godovic 924 Napisano Maj 16, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je različita dali je u garantni rok ili ne. Bar tako je skoro u svim servisima u MKD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Maj 16, 2023 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko je za DCT, ali evo račun za manuelca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1198 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam koje je ovo fabričko ulje, da li su čestice zlata u njemu. Eneos 10w40 koje je valjda bolja gradacija za vremenske prilike kod nas je 1500 po litri, eto tu ti je već 4k razlike na 4 litara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 16, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Treba i skuplje ako ljudi pristaju na to. Teže zakazati servis nego kod lekara. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1298 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Možda je to ulje ručno ceđeno pa je skuplje! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1298 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, X8 Vračar je napisao: Treba i skuplje ako ljudi pristaju na to. Teže zakazati servis nego kod lekara. Ucenjuju zbog garancije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2903 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jesi se mozda raspitao ili ti negde pise kolika je garancija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/15/2023 at 9:05 AM, Markop said: Gp komposit je dimenzija 58x39 ako imas sliku tvog vizira okaci da vidimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1298 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, RankoBg87 je napisao: Jesi se mozda raspitao ili ti negde pise kolika je garancija? Rekli su mi 2 godine (Slovenija). A možda ima negde u papirima, iskreno, nisam ni gledao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Maj 16, 2023 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je garancija 2 godine, ali apsolutno nemam pojma Ako je ovaj servis 50€ skuplji nego što bi mi ga odradio @Satelis, za dve godine bih uštedeo manje od 200€ za ta 2-3 servisa što ću uraditi. A mislim da mi garancija vredi više od toga. Jedino mogu da razumem Darka što je odmah sam uzeo stvar u svoje ruke, i garantuje sam sebi. Ali ja nisam mehaničar, ti @X8 Vračar ako jesi - kad kupiš novi motor servisiraj ga sam slobodno. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markop 33 Napisano Maj 16, 2023 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Kursulla je napisao: Definitivno je siri od mog Puiga od je 35cm zvao sam Ivana pa je rekao da ga pozovem u ponedeljak…ufff izgleda da je tezak malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Maj 16, 2023 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ivan samo voli da priča malo, ali lepo radi. Ako odeš kod njega i napravi ti drugačiji nego što je meni, javi se da se zamenimo i provozamo da probamo koji kome leži bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markop 33 Napisano Maj 16, 2023 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Skittles je napisao: Ivan samo voli da priča malo, ali lepo radi. Ako odeš kod njega i napravi ti drugačiji nego što je meni, javi se da se zamenimo i provozamo da probamo koji kome leži bolje. Ako si iz bg mozemo se naci kod njega pa probati odmah,taman da popijemo kafu dok bude radio. Rekao je da mu treba 90minuta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2903 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bar bi trebalo da je tako za sve, neki minimum, nama dali papire za registraciju i uputstva na vise jezika. Kad odem sledeće put moram da pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Maj 16, 2023 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Markop said: Ako si iz bg mozemo se naci kod njega pa probati odmah,taman da popijemo kafu dok bude radio. Rekao je da mu treba 90minuta Može, računaj da mu treba 45 minuta za vizir, 45 minuta za priču 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanmrki 25 Napisano Maj 16, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750XA Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, RankoBg87 je napisao: Bar bi trebalo da je tako za sve, neki minimum, nama dali papire za registraciju i uputstva na vise jezika. Kad odem sledeće put moram da pitam. Garancija je 2 god ili 20.000km. Pa šta prvo potrošiš. Mislim da se u garantom roku motor treba servisirati u ovlašćenom servisu. A posle toga kako ko želi. Ne daj bože da dođe do nekog ozbiljnijeg kvara, a razlika u ceni za 2 god.nije neka. Meni su na 1000km menjali lanac, tako da sam vec otplatio razliku u ceni. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Maj 16, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Proizvođačka garancija u evropskoj ekonomskoj zajednici pa i šire je najmanje dve godine, obavezna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 273 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vucko23 je napisao: Ja ne znam koje je ovo fabričko ulje, da li su čestice zlata u njemu. Eneos 10w40 koje je valjda bolja gradacija za vremenske prilike kod nas je 1500 po litri, eto tu ti je već 4k razlike na 4 litara. Imaju i u Hondi gradaciju 10w40 i nesto je oko 1200rsd ali nece da ga prodaju ako bas eksplicitno ne naglasis da hoces to ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Skittles said: Ne znam koliko je za DCT, ali evo račun za manuelca. Lele.... Dranje!!!! Evo cene servisa u Minhenu: Servisni pregled + ruke za zamenu ulja: 115e Zamena kocione tecnosti, ciscenje kocnica...: 89+8.45 Ulje: 64e Filtar: 22e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 16, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Eto, barem nešto da je jeftinije nego u M. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, X8 Vračar said: Eto, barem nešto da je jeftinije nego u M. Jes...filter je jeftiniji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Maj 17, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Wildserbian said: Imaju i u Hondi gradaciju 10w40 i nesto je oko 1200rsd ali nece da ga prodaju ako bas eksplicitno ne naglasis da hoces to ulje. Bilo nekad sad nema više, 2700 je litar 10w40 u Delti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1276 Napisano Maj 17, 2023 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Skittles je napisao: Ivan samo voli da priča malo, ali lepo radi. Ako odeš kod njega i napravi ti drugačiji nego što je meni, javi se da se zamenimo i provozamo da probamo koji kome leži bolje. Gdje Ivan zivi? Bg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Maj 17, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem kolika, nego šta je pokriveno? Ja sam svesno i svojevoljno odustao od garancije. Da ovo kako inače održavam motor radim u ovlašćenom mogao bih komotno još jedan motor kupiti... Dosta stvari nije u garanciji kod nekih dilera, toliko da kad podvučeš crtu, samo se reklamira ako klip odluči da izađe napolje i prošeta kroz glavu, ali ako se veštačenjem utvrdi da je vožen kako treba, tj. da je fabrička greška. Ostalo (semerinzi, ležajevi, lanac/lančanici, felne...) spadaju u "to je do korisnika i načina upotrebe". Bar je to moje viđenje. Druga stvar, kod nas skrate servisne intervale i obavežu te da moraš da to radiš zbog garancije. I sad, ako je motor u garanciji i crkne TFT displej, kakve veze ima gde sam menjao ulje i svećice? Opet sam se sam upecao na temu. Svakako ovo je moje viđenje i mišljenje, svako ima svoj motor i svoje viđenje kako to treba održavati i svi smo u pravu (ja malo više ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Maj 17, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, mali_zmaj je napisao: Gdje Ivan zivi? Bg? Da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...