sashac 8204 Napisano Octobar 20, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno stanje-ki nova.80 evrica.Protektori na laktovima,ramenima i ledjima...Fenomenalna upadljivost kako po danu tako po mraku. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2629 Napisano Octobar 20, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2669 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Za nas manekene tesno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 24, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Velicina je u stvari 54,neki L,ja ovako deboo udjem u nju i maaalko mi je tesna u stomaku,ali mogu da zakopcam(a imam 95 kg,i 185 visinu)....Ima zimski skidajuci ulozak,znaci bas je lepo topla... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 4, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za tekstilnu crnu jaknu,kvalitetniju...sa zimskim uloskom XL velicine... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1815 Napisano Novembar 5, 2015 Drug član, 1233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Otici ce ona kolko' vec u Nedelju posle trke. Gooo Valeee 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 30, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Prodje trka,jakna jos kod mene.Jakna je odlicna,i divno je cudo da je niko nece... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Decembar 30, 2015 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sjebao te rezultat trke , inace extra jakna jako povoljno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 31, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je to... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 19, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jakna aktuelna i dalje,hajdemo,sad ce sezona... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 21, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Za 70 evra ,vise nego smesno... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Januar 21, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ma pokloni je Lalajku, ali pod uslovom da je stalno nosi! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 21, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nije on dovoljno brz za nju... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Januar 21, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ali obožava Rosija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 15, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Hajde ljudi jakna ceka,i bezveze stoji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 15, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 15, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nek ide za 60 evra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 15, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolega 192/92 šta misliš jel može da se uskoči u nju? Siguran sam da ću moći da se uvučem, više me brinu rukavi dal nisu kratki? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Februar 15, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan siguran si sa tom visinom i kilazom da ulazis u M jaknu?ja sam 2cm nizi a 3kg tezi, manje od XXL ne pokusavam da probam... 56 velicina mi je taman Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 15, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kolega 192/92 šta misliš jel može da se uskoči u nju? Siguran sam da ću moći da se uvučem, više me brinu rukavi dal nisu kratki? neeema saanseeee... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 16, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem veličinama pošto znam čoveka lično koji proba 4XL bude mu mala jakna pa posle proba 2XL pa mu bude taman kako treba, jes da su različite firme. @Boriša, "mislim" ali nisam siguran zbog ovog goreg slučaja(se kao tešim/nadam). @sashac, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 16, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan prodata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...