Savamalac 144 Napisano Septembar 25, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Mikec je napisao: Takodje ako neko ima preporuku za spustanje fuzastera, da li kupiti druge sa ebay/alija ili nekako napraviti adapter pa spustiti postojece? Kapiram 2-4cm da bi bilo ok. Mislim da je @Justicijena svom OP! Cek! Pardon, mom stavio sw motch bas da bi dobio tih par cm. Proveri sa njim. A ja mogu da kazem da su fuzasteri boli glava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Septembar 26, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Fuzasteri su odlicna stvar. Samo mislim da je 4cm previse iz tehnickih razloga. Ogranicenje je maximum koliko moze da se spusti poluga menjaca (ko vozi manuelca) i kocnice. Dok sedis i nekako. Kada ustanes npr na off-u polozaj bude puno drugaciji. Moras imati dosta preciznije podeseno ili si u problemu. Ili dobijes polozaj stopala mnogo na gore ili ces se konstantno oslanjati na polugu kocnice npr. Dodaj na to obucu u kojoj vozis jer patike i cizme su nebo i zemlja. Pre kupivine bih podesio poluge na maximum tj minimum, vidi kolika je razlika i prema tome i ostalim parametrima uradi po meri. Takodje moras podesiti i prekidac kocnice jer svakim pomeranjem poluge menja se pozicija kada aktivira svetlo (moze da kasni debelo, a moze i da ti svetli konstantno). Ovako napamet centimetri ne znace puno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 174 Napisano Septembar 26, 2021 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster Pade i meni on na pamet, al morao bi premeravati tank, kontaktiracu ga pa cu videti. @Savamalac Kol'ko vidim oni spustaju za 15mm i lepo izgledaju, al im je cena malo jaca. Svakako moram prvo da resim koliko da ih spustim @Ferty_ DCT vozim, mada sto se tice kocnice u pravu si, i meni zvuci malo mnogo 4cm. Ima npr model sa 2.5cm na Aliju, al mi je kvalitet malo upitan. Off ne vozim gotovo nikad i generalno ustanem samo kad hocu da se proteglim tako da to ne predstavlja problem. Palo mi je na pamet da vidim sa drugarom koji se bavi metalurgijom da mi napravi po meri neki adapter za ove fabricke fuzastere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Septembar 26, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan On 25.9.2021. at 15:42, Mikec je napisao: Da li neko ima ideju gde bi mogao da se nadje ovakav stiker / tank pad? Koliko vidim nema vise na ebay, a pretrazio sam pola interneta i nisam nasao nista slicno.. Imaš Baneta našeg bajkera u Borči, radi 3D stikere kakvi ti padnu na pamet. Možda ima šta i gotovo. U svakom slučaju, odeš motorom do njega, skinete mere i daš fotku koju želiš. 0621007048 Promenio Septembar 26, 2021 član Justicije 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljirados 85 Napisano Septembar 27, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Odem ja malopre da pazarim ovog NC-a iz Tehnodroma. Parkiram se ispred kapije i vidim ga napolju... odmah sam znao da ne valja Ulazim unutra, čovek kaže... PRODATO. Baš loš neki osećaj, kao da je bio moj i da mi ga je neko uzeo, baš mi je krivo... a realno gledano ko me i jbe kada se nećkam nedelju dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Septembar 27, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Bice toga jos, ne sekiraj se. Ako necega ima, ima ovih nasih modela. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 174 Napisano Septembar 27, 2021 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Pogotovo sad na zimu. Ja bih iskreno sacekao da se zavrsi skroz sezona, mora naici neki dobar primerak tada, mozda cak i neki odavde sa foruma.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljirados 85 Napisano Septembar 27, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se i ja... a cekanje mi ne gine Послато са SM-N980F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Septembar 27, 2021 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, ljirados je napisao: Odem ja malopre da pazarim ovog NC-a iz Tehnodroma. Parkiram se ispred kapije i vidim ga napolju... odmah sam znao da ne valja Ulazim unutra, čovek kaže... PRODATO. Baš loš neki osećaj, kao da je bio moj i da mi ga je neko uzeo, baš mi je krivo... a realno gledano ko me i jbe kada se nećkam nedelju dana. Da je nedelju dana bilo bi dobro, neckas se skoro dvajes za to vreme, Bane je dobio RK set pristupiti ocu siznem vise bar jednom u 2 meseca.... da bude ovako taman je vreme 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 28, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Odem ja malopre da pazarim ovog NC-a iz Tehnodroma. Parkiram se ispred kapije i vidim ga napolju... odmah sam znao da ne valja Ulazim unutra, čovek kaže... PRODATO. Baš loš neki osećaj, kao da je bio moj i da mi ga je neko uzeo, baš mi je krivo... a realno gledano ko me i jbe kada se nećkam nedelju dana.Tako sam i ja i isto u Technodromu. Možda se neko zajebao i uvalio u probleme. Gledaj sa pozitivne strane... NC ima nerealnu cenu na našem tržištu,zaista ne znam ko NC 2014., 2015. Plaća preko 5000e, kad novi košta 7500. Ovaj restilizivani sa ovom cenom je extra Ne znam ni ko plaća MT09 preko 7000, kada je nov 9500 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 30, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Baš me interesuje da li je ovo neko radio i na drugim Hondama sa DCT (pod pretpostavkama da je menjač isti ili sličan) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 30, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se bas usudio da ovo radim sam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Septembar 30, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro sećam, naš cenjeni Dare je sredjivao, popravljao te motoriće od menjača. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Septembar 30, 2021 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan YT je YT klip sa onim kako treba od pocetka do karaja .... nebo i zemlja. Bitno da je vratio usran lancobran i raspalio pun gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Septembar 30, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, Satelis said: Bitno da je vratio usran lancobran i raspalio pun gas Gledam snimak sve super i na kraju vrati plastike preko onog onako masnog. Iz nekog meni nepoznatog razloga nabi mi covjek nervozu. Sta me briga, nije moj...ali opet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Stefan_Jan 20 Napisano Septembar 30, 2021 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd / Kragujevac Motocikl: Honda NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, X8 Vračar je napisao: Baš me interesuje da li je ovo neko radio i na drugim Hondama sa DCT (pod pretpostavkama da je menjač isti ili sličan) Kad menjač ima problem, čišćenje elektromotora neće biti od neke pomoći. Treba da se menja biksna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Septembar 30, 2021 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan nema vise patnje s'lancem, bolje na oci, bolje na ruke USB na korman s'citacem napona i spoljne temperature + 1 unutra prvo zicke udenuti cik formacija Kod Filipa sam video kako je uradjena instalacija gedzeta.... ne valja, zica na sve strane. Vec sam ranije pisao.... el. gedzete sve na gomilu pa ondak ugradnja, najbolje je tako. krece se odozgo na dole, usnopljavanje uz oem instalaciju i spustanje na jednu tacku izvor joj se posle pridruzuje i spaja, ovu brzu spojku nikad nemojte koristiti proba pre ugradnje da ne bude iznenadjenja @seba011 je napravio nosac za maglenci, prikljucak je odmah pored zarad lakse demontaze/montaze kad zatreba proba na kratko, babaroga dobro svetle nema sklapanja, vakum treba za Skota sa leve strane ovo crevce ce vam trebati izvuces, secnes, udenes T racvu, pobockas i provuces crevce do boce.... pazi da se negde slucajno ne prelomi moze mazalica spakovati sve i prbati jos jednom odlicno rade posao 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 1, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Nisam upratio čiji je motor, @Satelis, možeš li ga tagovati? Razmišljam o istim grejačima za ruke, pa ako može vlasnik sad kad malo zaladi da baci reč dve, kakvo je grejanje po prstići? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Octobar 1, 2021 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja stavio pre 3 dana iste, bude toplo za dlanove a prsti su uglavnom ispruzeni pa se ne ugreju. Palio na plavo i vec pretoplo za ovo vreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 1, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Više sam iz šale rekao prstići, mada leva ruka je nekad i skupljena, desna uvek 2 na kočnici.. Znači valjaju za metnuti, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Octobar 1, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam, ove vase rucice su duzine 120mm... Ja gledam ovaj model Koso HG-13. Na sajtu Louis ima samo duzina 130mm, a na sajtu Koso Europe 120 i 130 mm...Ove jos vise lice na OEM. Ako se narucuje sa sajta koso europe, tamo je cena vec sa pdv i prilikom cekiranja ne uspevam da ga se oslobodim, iako stoji neka zvezdica. Odgovorili su mi da je isporuka za Srbiju 20eur. Ima na stanju odmah, u louis se ceka dve-tri nedelje... Ako uzmem iz Louisa, nisam siguram da li ce doci do ostecenja ako se moraju kratiti sa 130 na 120mm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Octobar 1, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Satelis je napisao: nema vise patnje s'lancem, bolje na oci, bolje na ruke Vidim da je V sistem... ima li (osim cene) neki konkretan plus ovog sistema u odnosu na X sistem? Ja bih, dok je motor u garanciji, izbegao secenje creva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Octobar 1, 2021 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Savamalac said: Ako se ne varam, ove vase rucice su duzine 120mm... Ja gledam ovaj model Koso HG-13. Na sajtu Louis ima samo duzina 130mm, a na sajtu Koso Europe 120 i 130 mm...Ove jos vise lice na OEM. Ako se narucuje sa sajta koso europe, tamo je cena vec sa pdv i prilikom cekiranja ne uspevam da ga se oslobodim, iako stoji neka zvezdica. Odgovorili su mi da je isporuka za Srbiju 20eur. Ima na stanju odmah, u louis se ceka dve-tri nedelje... Ako uzmem iz Louisa, nisam siguram da li ce doci do ostecenja ako se moraju kratiti sa 130 na 120mm? Koliko vidim ima u Louisu 120 i 130 pa biraj. Buy KOSO HEATED GRIPS HG-13 Length 120 mm, with switch, metric | Louis motorcycle clothing and technology M.LOUIS.EU Buy KOSO HEATED GRIPS HG-13 Length 120 mm, with switch, metric at Louis Moto for a great price. Top... Buy Heated Grip HG-13 with switch, length 130 mm, inch | Louis motorcycle clothing and technology M.LOUIS.EU Buy Heated Grip HG-13 with switch, length 130 mm, inch at Louis Moto for a great price. Top brands ✓ Great... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Octobar 1, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da da... Prevideo sam... Ali, sta izabrati za nase vozilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Octobar 1, 2021 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Savamalac je napisao: Ja bih, dok je motor u garanciji, izbegao secenje creva. Nista ne brigaj za garanciju.... i kod njih se ugradjuju podmazivaci. pre 4 minuta, Savamalac je napisao: Ali, sta izabrati za nase vozilo? Ideala bi bila desna duza varijanta, leva kraca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...