Arakis 5965 Napisano Septembar 10, 2020 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna je tacno odredjena jacina opruge. Ako nema toliko jake opruge, stavljaju se dve. Prosto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano Septembar 10, 2020 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna je tacno odredjena jacina opruge. Ako nema toliko jake opruge, stavljaju se dve. Prosto. Zasto onda originalna Hondina ima 2?Ne mogu da nabave?Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Septembar 10, 2020 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jedna jaca i jedna slabija daju tacno onu silu i elasticnost koja je potrebna da lako "otvoris" nogaru i da ne lupi jako pri zatvaranju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2644 Napisano Septembar 10, 2020 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Zar to nije do ugla pod kojim su postavljene opruge,Zašto onda na ćopavoj ima 2 opruge Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano Septembar 10, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene su dve opruge, jedna u drugoj. Ali svakako i te originalne Hondine opruge nisu neka svemirska tehnologija, nego i oni to kupuju od nekog dobavljača. U boljim gvoždjarama imaju razne vrste opruga, mora da postoji neka sa sličnom silom, ili kombinacija neke dve da može da odgovara. I kod makedonskih štendera sigurno nisu Hondine opruge, nego čovek našao neke da približno odgovaraju, tako da po mome mišljenju, problem je lako rešiv. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15887 Napisano Septembar 10, 2020 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Opruga mora biti od ne rdjajuceg, jakog, ujedno elasticnog materijala. Kad je sve po PS-u (duzina, debljina, jacina, ugao, kvalitet) svaka opruga ima da sarani stender ili copavu na 1. Pre ce puci copa ili stender no opruga, mala opruga je tu da da potporu velikoj opruzi. Krzalova makina nista spec. sem maloga servisa na maloj kilometrazi @Chika Jimi Nisam te zaboravio al jendostavno glavu ne podizem. Umesto da uveliko spavam, ja lupam po tastaturi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Septembar 11, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Yanco said: Kod mene su dve opruge, jedna u drugoj. Ali svakako i te originalne Hondine opruge nisu neka svemirska tehnologija, nego i oni to kupuju od nekog dobavljača. U boljim gvoždjarama imaju razne vrste opruga, mora da postoji neka sa sličnom silom, ili kombinacija neke dve da može da odgovara. I kod makedonskih štendera sigurno nisu Hondine opruge, nego čovek našao neke da približno odgovaraju, tako da po mome mišljenju, problem je lako rešiv. E da..ti makedonski koju oprugu imaju, jednu ili dve? Neka napise neko od kolega koji su kupili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Septembar 11, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis nema problem, ja zato i cukam poruke da ne smetam mLogo.Turi samo negde u raspored pa da isproveravamo.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano Septembar 11, 2020 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Givi 1146FZ zadnji nosac kufera. Nesvidjaju mi se bocne Givi nosace, pa bih hteo da kombinujem sa shad 3P system za bocne. Dali je to izvodljivo, mozda neko ima iskustva?Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Septembar 11, 2020 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan NC je morao biti prezuven. Road 5 Michelin. Predhodne pregazile nesto iznad 15000 i postale grebenaste. Ja sam ovim miselinkama odusevljen. Inace, koliko sam ga razumeo, kupio covek originalan centralni u Delti i imali su problem. Nisu mogli da ga podignu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 11, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Malo je 15.000 za tako skupu gumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixela 28 Napisano Septembar 11, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: NC750XDJ Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, muljaz said: Jedan NC je morao biti prezuven. Road 5 Michelin. Predhodne pregazile nesto iznad 15000 i postale grebenaste. Ja sam ovim miselinkama odusevljen. I ja imam iste gume. Odlicne su, dvokomponentne, srednji deo tvrd za voznju po autoputu bez prebrzog kockanja gume, bocni delovi sa vise gume za bolje prijanjanje, naginjanje. Jedino sto imam utisak da kada ih naduvam na fabricki pritisak 2,5/2,9 da su nekako previse tvrde i da se ta tvrdoca prenosi na ceo motor i upravljac. Prethodne bridgestonke mi nisu odavale takav utisak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Septembar 11, 2020 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, X8 Vračar said: Malo je 15.000 za tako skupu gumu... Bridgestone su bile prethodne. I imaju sare jos pola, ali su po sredini ravne, a prema bokovima stepenaste i ruzan je osecaj voziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 11, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Aha, OK, kažem jer sam ja Michelin 5 vozio preko 20.000km. Mislim da ima fotografija u temi ranije. Takođe počnu da se kockaju od 15.000km pa sam sada uzeo jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 201 Napisano Septembar 12, 2020 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan E da..ti makedonski koju oprugu imaju, jednu ili dve? Neka napise neko od kolega koji su kupili. Makedonski stender ima dve opruge koje stoje jedna u drugoj.Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano Septembar 12, 2020 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan I moji originalni honda ima dveSent from my VOG-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Septembar 12, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima. Znače Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15887 Napisano Septembar 12, 2020 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan SW Motech takodjer ima dve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Septembar 13, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, stigli fuzasteri sa ekstenzijom od 40 mm sa ebay a. Lep proizvod, kvalitetan. Nažalost, pogrešno sam kliknuo i dobio sam adapter za zadnje fuzastere. Proizvod je isporučen iz tri dela, sami fuzasteri, ekstenzija i adapter za prihvat na motoru. Pisao sam im da li mogu poručiti samo prednje adaptere. Ako ne, naručujem prednje bez ekstenzije, a ove stavljam ženi. Mada, dosta su širi, a ja imam dugačko stopalo pa ću možda udarati u njena. Videćemo. U svakom slučaju, čini mi se proizvod za preporuku. videćemo kad se montira. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixela 28 Napisano Septembar 16, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: NC750XDJ Prijavi odgovor kao problematičan On 3/6/2020 at 8:49 AM, Alekre said: Nema tu pomoći. Lanac obično tako i završi radni vek. Možeš ti još tako da voziš, samo gledaj da ga ne pretegneš pa da podrljaš ležajeve. Ne znam kako je kod ostalih, ali sa novim setom trebalo bi bar 30000 da si miran? Vec sam ga zamenio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixela 28 Napisano Septembar 16, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: NC750XDJ Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, pratim ovaj forum redovno iako se retko javljam. Gledam, mnogo toga se ugradjuje, prepravlja na NC... Ja nisam ljubitelj toga i ja sam samo inicijalno na pocetku ugradio crash bar Givi, zadnji blatobran, foliju za display, stitnik hladnjaka, stitnike prednje viljuske i top case Givi trekker 52... Nista osim toga, znaci, samo zastita... Nekako mi motor najlepse izgleda onako go, fabricki ... Vi bre od japanca napraviste kineza Salim se, naravno... Ugradio bih jos i maglenke i uticnicu i to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Septembar 16, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @Mixela.... samo dodaj to što planiraš - NA ONO ŠTO SI VEĆ UGRADIO - i imaćeš isti "fabrički" NC ...kao i većina od nas 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4282 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, pratim ovaj forum redovno iako se retko javljam. Gledam, mnogo toga se ugradjuje, prepravlja na NC... Ja nisam ljubitelj toga i ja sam samo inicijalno na pocetku ugradio crash bar Givi, zadnji blatobran, foliju za display, stitnik hladnjaka, stitnike prednje viljuske i top case Givi trekker 52... Nista osim toga, znaci, samo zastita... Nekako mi motor najlepse izgleda onako go, fabricki ... Vi bre od japanca napraviste kineza Salim se, naravno... Ugradio bih jos i maglenke i uticnicu i to je to... Možda još i zaštitu ruku.....?Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4282 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima da proda foliju za ekran za NC neka javi ili ako ima neko samo da mi dà, da iskrojim na nekoj zaštiti za ekran od mobilnog, neka javi...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Septembar 16, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ideja, i ja bi ako budes krojio! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...