strasno, reklamiraj opravice...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano Mart 3, 2023 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, SaleKg je napisao: Imam jedno pitanje za vas što nonstop vozite: štite li te bočne plastike iole od vetra ili tuče ladan vazduh po kolenima? U gornjoj zoni može da se popravi zamenom vizira ali kako je dole po nogama? Njet, bije vetar ko sveti ilija.... gadno bude na 250 Nema NC nikakvu zastitu od vetra, dobra oprema i miran si. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1248 Napisano Mart 3, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Kursulla je napisao: Ne štite u ič. Ja vozim sa pantalonama pa je OK. Meni nisu problem kolena i noge, ali nakon duže voznje po hladnijem vremenu, meni postaje hladno u medjunožju... Veoma neprijatno Jel voziš DCT ili manuelni menjač? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1248 Napisano Mart 3, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, Satelis je napisao: Njet, bije vetar ko sveti ilija.... gadno bude na 250 Nema NC nikakvu zastitu od vetra, dobra oprema i miran si. Hvala za savet. Vidim da ti voziš DCT a kako je sa manuelnim menjačem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1248 Napisano Mart 3, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Sve živo mora da se dokupi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano Mart 4, 2023 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Manuelni ili automatik je samo stvar navike. Ugodnije se vozi DCT jer nema da razmišljas i da se klackas sa menjačem. Ako ti razlika u ceni ne igra ulogu bitnu...pre bi uzeo DCT verziju, model od 2016 pa na dalje ili 2017 jer od tad kreće TC. Teska je klotara, dosta toga treba se uzeti ne bi li bio funkcionalniji. Sreća braca kinezi prave sve i svasta tako da se relativno jeftino prolazi. Ili se ispružiš za NT i resis sve muke NC ima mana kao što ima i vrlina, skroman, dugovečan bajk, miran. Sposoban donekle, snadje se ali ne može se očekivati da je svemoguć. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1248 Napisano Mart 4, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ako misliš na NT 1100, ozbiljna je razlika u ceni a i u registraciji a ja se ne vozim mnogo tako da razmišljam o nekoj srednjoj klasi, NC 750 recimo ili Versys 650. Uglavnom se vozim u dvoje tako da ovi novi kinezi (Trk, Voge, Kove) od 48 konja mislim da su nejaki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7940 Napisano Mart 4, 2023 (promenjeno) Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, SaleKg je napisao: Ako misliš na NT 1100, ozbiljna je razlika u ceni a i u registraciji a ja se ne vozim mnogo tako da razmišljam o nekoj srednjoj klasi, NC 750 recimo ili Versys 650. Uglavnom se vozim u dvoje tako da ovi novi kinezi (Trk, Voge, Kove) od 48 konja mislim da su nejaki. Samo da pitam,a NC 750 ima koliko konja?Mišljenja sam da konstatacija ne pije vodu.Osim što je Honda. Promenio Mart 4, 2023 član gebee&co Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Mart 4, 2023 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaboravite na obrtni momenat, meni je to vaznija stvar. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1248 Napisano Mart 4, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pa to, obrtni moment Honda 69/4.750 a kinezi (motor Honda cb 500, kopija) 43/7.000! To znači da na manje obrtaja poteže mnooogo bolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Mart 5, 2023 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan On 3/3/2023 at 10:31 PM, SaleKg said: Imam jedno pitanje za vas što nonstop vozite: štite li te bočne plastike iole od vetra ili tuče ladan vazduh po kolenima? U gornjoj zoni može da se popravi zamenom vizira ali kako je dole po nogama? Dere vjetar na NC. Bura nonstop. Neće valjali bilo kakav touring vizir već onaj najveći. Hondin (OEM) touring ništa ne pomaže. Tek kada sam ga produžio za 10cm pomoću Aliexpress nosača i stavio windspojler dobio sam rezultat. Dakle touring što duži to bolji. Za noge nisam primijetio nishta posebno. Ne smeta mi nishta od početka mada sam odmah stavio i handguardse pa sam (možda ali ne vjerujem) tako rijesio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1248 Napisano Mart 5, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Možda bi bio dobar neki Kappa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Mart 6, 2023 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, SaleKg said: Možda bi bio dobar neki Kappa. Ne znam. Prije da neće nego Ovo je Hondin touring. Čini mi se da su slicni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1229 Napisano Mart 6, 2023 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavii ovaj turski i dobro radi posao.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4173 Napisano Mart 6, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kada neću da mi duva, ili počnem da se ljubim sa njom ili ako je vetar u pitanju, sednem u kola...Provozajte naked motor pa se vratite na NCa, i sve ce biti super.Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 130 Napisano Mart 7, 2023 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavii ovaj turski i dobro radi posao.Sent from my Mi 9T using TapatalkA gde si kupio ovaj Turski i koja je cena?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...