Bojssa 1746 Napisano Novembar 22, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan "Bitte gur gur, kod Gurke" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3094 Napisano Novembar 23, 2016 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Putevima trčećeg slona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Novembar 24, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Najprikladnije ime za ovu trecu turu ................INDOKINA 2015-2016 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Novembar 24, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje i svaka vi čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Novembar 27, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Najprikladnije ime za ovu trecu turu ................INDOKINA 2015-2016 Tek sad videh da sam omasio godine....he ..he,,,, treba, 2016-2017 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducin 32 Napisano Novembar 27, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: PN Motocikl: suzuki strom 1000, Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da krštenica radi svoje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Novembar 28, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Žuuutaaa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Novembar 29, 2016 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Najprikladnije ime za ovu trecu turu ................INDOKINA 2015-2016 Tek sad videh da sam omasio godine....he ..he,,,, treba, 2016-2017 Ja kol'ko vidim treba 2017/18. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Novembar 30, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne bi vise ...zbunjvali i ja i ostali...... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Novembar 30, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Znači krećeš u decembru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Novembar 30, 2016 Drug član, 4134 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Mašala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Novembar 30, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Petoga Decembra sam vec u avionu...... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Novembar 30, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan kawazoki menjaj nick u perpetuum mobile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erceg 8 Napisano Novembar 30, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Brdovita Macva Motocikl: GS 500 E, Piaggio free jarac Prijavi odgovor kao problematičan A mi se kao hvalimo kako smo se razvalili od voznje od par sati, a Zokijevo pisanje se cita sa velikim uzivanjem Sme li da se zna ruta, da li "ispod" Crnog mora, ili "iznad" (Sovjetskom stranom)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Novembar 30, 2016 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Bara i srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Decembar 2, 2016 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno,ovaj Zoki je neunistiv,pitam se odakle mu snage za ove avanture. Zoki zelim ti srecan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Decembar 2, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Decembar 5, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Још једна авантура на помолу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic.z 21 Napisano Mart 23, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kazes mi bogat je,reci mi gde je ...putovao.Tebi po bogatstvu ni Kir nije ravan. Zao mi je sto nam narednu pricu ne zavrsi.Ja bar razlog nisam razumeo. Hvala sto si nas i do sad vodio sa sobom i duboki naklon legendo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ujkaalbert 28 Napisano Mart 25, 2017 U prolazu, 77 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji putopis sto sam procito u zivotu. Legendo :care: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sused 0 Napisano Decembar 17, 2019 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 3/23/2017 at 11:28 AM, vasic.z said: Kazes mi bogat je,reci mi gde je ...putovao.Tebi po bogatstvu ni Kir nije ravan. Zao mi je sto nam narednu pricu ne zavrsi.Ja bar razlog nisam razumeo. Hvala sto si nas i do sad vodio sa sobom i duboki naklon legendo Da stvarno steta,mnogi nisu razumeli ralog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Mart 28, 2020 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da se malo setimo Zokijevog putovanja. Veoma prija u ovakvom vremenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3094 Napisano Mart 28, 2020 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Najjbolji putopis ikad, zbog čitanja istog sam se i učlanio na Forum..Starno bi se moglo ponoviti gradivo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Mart 28, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od najboljih. A uz ovaj putopis svakako i njegov odlazak do Tokia...na suši! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2161 Napisano Mart 28, 2020 Drug član, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ogromna šteta što smo ostali uskraćeni za nastavak priče. Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...