Jump to content

Moto Zajednica

NC750X 2016

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 385 postova
  • Motocikl: Yamaha Diversion

Hvala svima na odgovorima i izdvojenom vremenu, da ne kvarim temu dalje, srecan vam pocetak nove sezone i puno lepih kilometara,pozdrav

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Јахач змајева, 1537 postova

Ukenjašte temu sa nadrndanim prodavačima, sajmom i kaka motorom... :neznam: mislim Kawom... :lol: pfui...

Danas druga runda upoznavanja sa novim dvotočkašem, 330 kilometara prigradsko/seoskim putevima sa potrošnjom od 3.9 litara, vozeći malo žešće u S modu... 

Imao sam jedno klizanje zadnjeg točka u krivini preko one linije od katrana što se krpe pukotine u asfaltu, osjetio sam trzaj i spustio desnu nogu sa fuzastera u nekoliko milisekundi... :lol:

Trzaj je bio kratka opomena da asfalt i gume na 14 stepeni i dalje nisu baš baš zagrijani... 

Obratiću pažnju ubuduće... 

20190328-164458.jpg

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: Honda NC750XD

Ako nije kasno za Motoring...2008 godine sam hteo da uzmem motor od njih. Zvao, ima. Odem kuc kuc...nema nikoga. Cekaj, setaj ispred, prodje podosta vremena...odem kuci. 

Sl. dana zovem. Prodavac tu. Dodjem ispred, prodavac nije tu. Pojavi se neki lik lokal pored i kaze otisao je po hranu. Ok kontam 5, 10, 15min... kao u svakoj pvt firmi radnik trci da se sto pre vrati. Cekao dobrih sat vremena i odem. Nesto kasnije cisto iz radoznalosti pozovem da vidim da li se gladna godina najela i koga oni lazu, pritom vec dizem ton i vicem da treci dan DOLAZIM da im dam novac, a oni se ne udostoje da budu na svom radnom mestu. Popodne u 15k pozovem drugog prodavca. Ima li? Ima. Molim da ostanu duze u salonu 15min, zavrsavam sa poslom tad i tad. Sacekali me, dao kaparu i za par dana stigao motor. 

Ovo sam napisao samo sto sam, na njihovu stetu, razocaran ostao i vidim da i posle 10 godina ama bas nista nisu promenili.

Takodje pohvale za strpljenje osoblja iz Motoland. Znam da smaram i dolazim vise puta jer niti sam standardnih dimenzija niti je oprema bas po meri pa testiranje i opet i opet :) ali makar na kraju kupim dosta stvari tako da svi budemo srecni. 

• Drug član, 1063 postova
  • Motocikl: Honda NC750XD

Prica oko servisiranja se vrti uglavnom oko BG-a. 

Zanima me na koji nacin drugovi clanovi odrzavaju svoje motore? Ipak ne dolazi cela Srbija u Deltu.  

Kavo je stanje u ostalim krajevima drzave? hahah "drzave" :D 

Cene su prihvatljivije ili su slicne Deltinim? 

• Sviđa mi se 1

Pre 18 sati, Satelis je napisao:

Kliza to i na 34 a ne 14C'..... provereno vise puta :moto2:

Dakle, katran, drž' se mala drž' se maaaaaalaaa... :lol:

Pre 17 sati, Alexa90 je napisao:

I kod vas ima zakrpa? 

E moj Aleksa... isto je to sve svuda dok se isključiš sa glavnih puteva... samo ljudi ne vjeruju. Da znaš kuda sam danas projahao kosa bi ti se na glavi digla. Rupe po 20cm, asfalt okrpljen bar 5 puta, 6 boja i komponenata. Ne znaš koji kako reaguje i drži mada ni ne igra ulogu jer voziš jedva 20 na sat... 

Rado bih vas sve poveo na jedan pothole rodeo kroz švicu. Siguran sam da mi ne bi vjerovali da je moguće ali ostali bi iznenađeni.

Jedna za prilog od danas...

LRM-EXPORT-124674113254722-20190330-1821

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 328 postova
  • Motocikl: Hondaaaa :)

Prosle godine sam skoro 2 nedelje proveo vozaci se po Svici, iskreno da ti kazem najlepsi pass-ove sam bas presao tamo... Klausen, Susten, Grimsel, Furka itd... Prelepa zemlja, odlicni putevi u odnosu na Italijane npr, priroda nenormalno lepa.

Ali brate sto su me nervirale te "zmijice" od katrana po putu, taman se opustim u krivini kad naletim na to sranje i sklizne zadnji tocak, userem se momentalno :staa2:

A fala bogu bilo je 5-6 takvih situacija ali sve sa srecnim ishodom (nisam omastio asfalt) :)

• Svrati ponekad, 365 postova
  • Motocikl: Tracer 9, Forza 750
2 hours ago, GuMi5 said:

Dakle, katran, drž' se mala drž' se maaaaaalaaa... :lol:

E moj Aleksa... isto je to sve svuda dok se isključiš sa glavnih puteva... samo ljudi ne vjeruju. Da znaš kuda sam danas projahao kosa bi ti se na glavi digla. Rupe po 20cm, asfalt okrpljen bar 5 puta, 6 boja i komponenata. Ne znaš koji kako reaguje i drži mada ni ne igra ulogu jer voziš jedva 20 na sat... 

Rado bih vas sve poveo na jedan pothole rodeo kroz švicu. Siguran sam da mi ne bi vjerovali da je moguće ali ostali bi iznenađeni.

Jedna za prilog od danas...

LRM-EXPORT-124674113254722-20190330-1821

Kakav si talenat za fotografiju, ja kad ga slikam ispada ko nedonosce, ja danas ukokao oko 300 km, Divcibare (ima još snega) i tu okolo. Pitanje, sutra ću u Temišvar, jel traže  neki zeleni karton ili nešto slicno?

• Svrati ponekad, 365 postova
  • Motocikl: Tracer 9, Forza 750

Ubi :takoje: pa ja sam ukokao od decembra do sad 4500k a sezona tek počinje :jee1: i onda vidiš gs1200 2013 godište prešao 12000, kupljen u Delti redovno servisiran, pa šta si ga kupovao za 2500k godišnje u pm mogao je i tomosom resiti

• Podržavam 2

Skuterčina na kvadrat... sa udobnijim sjedalom...
Pokušaću da organizujem sjedalo da mi Stanojević iz Niš sredi preko zime... 
Malo gela unutra, malo zadnje da proširi lijevo i desno po par cm da da mi bude udobnije... 

00007i.jpg

• Sviđa mi se 1

Pazi, sjedalo je individualna stvar.
Nekome valja sjedalo na NC-u.
Ja sam na sreću vozio Silver Wing koji ima cijelu klasu bolje i udobnije sjedalo i od BMW-a (minus grijanje dupeta na bmw-u)pa mi sve pada teško.

Moraću da nešto uradim po tome pitanju. Gledah već mnoge opcije ali mislim da ću da se odlučim za opciju Stanojević...

Ma sprdam se ja. Od doba kada sam na dnevnim bazama peglao bicikl minimum 30-40km(a do 120) sam naučio da mrzim neudobna sjedala. 

Kako starim sve mi više smeta. Već mogu da se vidim u četrdesetim na nekom RT-u a od pedesetih na Gold Wingu... :lol:

• Svrati ponekad, 424 postova
  • Motocikl: Honda NC750X DCT
Pre sat vremena, Nemanja NC750XD je napisao:

Kakav si talenat za fotografiju, ja kad ga slikam ispada ko nedonosce, ja danas ukokao oko 300 km, Divcibare (ima još snega) i tu okolo. Pitanje, sutra ću u Temišvar, jel traže  neki zeleni karton ili nešto slicno? 

Stvarno brate?  Pa kud ne javi, i ja sam danas zapucao tamo malo na bleju... i smrzao se gore u vožnji, moram priznati. A na suncu je lepo i u majici.  Nisam očekivao sneg.  :)

Ljupčetov burek je dobar i posle 2h truckanja u motoru.  :D

20190330_144502.jpg

20190330_151516.jpg

pre 2 minuta, Nemanja NC750XD je napisao:

Pa Ja probao dva tri puta vidim niko ne reaguje pa da ne smaram :D

Dobro, gde se ide sutra?  :D

Ja baš volim Divčibare, iako se gradi na sve strane, i dalje se mogu naći izolovana mesta za bleju, kamp i sl.

Malo je falilo da prespavam danas gore, da booking nije tako nerealno skup, iako je van sezone...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja