Giga Kle 118 Napisano Decembar 22, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 22, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Da li samo ja dobijam upozorenje da video nije dostupan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 22, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Не, ниси једини. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 22, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kako je moguće da neko postavi video, a posle samo 2 sata on više ne postoji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 582 Napisano Decembar 22, 2015 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Da li pricamo o liku koji sedi sa strane dok vozi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3524 Napisano Decembar 23, 2015 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan A može i ovako https://www.youtube.com/watch?v=YZmA6gBxUyM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 23, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan lLjudi neznam šta je ja kad kliknem kod mene radi. https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=pzJecTx2LiM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3524 Napisano Decembar 24, 2015 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene radi. Verovatno je neki period bio nedostupan video, dešava se to, tehnički problemi, održavanje ili slično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već tu duvanje guma vaša preporuka 130/80/17 i 90/90/21 da ne otvaram novu temu. Mix off i asfalt. trenutno me intetresuje hladnoća od 4-14 stepeni mokar asfalt idem na dedamrazijadu 26.12. Nikad nisam vozio zimi al kažu da će biti lepo vreme. Fala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Decembar 30, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=dSuwEqu9T8U Ima svega u Bozijoj basti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Decembar 31, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovoj momčadiji pamet baš i ne smeta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Decembar 31, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Bio je neki klip ranije o liku koji se na nekom GIXER-u provlaci kroz gradsku guzvu, a usput i neretko ocese nekog na semaforima. Ne mogu da pronadjem taj klip, ali je izgledalo bas bolesno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Januar 1, 2016 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se zove " E ovako se ima vise srece nego pameti" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Januar 6, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan "Samo" koliko si lud https://www.youtube.com/watch?v=ySwSpPR-JEM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Januar 11, 2016 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Al' vozi baja CRF-a, mada i ovaj sa mrcinom od Varadera (da se ne ljute vlasnici istog, to mu ja vise tepam jer je to jedan od 2 motora koji mi je u uzem izboru za sledeci (enduro, al' litra): P.S. Mislim da obojica ne hvataju bas najidealnije linije za krivine, mada ovaj sa CRFom je za nijansu, mislim, bolji/ludji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Januar 11, 2016 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sto vozi Varadera je potecijalni samoubica....u prevodu nije bas dobar vozac. Ili ulazi usko u krivinu...ili izlazi siroko...agresivno dodavanje gasa i pre apeksa krivine...klizanje zadnjeg pri kocenju itd... Ne kazem da lose vozi....samo kad se lozi moze da bude jako jako opasan em po sebe em po druge... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 13, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nesto me nisu impresionirali , ni ovaj sa Varaderom a ni ovaj sa Super-moto masinom...... poznajem ljude koji Hard enduro motore, agresivnije voze sa enduro gumama po asfaltu nego ovaj baja ovog CRF-a. Pretposatvljam da ovo nisu izvlacili maksimum, vec je jedan slucajan bajk susret na drumu uz peglanjac .... Nisam video na Varaderu klizanje zadnjeg tocka, ali mi je izgledalo, kao da stedi masinu i da namerno nije koristio idealnu putanju, zbog snimanja. A za "malog" , svako ko ima iskustva u voznji sa laganim SM i Hard enduro motorima, zna da je drift zadnjeg/pogonskog na asfaltu , a narocito na off-u sasvim normalna pojava.... ja se samo pitam, sto je pruzao nogu, bez nekog narocitog nagiba. Sve u svemu, lepo je videti, da neko uziva u voznji.... a put...a krivine..... ih,miline.....kad ce to lepse vreme da zagrejemo asfalt I da, ako hocete da vidite nesto zaebato .... pogledajte snimak naseg drugara iz Slovenije, njegova pobednicka voznja na proslogodisnjem Xrossu u kategotiji Super Teskasa, vozio je KTM950....snimak je bio u Xross2015 temi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 13, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je poludeo sve!! Druga polovina videa je za diagnozu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Januar 13, 2016 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Odgledao ceo snimak..jezim se kad gledam ovo..na cemu li je ovaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 13, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ludilo u svakom slučaju, ali imajte na umu i to da na snimku uvek izgleda malo dramatičnije nego uživo zbog manjeg vidnog polja snimka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Januar 14, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je baja na drugoj polovini klipa polako poceo da prolazi kroz crvotocinu. kakav degenerik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 14, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Za ovaj poslednji video, potrebna je nova tema " E ovako se NE vozi " 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 25, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako se to zavrsava u normalnoj drzavi: http://www.b92.net/automobili/razno.php?yyyy=2016&mm=01&nav_id=1089029 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Januar 25, 2016 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast sudiji i sudstvu. 2g zatvora iz cuga, skoro kao kod nas pokusaj ubistva, silovanje i sl. Za ova druga dela zatvor se nikad nije presudio. Kod nas ovakve dijabole umesto toga dobijaju lakjkove.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5081 Napisano Januar 31, 2016 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan UH, da znaju kako boli, ne bi ovako vozili. Čuvajte se, jedan je život. Lijepa vožnja. Nešto mi je drag ovaj crf 250l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...