freetruck 3 Napisano Mart 14, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam na internetu,kacige marke MARUSHIN,veoma mi se dopada dizajn njihovih kaciga!!! Zanima me vase misljenje o tim kacigama i ako neko zna gde mogu da se nabave!!??! ??? ??? ??? ??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 14, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan koliko vidim u tvom predstavljanju,vozis R1,vjeruj da to nije kaciga za tvoj motor,to je niskobudjetna kaciga,koja ima samo dobar dizajn,cijenu i nista vise.Bar po mom ukusu... Za tu cijenu mozes kupiti kvalitetniju kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Mart 14, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan koliko vidim u tvom predstavljanju,vozis R1,vjeruj da to nije kaciga za tvoj motor,to je niskobudjetna kaciga,koja ima samo dobar dizajn,cijenu i nista vise.Bar po mom ukusu... Za tu cijenu mozes kupiti kvalitetniju kacigu Ja imam Marusin carbon fiber kacigu zasto mislis da je to nisko budzetna kaciga.Mogu ti reci da je perfektna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 15, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan probao...jako neudobna,bar za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Meni naprotiv izvrsno lezi a imam prilicno problema da nadjem odgovarajucu kacigu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Neki dan iz busa sasvim slučajno vidim auto izljepljen sa Marushin i Spidi naljepnicama. Podaci sa automobila: + 381 11 30 88 866 - Export auto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Proveren podatak da je neko uzeo zastupnistvo...bice ih ove godine...samo sse bojim da nebudu cene..."na nas nacin"....i nadam se da ce biti originali a ne narucene kopije iz Kine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 21, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan bas me interesuju cijene,cim ko sta sazna neka javlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Mart 22, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Export auto ce ih dobiti do kraja naredne nedelje, bio sam danas, a cene jos ne znaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Mart 24, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan gde se nalazi Export Auto? imas li neki telefon adresu? Export auto ce ih dobiti do kraja naredne nedelje, bio sam danas, a cene jos ne znaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Mart 24, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan videh tel.sad cu ih zovem da vidim sta kazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Mart 24, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I sta kazu? do petka stizu? i ne znaju po kojim cenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Mart 25, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan meni su rekli da su kacige na carini i da ih zovem u sredu da ce znati sta imaju i koje ce biti cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FritzTheCat 42 Napisano Mart 26, 2008 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Bio u EXPORT-AUTU, prodavnica se nalazi u Golsvortijevoj 31. Za sada imaju ceo program SPIDI opreme, veoma veliki izbor preporucujem za pogledati. Koliko sam ih razumeo da ce MARISHIN kacige imati cenu kao u Shvabiji, tj da ce top model full carbon kacige biti oko 300 eurea, sto kapiram da jo ok cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Mart 27, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Juce me je pozvao vlasnik gore navedene radnje i rekao mi je da ima problem sa carinom ali da bi sredinom sledece nedelje trebalo da ima sve modele na lageru kao i skoro sve velicine. ja sam se raspitivao za 888NX i 777NX cene ce biti za 888 oko 200 eura a za 777 oko 170 eura isto mi je rekao da ce imati neki carbonski model za 300 eura a modele mozete pogledati na http://www.marushin-helmets.jp/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 27, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan e pa mislim da ce mi marushin biti jako dobar drug a i saputnik!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Mart 27, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Sto rece Umag, mislim da imas mnogo boljih kaciga za tu cenu.Na primer Nolan , IXS...itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Mart 28, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan slicno mislimo e pa mislim da ce mi marushin biti jako dobar drug a i saputnik!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 31, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Simpatican dizajn, ali treba pogledati video ??? ??? ??? ??? Ja definitivno necu kupiti ovo > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano April 5, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nego jesu stigle kacige u EXPORT AUTO??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 5, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Juce su stigle Marushin kacige i Spidi oprema u Novi Sad.Ako nekog zanima saljem mob. od vlasnika radnje na PP da ne bi bilo EPP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FritzTheCat 42 Napisano April 5, 2008 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Stgle su kacige, ima veoma veliki izbor. Po mom skromnom misljenju jedna od najinteresantnijih varijanti je full carbon kaciga od cca 1000gr (ne oseca se na glavi) po veoma pristojnoj ceni od 26.000 din. Sve cene kaciga su im ko u motoradovom katalogu tako da nije ona klasicna varijanta da placamo 50% jace nego preko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Riff 1 Napisano Jul 30, 2009 U prolazu, 8 postova Motocikl: Naked Prijavi odgovor kao problematičan Juce su stigle Marushin kacige i Spidi oprema u Novi Sad.Ako nekog zanima saljem mob. od vlasnika radnje na PP da ne bi bilo EPP A gde se nalazi ta radnja u Novom Sad-u? Adresa i telefon bi dobro došli.Znam da je tema stara godinu dana ali nadam se radnja još postoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pastrana_199 0 Napisano Avgust 9, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Raska Prijavi odgovor kao problematičan e kad ste vec poceli temu o marushin kacigama,da ne otvaram novu temu,da vas pitam zna li neko cenu marushin xmr kaciga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Riff 1 Napisano Septembar 17, 2009 U prolazu, 8 postova Motocikl: Naked Prijavi odgovor kao problematičan Posle isprobavanja raznih kacigi,googlanja po netu i isprobavanja marushin 777 ,odluka je pala na ovu firmu. moram da priznam i 30% popusta na kacige ovog prizvođača je prilično doprinelo ;D Što se Marushin firme tiče,mnogo je popularnija u engleskoj i nekim drugim evropskim zemljama nego kod nas. Iako ova japanska fabrika pravi kacige još od 1958 g. Pošto nisam našao 777 u crnoj ili mat crnoj odlučio se za par hiljada skuplju 999nx. Nešto od specifikacija: * školjka od fiberglasa / FCH technology * Anti fog i anti scratch vizir * unutrašnjost je vadljiva ,može da se pere( i napomenuo bi izuzeto udobna) * težina 1300g * zakopčavanje double-d ring Posle mesec dana vožnje snjom,mogu reći da sam prezadovoljan kupovinom. Izuzetno udobna kaciga,ventilacija odlično urađena,buka u vožnji minimalna( upoređujući sa drugom mojom kacigom Probiker,koja žvižduće već na 60 km/h marushin je bešumna ;D) prilično lagana sa svojih 1,3 kg Crni vizir isproban uveče,bulevarima i dobro osvetljenim ulicama vidljivost je dobra,može da se vozi.Mnogo bolja vidljivost nego sa AGV crnim vizirom. Ipak nije baš za slabo osvetljeni put van naselja. Čvrstina nije isprobana,nadam se da nikad neće ali po sharp testu je prilično dobro oćenjena http://sharp.direct.gov.uk/search/results/?sort=manufacturer&dir=asc&manufacturer=0&type=0&rating=0&size=0&price=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...