Justicije 323 Napisano Avgust 24, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Chika Jimi je napisao: Bio, video danas svojim ocima, na crash baru samo tackice ni traga suljanju ili bilo cega slicnog, sve ostalo nema se sta prigovoriti. (Sa moje laicke tacke) Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Želim ti da sve bude kako si zamislio i da uživaš u motoru i vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 24, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, boze zdravlja bice!Vodim na dorucak u PA npr a ima i jos par ljudi kojima sam duzan za gledanje ovog leta a i nisu tako blizu. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15975 Napisano Avgust 25, 2020 Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nešto se suška, nešto se sprema 19' napred, izgleda da će ludaci ostaviti na 1 disku....mreme će pokazati šta će bit. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 25, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Na prethodnom motoru sam imao kriv fuzaster koji je inace bio fixni, zavaren jer sam u dvoristu zakacio stepenik preparkiravajuci. Nesto krivo ne mora da znaci da je bas lose i padano. Samo dobro pogledati celu sliku. Sve metalno se pegla osim ako nije neka legura sivog liva koja je krta i zrnaste strukture, a takve delove nisam primetio na NC-u. Malo zagrejes deo i polugom vratis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Avgust 25, 2020 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan И тако тај предходни мопед се и даље вози... крстари Србијом у двоје, а да није ових ограничења са короном било би и даље... Мопеди без огреботина итд у салону су.. Поздрав. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 25, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Djole! Drago mi je sto uzivate u njemu i nadam se lepo vas sluzi Nego, nesto se ne secam da li je Dzasmin imala ikakvu igrebotinu? Btw prosle nedelje dok sam vozio ka moru zvao lik da kupi Yamahu. Negde je nasao oglas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Avgust 25, 2020 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Да не уништавамо тему..., осмех је на лицу док крстарим..., једино се госпођа буни због положаја седења и количине ствари које можемо да натоваримо те можда бих то решавао на неки начин. Ја оглашавао нисам...можда је оглас нашао на форуму. Поздрав....уз извињење због одступања од теме. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Avgust 25, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Satelis je napisao: Nešto se suška, nešto se sprema 19' napred, izgleda da će ludaci ostaviti na 1 disku....mreme će pokazati šta će bit. Ekipa, ako se ovo pojavi 2021. računajte da neko može kupiti od mene ovogodišnju 750x koja će preći do tada par hiljada sa svom dodatnom opremom. Ja ovo moram imati odmah. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 25, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj bre nemoj to sad da mi radis!!!Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Avgust 25, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Chika Jimi je napisao: Cekaj bre nemoj to sad da mi radis!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Hahahaha, OK tebi neću. Hvala ti, nasmeja me večeras, a mrtav sam umoran. Usput, idem par dana na put i ostavio sam danas motor kod Srđana da napravi sedište. Ne dam da ti dupe utrne kad kupiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 25, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ehhhhh... Slatke muke... Hvala sto mislis na mene.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 25, 2020 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Tj....na tvoje dupe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 26, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ljudi pre svega da se zahvalim svima!Danas se namestilo preko druga i Nace pregledao masinu tako da sam dobio amin i od jutros sam ponosni vlasnik Honde!Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 26, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nešto se suška, nešto se sprema 19' napred, izgleda da će ludaci ostaviti na 1 disku....mreme će pokazati šta će bit.Alu felna 19"? To ne treba nikome, a žičana već ima na drugim modelima. Ne znam crosstourer da li se još proizvodi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 26, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan E pa ljudi pre svega da se zahvalim svima!Danas se namestilo preko druga i Nace pregledao masinu tako da sam dobio amin i od jutros sam ponosni vlasnik Honde!Odlično, sve čestitke! Dobro da je pogledao ko treba!Nemoj unutra da ga slikaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4286 Napisano Avgust 26, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, odlična boja Puno sigurnih km ti želim Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 26, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, odlična boja Puno sigurnih km ti želim Послато са SM-N975F помоћу ТапатокаHvala, hvala! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Avgust 26, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom makina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Avgust 26, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Chika Jimi je napisao: E pa ljudi pre svega da se zahvalim svima! Danas se namestilo preko druga i Nace pregledao masinu tako da sam dobio amin i od jutros sam ponosni vlasnik Honde! Neka je sa srećom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 26, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 1. Nevesto nalepljen neki auspuh. 2. Ravnije sediste. Veliki plus! (za zvoncice ) 3. 4. Nevesto nalepljena plastika od nekog modela 5. Ovaj tocak nece niđe jedino u hladnjak. Sve je original NC iliti ovo je sve samo zelja, ideja i neciji pokusaj da malo vizuelno docara. Nema veze sto je fake. Bitno je da se prica i da neko iz Honde poslusa trziste i danas sutra izvrsi izmene koje vecina nas trazi. Chika Jimi, svi smo ovih dana ispratili tvoju veselu potragu i lepo brzo si to zavrsio. Srecno uzivanje u novoj masini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 26, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Jbga niko i nista nije savrseno ali je dovoljno blizu decackim snovima, sto je mozda i najbitnije.Hvala jos jednom! Vidimonse negde usput. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 26, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Posle koliko km su vam otisli fabricki damperi u zadnjem tocku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 27, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Chika Jimi je napisao: Jbga niko i nista nije savrseno ali je dovoljno blizu decackim snovima, sto je mozda i najbitnije. Hvala jos jednom! Vidimonse negde usput. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Neka je sa srecom i da te sluzi mnogo kilometara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 27, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom i da te sluzi mnogo kilometaraHvala ljudi.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 28, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome treba svecica, imam jednu viska po nabavnoj ceni. Jedna crvena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...