unis 3 Napisano Novembar 12, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sabac Motocikl: V Strom, BMW R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Moja greska, sad sam se vratio na pocetak putopisa i vidim da si promenio marsutu, da je VERACRUZ prvo bio u planu, ali da je kasnije promenjen let za CANCUN.. Oprostite.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11719 Napisano Novembar 12, 2015 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre ljubav je to,ne menja se to tako lako,narocito motor koji ga nikad nije izdao pa ni na onom putu u Tokio,jebiga ljudi mogu i kuče da kupe bilo gde za 100 evra pa opet vode svog ljubimca i plaćaju za njega skupe dažbine tako je i sa Zokijem i Suzi. p.s.ma on Suzi ne bi menjao ni za gs1200adv . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11719 Napisano Novembar 14, 2015 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan E jebem ti fejs upropasti i ovo,nije isto kao kad pise ovde tamo samo slika i mali komentar i nista,ovde je pisao kako,sta,gde,muke ,problemi i resenja i nekako je brate ljudskije kao da smo s njim tamo,a ovo na fejsu je onako kao neki obican put a nije uopste tako,daj nek neko izhakerise nesto pa da nastavi ovde 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Novembar 14, 2015 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mi bez fejsa smo osteceni !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 14, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ljuudi, nije to sve tako jednostavno. Evo, ja sam u Cacku vec nekoliko dana, poneo sam tablet sa koga sada kuckam. Jedva sam nasao mrezu da se nakacim na net, a mozete misliti kako je tek u Juznoj Americi.Pretpostavljam da ce bti perioda i po deset petnaest dana kada se nece javljati,a pravi putopis tek kad se vrati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Novembar 15, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Da malo pojasnim ...i meni je zao sto nemogu da stavljam slike a bez slika putopis je ...nada, sto bi rekli na Spanskom... Ispunio sam svoj bonus uploading slike ali sam pitaoi zamolio administratore da mi omoguce novu mogucnost postavljanja slika ovde jer idem na put ..bla,bla i rekli su da je ok .... Da se videti da nije tako a vidim .ebe se bilo kome od ovih koji vode ovde i rukovode sitom dali mogu da nastavim ili ne ... ustvari razumem ih ...malo ljudi je pratilo prosli putopis pa misle da i ovaj nece biti poseceniji. Da sam ih pitao da mi daju neku lovu za pisanje pa ...razumeo bi ih al ovako.... Mozda mi provincialci .....nevozimo sile i nepravimo drame u putopisima. Uf ..ebo te da nisam preterao ...?? 1 60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4270 Napisano Novembar 15, 2015 motoras, 2463 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan E tek cu sad da citam! Iz inata! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 15, 2015 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Uf ..ebo te da nisam preterao ...?? Nisi, samo cepaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica ca 0 Napisano Novembar 15, 2015 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa da sramota napraviti takav podvig sa suzukijem devedesetih god ko da pusti to ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kayaba 16 Napisano Novembar 15, 2015 U prolazu, 17 postova Lokacija: Ludbreg, VŽ Motocikl: Honda XL 600R Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj putopis me naveo da se ulogiram na forum, jednostavno koga takvo nešto zanima, ta putovanja po svijetu, tome nema pomoći; taj u živtu mora napraviti puno km da si udovolji. Majstore, samo naprijed, da suza sve to to prođe bez kvara, a vi živi i zdravi vratite doma! Pratim putopis!P.S. Ko treba levo jaje i desni bubreg, pola jetre i jedno plućno krilo, nek se javi... Moram se nekamo i ja otisnuti Pozdrav iz Ludbrega 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano Novembar 15, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan admini, hoćemo slike 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11719 Napisano Novembar 15, 2015 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel moze da napravi novi profil KAWAZOKI 2 ili tako nesto pa da nastavi ovde pod tim imenom(mada je to bezveze) ako ne postoji druga mogucnost,a ako ne postoji volja od strane admina onda je sramota stvarno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unis 3 Napisano Novembar 16, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sabac Motocikl: V Strom, BMW R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan PABLO, daj coveku prostora za slike!!! Nece valjda ovakve putesestvije pisati na fb!?!? Hvala! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 275 Napisano Novembar 16, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Prva stvar koju pogledam kad se ulogujem je da li ima novosti u rubrici putopisi. Hvala Zokiju sto nam je omogucio da sa njim putujemo u Japan. Licno volim njegov nacin pisanja i jako ce mi nedostajati ovaj putopis. Zoki srecno Pravda za Zokija Pravda za sve nas koji citamo putopise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14690 Napisano Novembar 16, 2015 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako ovakav podvig ne zasluzuje sve moguce benificije i ustupke onda ne znam,meni licno je velika cast sto sam clan foruma gde je i kawazoki a da sam "neko" na istom naj manje sto bih mogao uciniti je dati mu sav moguci prostor sa pisanje i postavljanje slika,neko rece da se forum vrednuje po broju clanova,zar se tu ne racuna i broj poseta istom! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Novembar 16, 2015 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja takođe mislim da je ovaj forum posećen pre svega zbog kvaliteta tema koje se pokreću. Putopisi čine dobar deo takvih tema, a ovakvi kao što je Kawazokijev su praktično "kapitalna dela" među putopisima. Ne znam da li postoje tehnički problemi da se čoveku dodeli više prostora za upload fotki? Ako postoje tehnički problemi, onda to možemo lako rešiti Imam ja server bez limitiranog bandwith-a i bez limitiranog prostora na disku koji koristim za svoje privatne poslove. Sve fotke koje kačim ovde na forumu linkujem sa tog servera (slično kao sa popularnih hostova za uplaod poput rapidshare i sličnih...). Evo primer ispod: Time se ne koriste resursi servera na kome se hostuje bjbikers sajt. Za kawazokija mogu da kreiram jedan poddomen i dam pristup da čovek uploaduje i linkuje fotke do mile volje Molim upravu sajta da se izjasni po ovom pitanju, takođe i kawazokija (može i na PP), s tim što, ukoliko ima drugih razloga osim tehničkih, onda me ne morate smarati jer ne želim da ulazim u tuđe odnose. Lično bih voleo da ovde pratim kawazokijev putopis jer je facebook poptuno nepregledan za bilo kakvo smisleno praćenje, ali ako ne bude volje šta da se radi... 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11719 Napisano Novembar 16, 2015 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Posto su admini verovatno umrli evo da ih vaskrsnem jednom recenicom jer izgleda samo na to reaguju: Veliki vodja je sisa i svi politicari su govna 25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Digifotko 51 Napisano Novembar 16, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: SLO Motocikl: BMW R850R Prijavi odgovor kao problematičan Oko uploada fotki na neki server mogu i ja pomoći ako zatreba a stvarno bi bila šteta ako bi taj putopis ostao bez fotografija zbog nekog %&%&%& administratorskog hira. PM. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8098 Napisano Novembar 16, 2015 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Nemam fb profil, niti nameravam da ga imam, a voleo bih da nastavim da pratim putopis na ovome mestu, na mom omiljenom podforumu. Hajde, ako je neka tehnička začkoljica, pronađite način da se prevaziđe problem sa slikama jer su ovakvi putopisi jedinstveni. Svi ćemo mi, pre ili kasnije, prošnirati Balkan uzduž i popreko, neko će proći i Evropu, ali stići na drugi kraj sveta motorom.....eeee to treba poštovati 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Novembar 16, 2015 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Najača stvar na našem forumu je putopis, valjda je to očigledno, a admini bi to mogli i statistički da prikažu. Među putopisima ima vrhunskih što se vidi po broju pregleda, a jedan takav je i ovaj Zokijev, koji zavređuje pažnju. Stoga treba tehnički-ljudski omogućiti da nam na ovom mestu prenese i dočara svoja iskustva, "tu iza ćoška". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 16, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Posto su admini verovatno umrli evo da ih vaskrsnem jednom recenicom jer izgleda samo na to reaguju: Veliki vodja je sisa i svi politicari su govna Ako napišemo nešto što veliča Rosija, možemo da merimo vreme dok se ne pojavi Lalajko A što se tiče Pikijevog posta, zabrinut sam što nema Arakisa sa gumicom! Jel nestaško u Srbiji? Gospodo i drugovi admini, Icatenej je ponudio pomoć u rešavanju (mogućih i ograničavajućih) tehničkih problema. Vidite i sami koliko nas je koji nemamo i ne želimo da imamo FB, a želimo da uživamo uz Kawazokija. U lične odnose ne želim da ulazim, mislim da ih ova tema i interesovanje za nju uveliko prevazilazi. Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 16, 2015 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam FB,pratim tamo,ali je daleko lepse ovde ,slike mogu videti svuda na netu,ali ovde je to nekako prijatnije i ,nekako zivo,kao da sam tamo.Bilo bi glupo da zbog nedostatka mesta za slike,izgubimo ovako lepu avanturu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Novembar 16, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Brod koji ocigledno tone, a kapetan mu u tome koliko vidim samo pomaze. Zokiju svaka cas na poduhvatima, cak je i moja supruga pratila prosli putopis. Hvala Zoki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1453 Napisano Novembar 16, 2015 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Tehnički je teško izvodljivo. Meni je obećano da će pokušati u toku noći da se odradi, ako ikako bude moglo. I nama je stalo da se taj putopis objavi onako kako zaslužuje, ali trenutno nije tehnički izvodljivo. Na žalost, ja lično nisam toliko stručan čak ni da vam objasnim u čemu je problem, a kamoli da ga rešim. Eto, ako znači, mogu da vam se izvinim u ime svih i da zamolim za strpljenje. Hvala . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Novembar 16, 2015 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Omogućili smo Zokiju da ima veći prostor na serveru, tako da neće više imati nikakvih ograničenja. Obavestio sam ga pp-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...