cikmir 149 Napisano April 21, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: chicago Motocikl: Honda st1300 bmw r1200 rt Prijavi odgovor kao problematičan 1. wiggin 20€ 2. TheKrle 1000 RSD 3. goranignjat 20€ 4. Dva Puležana: e-mayl i mile fazer 5. nekac89 - 1000rsd 6. Beverly_Pa 30$ (t.....c_d@yahoo.com) 7. Nešo_Zlatibor, uplatio - Pay pal 8. Uros 1000 RSD 9. Fikacu 20€ 10.MnoCro Vinkovci uplata pay pal 11.Svestenik - preko paypal-a 12. Piki-uplatio sa zeninog racuna(da ne pomislis da te i zene prate ) 13.VeljkoM - uplatio PayPal 14. bmwgs Nova Gradiska paypal 15. 3OPAH (PayPal) 16. Kepo 17. Deki šef bgbt 18. GuMi5 (PayPal - 25€ - g******c@gmail.com) 19. MarkoIN 20. Vinergy - paypal 21. Braca - DestroYer015 1500din 22. Endurac - Pay Pal, 19.04.2016. m... . Photo@yahoo.com 23.Djomla 199 -Pay Pal 20.04.2016. Ml......e@hotmail.com 24.Zoxbl paypal 20.04.2016 tad.......bl@gmail.com 25.Acobl paypal 20.04.2016 tad.......bl@gmail.com 26. Kosovska Mitrovica: Bane, Saša, Mrle, Srđan, Vuča, Branko, Ćela, Boris, Jovan, Nemanja, Tuto - Pay Pal 27. Bebop 28. Necko 80 29. Dariooo 30. Zutu13 31. Vlajsa 32. drumskalisica 33. bgvozdic 34. Pinky GS 1200 35. lux 36, jager 37 Cikmir poslao pay pal April 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano April 21, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Polako svanjava novi dan u Brazilu..Cetvrtak i naravno kako to biva....praznik je.. tako da danas nista nemoze da se uradi sto se tice papirologije brokera sa carinom u Petak ce to poceti kao i taj proces za slanje opasnog materijalai u Petak ce mi reci cenu ..za sada znam samo okvirno da je oko 1500E i mozda jos nesto lokalnih taxi...videcemo i to ... i savet da kartu ne bukiram pre 28.04 da budem tu sa njima u slucaju da nesto ne zaskripi...nadam se da nece... Kartu da bih nasao jeftinu ...moram da bukiram unapred sto vise dana tako da sam bukirao za 28.04 i kosta oko 360 E,dzabana sto bi rekli... letim iz Ria do San Salvadora ..presedam i posle 3 sata pauze ..pravac gde drugo nego li Spanija, Madrrriiidddddd...tu seopet naravno sunjam po aerodromu ..dosadjujem i ostalo pa onda posle nekih par sati za Frankfurt...stizem oko 5 po podne. Pitanje je da li ce motor stici pre mene dan ili dva ili cu japre njega ...to za sada se nezna dok neobavim sve zajebancije ovde... ali ako bude motor pre mene imam sansu da u Subotu odradim papirologiju u Nemackoj posto radi carina i Subotom ...tako da mogu da krenem za Srbiju.. Pozdrav i hvala svima koji su se gurali na salteru za uplate.. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano April 21, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Zoki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 21, 2016 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Skickat från min SM-N910F via Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano April 21, 2016 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Zoki i ekipa iz Crne Gore je skupila nesto i uplatila Zlatko, Dino, Ivan i Marko iz Bara Ivan i Jovan iz Niksica Velibor, Krsto, Zeljko, Milan, Marinero iz Podgorice Zeljko me zvao iz Poljske dje je na putu motorom i zamolio da uplatim za njega a Marinero je u Lisabonu i zvao me da uplatim takodje za njega-Motociklisticki duh 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 21, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada napišeš knjigu i snimiš film, svima da nam se ponaosob zahvališ za buduća pokolenja... jer kako je krenulo ovakvih stvari (uskoči i pomozi koleZi u nevolji) će ubuduće biti sve manje... (svijest ljudi, posebno mladih, lagano ide u PM)... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano April 21, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Stalno zaboravljam da napisemnesto o ovome sto je trend a vidjam non stop ...na ovim slikama se vide antene koje su zakacene na upravljacu koje mogu da se obore u horizontalan polozaj a mogu se postaviti vertikalno sto se vidi na slikama ...da li neko zna nesto o tome zasto to sluzi ?? A da i registarske tablice imaju blombu na sebi i vide se te linije kose sa natprisima radi zastite od falcifikata...definitivno na sve su mislili ovde. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 21, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Osim sto delim zelju, sa mnogima sebi slicnim, da vidim SUZANU I licnio potapsem Zokija po ramenu tako zelim da izrazim svoje zadovoljstvo svima koju su I koji ce ucestvovati u ostvarenju ove nas male a Zokijeve velike avanture. Bravo MI . Isto tako bi zeleo, a mislim da govorim u ime velikog broja "NAS" , da se okupimo na jednom "mestu'" (moze predlozi da pocnu da padaju, ja preferiram jagnjece .Kampovanje je obavezno u blizini) I dozvolimo Zokiju da nam uz sve fotke I filmice jos jednom docara ono sto je "pretamburao" Putevima CHE kroz Juznu Ameriku. Nadam se da ce Zoki da nam izadje u susret. Kao I nasi drugari iz vrhovodstva BJB pomognu da se sve to reprodukuje I zabelezi. Nije vazan kad alje vazno da bude. Ali nemoj mnogo da gnjavimo I davimo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano April 21, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan I niko nezna zasto sluzi ovo ...?? niko nije cak ni pokusao da odgovori...aaauuuuuuu .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kesha 18 Napisano April 21, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 1. wiggin 20€ 2. TheKrle 1000 RSD 3. goranignjat 20€ 4. Dva Puležana: e-mayl i mile fazer 5. nekac89 - 1000rsd 6. Beverly_Pa 30$ (t.....c_d@yahoo.com) 7. Nešo_Zlatibor, uplatio - Pay pal 8. Uros 1000 RSD 9. Fikacu 20€ 10.MnoCro Vinkovci uplata pay pal 11.Svestenik - preko paypal-a 12. Piki-uplatio sa zeninog racuna(da ne pomislis da te i zene prate ) 13.VeljkoM - uplatio PayPal 14. bmwgs Nova Gradiska paypal 15. 3OPAH (PayPal) 16. Kepo 17. Deki šef bgbt 18. GuMi5 (PayPal - 25€ - g******c@gmail.com) 19. MarkoIN 20. Vinergy - paypal 21. Braca - DestroYer015 1500din 22. Endurac - Pay Pal, 19.04.2016. m... . Photo@yahoo.com 23.Djomla 199 -Pay Pal 20.04.2016. Ml......e@hotmail.com 24.Zoxbl paypal 20.04.2016 tad.......bl@gmail.com 25.Acobl paypal 20.04.2016 tad.......bl@gmail.com 26. Kosovska Mitrovica: Bane, Saša, Mrle, Srđan, Vuča, Branko, Ćela, Boris, Jovan, Nemanja, Tuto - Pay Pal 27. Bebop 28. Necko 80 29. Dariooo 30. Zutu13 31. Vlajsa 32. drumskalisica 33. bgvozdic 34. Pinky GS 1200 35. lux 36, jager 37 Cikmir poslao pay pal April 14 38 Kesha Da se i ja pridružim žurci - hvala na slikama i pričama koje dijeliš, treba nam još! Apr 21 2016 You'll see "PAYPAL *KAWAZOKI7" on your card statement. Sent to Zoran Kovacevic kawazoki.7@gmail.com Note to Zoran Kovacevic Za Suzanu 20.00 EUR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano April 21, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ok..evo odgovora...da pokusa da objasnim o cemu je rec...te antene sluze da bi se bajkeri ovde odbranili od zmajeva,....da zmajeva ...ali onijih decijih koje vidjamon da paraju nebo..doduse ne kao nekada jer je to zaboravljena zabava kod nas...recimo u Avganistanu imajucuvene borbe zmajeva gde protivniku pokusavate da oborite znaja...i sta rade ovde... Ovde tim zmajem pokusavaju da ti prerezu grkljan odnosno vrat..kako ..kanap za zmajase maze lepkom i istucano staklo se nanese na taj kanap koji postaje kao secivi...kada vi naidjete ulicom onda neki dripac tamo obrusi zmaja na tebe ..ti natrcis na taj kanap i on se polako zateze i sece ti vrat..da bi te opljackali ili uzeli motor..tako se to radi ovde. Evojedne slike ...necu stavljati ..gnusnije da nekome ne pozli. Neko moze da malo googla na ovu temu a lokalno se zove...pipa. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kesha 18 Napisano April 21, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Stalno zaboravljam da napisemnesto o ovome sto je trend a vidjam non stop ...na ovim slikama se vide antene koje su zakacene na upravljacu koje mogu da se obore u horizontalan polozaj a mogu se postaviti vertikalno sto se vidi na slikama ...da li neko zna nesto o tome zasto to sluzi ?? A da i registarske tablice imaju blombu na sebi i vide se te linije kose sa natprisima radi zastite od falcifikata...definitivno na sve su mislili ovde. To su one antene sa FAP-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano April 21, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ok..evo odgovora...da pokusa da objasnim o cemu je rec...te antene sluze da bi se bajkeri ovde odbranili od zmajeva,....da zmajeva ...ali onijih decijih koje vidjamon da paraju nebo..doduse ne kao nekada jer je to zaboravljena zabava kod nas...recimo u Avganistanu imajucuvene borbe zmajeva gde protivniku pokusavate da oborite znaja...i sta rade ovde... Ovde tim zmajem pokusavaju da ti prerezu grkljan odnosno vrat..kako ..kanap za zmajase maze lepkom i istucano staklo se nanese na taj kanap koji postaje kao secivi...kada vi naidjete ulicom onda neki dripac tamo obrusi zmaja na tebe ..ti natrcis na taj kanap i on se polako zateze i sece ti vrat..da bi te opljackali ili uzeli motor..tako se to radi ovde. Evojedne slike ...necu stavljati ..gnusnije da nekome ne pozli. Neko moze da malo googla na ovu temu a lokalno se zove...pipa. Ok..evo odgovora...da pokusa da objasnim o cemu je rec...te antene sluze da bi se bajkeri ovde odbranili od zmajeva,....da zmajeva ...ali onijih decijih koje vidjamon da paraju nebo..doduse ne kao nekada jer je to zaboravljena zabava kod nas...recimo u Avganistanu imajucuvene borbe zmajeva gde protivniku pokusavate da oborite znaja...i sta rade ovde... Ovde tim zmajem pokusavaju da ti prerezu grkljan odnosno vrat..kako ..kanap za zmajase maze lepkom i istucano staklo se nanese na taj kanap koji postaje kao secivi...kada vi naidjete ulicom onda neki dripac tamo obrusi zmaja na tebe ..ti natrcis na taj kanap i on se polako zateze i sece ti vrat..da bi te opljackali ili uzeli motor..tako se to radi ovde. Evojedne slike ...necu stavljati ..gnusnije da nekome ne pozli. Neko moze da malo googla na ovu temu a lokalno se zove...pipa. Bilo bi lepo da su samo one ..antene od FAP-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano April 21, 2016 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I niko nezna zasto sluzi ovo ...?? niko nije cak ni pokusao da odgovori...aaauuuuuuu .. Zastita da im neka sajla ne prereze grkljan...anti cerol antena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano April 21, 2016 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 1. wiggin 20€2. TheKrle 1000 RSD3. goranignjat 20€4. Dva Puležana: e-mayl i mile fazer5. nekac89 - 1000rsd6. Beverly_Pa 30$ (t.....c_d@yahoo.com)7. Nešo_Zlatibor, uplatio - Pay pal8. Uros 1000 RSD9. Fikacu 20€10.MnoCro Vinkovci uplata pay pal11.Svestenik - preko paypal-a12. Piki-uplatio sa zeninog racuna(da ne pomislis da te i zene prate )13.VeljkoM - uplatio PayPal14. bmwgs Nova Gradiska paypal15. 3OPAH (PayPal)16. Kepo17. Deki šef bgbt18. GuMi5 (PayPal - 25€ - g******c@gmail.com)19. MarkoIN20. Vinergy - paypal21. Braca - DestroYer015 1500din22. Endurac - Pay Pal, 19.04.2016. m... . Photo@yahoo.com23.Djomla 199 -Pay Pal 20.04.2016. Ml......e@hotmail.com24.Zoxbl paypal 20.04.2016 tad.......bl@gmail.com25.Acobl paypal 20.04.2016 tad.......bl@gmail.com26. Kosovska Mitrovica: Bane, Saša, Mrle, Srđan, Vuča, Branko, Ćela, Boris, Jovan, Nemanja, Tuto - Pay Pal27. Bebop28. Necko 8029. Dariooo30. Zutu1331. Vlajsa32. drumskalisica33. bgvozdic34. Pinky GS 120035. lux36, jager37 Cikmir poslao pay pal April 14 38.Bimba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano April 22, 2016 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Ok..evo odgovora...da pokusa da objasnim o cemu je rec...te antene sluze da bi se bajkeri ovde odbranili od zmajeva,....da zmajeva ...ali onijih decijih koje vidjamon da paraju nebo..doduse ne kao nekada jer je to zaboravljena zabava kod nas...recimo u Avganistanu imajucuvene borbe zmajeva gde protivniku pokusavate da oborite znaja...i sta rade ovde... Ovde tim zmajem pokusavaju da ti prerezu grkljan odnosno vrat..kako ..kanap za zmajase maze lepkom i istucano staklo se nanese na taj kanap koji postaje kao secivi...kada vi naidjete ulicom onda neki dripac tamo obrusi zmaja na tebe ..ti natrcis na taj kanap i on se polako zateze i sece ti vrat..da bi te opljackali ili uzeli motor..tako se to radi ovde. Evojedne slike ...necu stavljati ..gnusnije da nekome ne pozli. Neko moze da malo googla na ovu temu a lokalno se zove...pipa. STRASNO, bezi sto pre iz tih govana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucko1 26 Napisano April 22, 2016 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://g1.globo.com/carros/motos/noticia/2015/07/linha-de-pipa-pode-cortar-como-faca-veja-como-se-proteger-na-moto.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 308 Napisano April 22, 2016 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno ovo za antene i zmajeve... Ja sam mislio da sluzi, kad se obori na levu i desnu stranu, za "obelezavanje" svoje sirine motora i sigurnog odstojanja kao kod starih Dajceva sto su bile one antene...(sem ako se sad nisam izblamirao i nisam skontao za sta su sluzile na njima) Zoki, je l' se oseca ova frka oko impeachment-a i glasanja poverenja vladi i predsednici Brazila? Ovde kod nas ni ne izvestavaju o tome a vidim da su silni ljudi izlazili na ulice da protestvuju prethodnih nedelja. Kao karneval. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano April 22, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Da to oko impichment ..predsednice ovde vidim stalno na TV i svi bulje, komentarisu...Portugalski jezik kako oni izgovaraju tesko mi je razumeti al slike govore sve...definitivno se vidi nezadovoljstvo... Da dodam ovo oko antena...zavisi u kojoj drzavi Brazila si i recimo po kakvim krajevima se vozis motorom...ali definitivno sve koje sam pitao, rekli su da je dobro da to instaliram.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11887 Napisano April 22, 2016 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi ovako stoje stvari.Gospoda iz suzuki srbije(namerno malim slovom),posle 7 dana vecanja,dosli su do zakljucka da ne mogu da pomognu Zokiju,kao imali su troskove oko sajma.Mislim,sta reci.Kad bih napisao sta mislim,admini bi izbrisali.Nijedan moto klub iz Srbije se nije oglasio,iako je Zoki licno kontaktirao Krkelju,tek je to sramota,to samo govori o njima da su politicka organizacija a ne motoraska(i ovde tacka jer bi i na ovu temu bio banovan).Ljudi iz Cacka,da li postoji neka firma koja bi malo odresila neku kesu i pomogla Zokiju,ipak je cacanska tablica ovaj put obisla jedan kontinent,sramota je da ne uspe covek do kraja,a svima nama je pruzio sest meseci ekskluzive svojim putovanjem(glupo je da mi iz drugih gradova objasnjavamo nasim velikim biznismenima o nekom tamo cacaninu koji se voza motorom i treba mu pomoc-boli njih dupe za sve a ne za nekog tamo Zokija iz Cacka-i to sam probao i opet nista).Zoki ako imas neku ideju(bilo kakvu)da mozemo jos nesto uraditi javljaj sto pre.Meni kad prodje plata bice jos jedan skromni doprinos,ako uopste nesto jos znaci. besan,besan,besan. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTs 6 Napisano April 22, 2016 U prolazu, 58 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600N ,Sky rst50 Prijavi odgovor kao problematičan 1. wiggin 20€2. TheKrle 1000 RSD3. goranignjat 20€4. Dva Puležana: e-mayl i mile fazer5. nekac89 - 1000rsd6. Beverly_Pa 30$ (t.....c_d@yahoo.com)7. Nešo_Zlatibor, uplatio - Pay pal8. Uros 1000 RSD9. Fikacu 20€10.MnoCro Vinkovci uplata pay pal11.Svestenik - preko paypal-a12. Piki-uplatio sa zeninog racuna(da ne pomislis da te i zene prate )13.VeljkoM - uplatio PayPal14. bmwgs Nova Gradiska paypal15. 3OPAH (PayPal)16. Kepo17. Deki šef bgbt18. GuMi5 (PayPal - 25€ - g******c@gmail.com)19. MarkoIN20. Vinergy - paypal21. Braca - DestroYer015 1500din22. Endurac - Pay Pal, 19.04.2016. m... . Photo@yahoo.com23.Djomla 199 -Pay Pal 20.04.2016. Ml......e@hotmail.com24.Zoxbl paypal 20.04.2016 tad.......bl@gmail.com25.Acobl paypal 20.04.2016 tad.......bl@gmail.com26. Kosovska Mitrovica: Bane, Saša, Mrle, Srđan, Vuča, Branko, Ćela, Boris, Jovan, Nemanja, Tuto - Pay Pal27. Bebop28. Necko 8029. Dariooo30. Zutu1331. Vlajsa32. drumskalisica33. bgvozdic34. Pinky GS 120035. lux36, jager37 Cikmir poslao pay pal April 14 38 Kesha 39. Bimba 40. MarkoTs paypal Amount sent: -€10.00 EUR (equals -1,280.46 RSD) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano April 22, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Piki...hvala ti na trudu i vremenu ...ne brini stizemo i ja i Suzana u Srbiju tamo negde oko 2-3 Maja najkasnije...zaboravimo sve ove firme,biznismene..pomoc je pristigla sa drugih strana od svakodnevnih ljudi ..vecinom su to bikeri a ima i onih koji su ljubitelji putovanja i zeljni nekih novih saznanja o predelima i zamljama iz nekog drugog ugla ..obicnog putnika sa nasih prostora,kako to on vidi i dozivljava. Pomoc salju vecinom ljudi koje nikada u zivotu nisam ni video ni cuo..mali broj ljudi koji me zna ...odnosnosa kojima sam se i vozio i druzio,pio ,jeo,nocevao zajedno...nekako su me zaboravili,zaboravili u smislu i podrske,komentara kao i pomoci finansiske...a ta pomoc od nekoliko stotina dinara ne da znaci samo u materijanom smislu vec puno vise na onoj drugoj strani..al sta ces to je stvarnost i nasa danasnjica. A,da spomenuo si ...klubove.. cudi me da nijedan klub nije ukapirao da bi nekim takvim gestom iskocili ispred drugih ili bili prvi koji su pritekli u pomoc...to bi se svakako cenilo...ali verovatno su kratkovidi...kao i recimo ljudi koji oglasavaju svoje proizvode ili prodavnice na ovom sity...niko od njih se ne nije takodje ukapirao da bi to i za njih bila dobra reklama....itd.... mislim da delim isto misljenjesa tobom o njima..tise klubovi promovisu kao zajednica ljubitelja motora,putovanja,solidarnosti ..i sta sve nepisu o sebi..svake godine kada organizuji skup traze sponzore i moljakaju i kukaju na sve koji im nisu dali ilisuim dali manje nego prosle godine...i onda ti naplacuju ulaz a ti se vozio 500 km da bi dosao do tamo..to je isto kao kada mi je rodjendan ...pozovem te da mi budes gost a onda ti naplatim....ja sam po tim skupovima bio od Makedonije do Umaga ,Splita,R.Srpske,Crne Gore,Bosne...po Srbiji neznam gde nisam bio ...vodio ekipe za Trebinje gde sada dolazi po 40-50 motora iz Cacka ...i znam vecinu predsednika i oni mene ..al eto surova realnost ..niko se cak od njih nije ni oglasio a kamo li pomogao...Krkelja mi rece...ako ne trazis...neces nista ni dobiti. Ali valja doziveti i ovakve stvari u zivotu ..jer lekcija ce se definitivno nauciti iz ovoga za buduce... Da ne preteram ... al,za sada... 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano April 22, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 1. wiggin 20€2. TheKrle 1000 RSD3. goranignjat 20€4. Dva Puležana: e-mayl i mile fazer5. nekac89 - 1000rsd6. Beverly_Pa 30$ (t.....c_d@yahoo.com)7. Nešo_Zlatibor, uplatio - Pay pal8. Uros 1000 RSD9. Fikacu 20€10.MnoCro Vinkovci uplata pay pal11.Svestenik - preko paypal-a12. Piki-uplatio sa zeninog racuna(da ne pomislis da te i zene prate )13.VeljkoM - uplatio PayPal14. bmwgs Nova Gradiska paypal15. 3OPAH (PayPal)16. Kepo17. Deki šef bgbt18. GuMi5 (PayPal - 25€ - g******c@gmail.com)19. MarkoIN20. Vinergy - paypal21. Braca - DestroYer015 1500din22. Endurac - Pay Pal, 19.04.2016. m... . Photo@yahoo.com23.Djomla 199 -Pay Pal 20.04.2016. Ml......e@hotmail.com24.Zoxbl paypal 20.04.2016 tad.......bl@gmail.com25.Acobl paypal 20.04.2016 tad.......bl@gmail.com26. Kosovska Mitrovica: Bane, Saša, Mrle, Srđan, Vuča, Branko, Ćela, Boris, Jovan, Nemanja, Tuto - Pay Pal27. Bebop28. Necko 8029. Dariooo30. Zutu1331. Vlajsa32. drumskalisica33. bgvozdic34. Pinky GS 120035. lux36, jager37 Cikmir poslao pay pal April 14 38 Kesha 39. Bimba 40. MarkoTs paypal Amount sent: -€10.00 EUR (equals -1,280.46 RSD) 41. jokram 1.000 din- nije mnogo al sluzice valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleš 10 Napisano April 22, 2016 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750S, Husqvarna 610 SM, Yamaha RD 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1. wiggin 20€2. TheKrle 1000 RSD3. goranignjat 20€4. Dva Puležana: e-mayl i mile fazer5. nekac89 - 1000rsd6. Beverly_Pa 30$ (t.....c_d@yahoo.com)7. Nešo_Zlatibor, uplatio - Pay pal8. Uros 1000 RSD9. Fikacu 20€10.MnoCro Vinkovci uplata pay pal11.Svestenik - preko paypal-a12. Piki-uplatio sa zeninog racuna(da ne pomislis da te i zene prate )13.VeljkoM - uplatio PayPal14. bmwgs Nova Gradiska paypal15. 3OPAH (PayPal)16. Kepo17. Deki šef bgbt18. GuMi5 (PayPal - 25€ - g******c@gmail.com)19. MarkoIN20. Vinergy - paypal21. Braca - DestroYer015 1500din22. Endurac - Pay Pal, 19.04.2016. m... . Photo@yahoo.com23.Djomla 199 -Pay Pal 20.04.2016. Ml......e@hotmail.com24.Zoxbl paypal 20.04.2016 tad.......bl@gmail.com25.Acobl paypal 20.04.2016 tad.......bl@gmail.com26. Kosovska Mitrovica: Bane, Saša, Mrle, Srđan, Vuča, Branko, Ćela, Boris, Jovan, Nemanja, Tuto - Pay Pal27. Bebop28. Necko 8029. Dariooo30. Zutu1331. Vlajsa32. drumskalisica33. bgvozdic34. Pinky GS 120035. lux36, jager37 Cikmir poslao pay pal April 14 38 Kesha 39. Bimba 40. MarkoTs paypal Amount sent: -€10.00 EUR (equals -1,280.46 RSD) 41. jokram 1.000 din- nije mnogo al sluzice valjda 42. Aleš paypal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano April 22, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi ovako stoje stvari.Gospoda iz suzuki srbije(namerno malim slovom),posle 7 dana vecanja,dosli su do zakljucka da ne mogu da pomognu Zokiju,kao imali su troskove oko sajma.Mislim,sta reci.Kad bih napisao sta mislim,admini bi izbrisali.Nijedan moto klub iz Srbije se nije oglasio,iako je Zoki licno kontaktirao Krkelju,tek je to sramota,to samo govori o njima da su politicka organizacija a ne motoraska(i ovde tacka jer bi i na ovu temu bio banovan).Ljudi iz Cacka,da li postoji neka firma koja bi malo odresila neku kesu i pomogla Zokiju,ipak je cacanska tablica ovaj put obisla jedan kontinent,sramota je da ne uspe covek do kraja,a svima nama je pruzio sest meseci ekskluzive svojim putovanjem(glupo je da mi iz drugih gradova objasnjavamo nasim velikim biznismenima o nekom tamo cacaninu koji se voza motorom i treba mu pomoc-boli njih dupe za sve a ne za nekog tamo Zokija iz Cacka-i to sam probao i opet nista).Zoki ako imas neku ideju(bilo kakvu)da mozemo jos nesto uraditi javljaj sto pre.Meni kad prodje plata bice jos jedan skromni doprinos,ako uopste nesto jos znaci. besan,besan,besan. Možda sam preveliki optimista al predlažem bar neki kontakt na: http://www.cacak.org.rs/Gradonacelnik-41-1 Ne košta ništa a možda mu dobro dođe na izborima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...