Stile 507 Napisano Octobar 9, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan nekako mi ovo lici kao deja vu, u stvari tocnije vec procitano " negdje " Sve srećne porodice liče jedna na drugu, svaka nesrećna porodica, nesrećna je na svoj način. — Lav Tolstoj U prenesenom smislu. Stile, uz opasnost da ispadnem glup u društvu, nisam shvatio poruku Ovo sam shvatio kao kolegino predstavljanje jer mu je to bio prvi post? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Octobar 9, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Tako surovo otrežnjujuća priča iz jednog običnog života koji živi većina nas. Priča koja se mnogima čini daleko u smislu da smo gotovo sigurni da se neće desiti baš nama, sve dok nam se ne desi.. Ljudi su različiti, ne znam koliki broj nas bi to proživeo na pravi i jedini način, nadam se da nikada i ne saznamo a tebi skidam kapu. Ne zbog noge, noga je deo tela a ti si ostao čitav, čitav u duši! Svako dobro! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Octobar 9, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Au jbt kakva prica,svaka ti cast,ti si pravi borac,umalo da zaplacem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Octobar 9, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kralju... Naj iskrenije ti zelim sve najbolje, i jos puno bezbednih kilometara i vremena da provedes sa klincima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serdjo972 161 Napisano Octobar 9, 2015 U prolazu, 25 postova Lokacija: kolubarski leskovac Motocikl: BMW F650 GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan au, jbt, nisam ni mislio da ce ova prica biti toliko zapazena...Imao sam samo zelju da je podelim sa svima ne bi li pomogao na neki nacin...Ali, kada se osvrnem na ovih 14 godina koje su prosle posle udesa, shvatam da sam veoma srecan, covek, roditelj, suprug...Na neki nacin mi je gubitak noge pomogao da vaspitam svoju decu i sada, kada imaju po 20 godina, u njima imam prave drugare....Hvala sto ste tu i sto mi i na ovaj nacin, citanjem i komentarima, pokazujete da radim ispravnu stvar.... p.s. kako da stavim slike, hiljadu mu bubnjeva darkvuda 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8650 Napisano Octobar 9, 2015 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za tebe, priča teška i poučna kako se treba boriti, a najpre kako prihvatiti ulogu koju ti sudbina nameni. A kako postaviti slike, imaš na podforumu "Fotografija" kako najlakše postaviti slike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1715 Napisano Octobar 9, 2015 Drug član, 826 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan gvozdena volja i duh citam nagnut ka lap topu i pada mi suza na ruku,na kraju teksta pomislim kako bi voleo da je i moj buraz prosao bar kao ti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serdjo972 161 Napisano Octobar 9, 2015 U prolazu, 25 postova Lokacija: kolubarski leskovac Motocikl: BMW F650 GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan gvozdena volja i duh citam nagnut ka lap topu i pada mi suza na ruku,na kraju teksta pomislim kako bi voleo da je i moj buraz prosao bar kao ti. razumem te u potpunosti...imam i ja dosta prijatelja za koje bih voleo da su prosli bar kao i ja....tesko jeste, ali ne biramo mi dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Octobar 9, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Serdjo na snazi i volji za oporavak i nastavak života. Verujem da je bilo puno teže nego što si to tako olako opisao, ali na kraju je bitno da si uspeo. Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Octobar 9, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Auuu ljudino svaka ti čast na hrabrom i velikom srcu da tako tragičan događaj nadživiš i uzdigneš se iznad svega! ovakve priče me uvek pogode i bace u razmišljanje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1257 Napisano Octobar 9, 2015 BJB Maxi scooter club, 1683 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Dubok naklon, svaki komentar i slovo su suvisni! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Octobar 9, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Moj respekt.....verujem da ta ljubav prema motoru ti je i dala tu snagu da se povratis posle takvog udesa i gubitka ali iz tvoje price se vidi da cak i kada dozivimo najgore trenutke mozemo izaci kao pobednici ...kao sto i jesi pobednik. Odvozacu jednu lepu deonicu za tebe u J. Americi ....biraj brateeeeee ....moze ? 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serdjo972 161 Napisano Octobar 9, 2015 U prolazu, 25 postova Lokacija: kolubarski leskovac Motocikl: BMW F650 GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Moj respekt.....verujem da ta ljubav prema motoru ti je i dala tu snagu da se povratis posle takvog udesa i gubitka ali iz tvoje price se vidi da cak i kada dozivimo najgore trenutke mozemo izaci kao pobednici ...kao sto i jesi pobednik. Odvozacu jednu lepu deonicu za tebe u J. Americi ....biraj brateeeeee ....moze ? hvala na lepim recima, ljubi te brat.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13463 Napisano Octobar 10, 2015 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da covek da kaze sem da ti pruzi ruku i iskaze postovanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 64 Napisano Octobar 10, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan R E S P E C T ! Tri put brišem napisano - nemam dobrih reči! Svako dobro tebi i tvojima, uz puuuuno veselih kilometara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 10, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Mile, čini mi se da misliš na onog dečka što je i u novinama izlazio. Ne mogu tačno nick-a da se setim. Mislim da je on vozio Kawasaki. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2 A mozda mislite na kolegu sa foruma koji je imao nesrecu na Avalskom putu? Isto ostao bez noge! ......mislim da u njegovoj prici i tekstu stoji slika sa sajma motora i kako gleda Apriliu Shiver 750? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Octobar 10, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći osim čestitati na volji i istrajnosti u ljubavi prema motorima koja se graniči sa fanatizmom! Hvala ti što si nas svojom pričom opet probudio da budemo svesni opasnosti koja vreba čak i na putu kroz selo, bez gustog, čak gotovo ikakvog, saobraćaja. Lično, iako sam na samom početku, često osećam kao da se to meni ne bi moglo dogoditi, da bih ja to na vreme video, drugačije postupio, izbegao, ali nije tako... Ovakve priče nas vraćaju u realnost i pomažu da shvatimo da postoje i takve situacije u kojima smo jednostavno nemoćni. Sve se odigra u sekundi i samo nas sreća može spasiti. Još jednom hvala na podeljenoj priči. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Octobar 10, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast prijatelju, za volju, za sve! Zelim ti od srca sve najbolje i puuuuno kilometara!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 141 Napisano Octobar 10, 2015 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan RESPECT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera kameni 17 Napisano Octobar 10, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha fz 6 Prijavi odgovor kao problematičan Veliko postovanje, samo napred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Octobar 10, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan druze procitah ovu tvoju sudbinu i suze mi krenuse, pomislih, svakom od nas moze isto ovo da se desi, i sta posle, kako dalje. Ti si nam objasnio neke stvari, zato kapa dolje. Sto se tice mene, volio bi i slike da vidim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Octobar 10, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Octobar 11, 2015 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, moj veliki respect ! Znam kako je i koliko snage je trebalo... Svaka cast Poslato sa LG G2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Octobar 11, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Lavovska snaga druze. Svaka cast i sve najbolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Octobar 13, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Na ovako napisano i podeljenoiskustvo normalan covek ne moze da ostane ravnodusan... Svaka ti cast i podrska iz Sapca... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...