Jump to content

Moto Zajednica

JUZNA AMERIKA.....putevima Che Gevare

Recommended Posts

• Zainteresovan, 654 postova
  • Motocikl: SUZUKI DR650se `96g

Uf...bas ima desavanja od nemogucnosti da podignem pare na automatu do slucajnog spavanja u mestu od 8 slovima osam ulicnih svetiljki i 17 dusa koje zive u gradu sa tri policajca i hotelom koji je ...tako pise na velikoj tabli ,izgradio neki Yugosloven davne 1943god....i riknjavanja Suzukija Dr650 od nekog Englezai kombinacije da se izvucemo i dovucemo do mesta koje se zove nesto kao Guberneo Gregoria koje ima jednu banku koja takodje mi ne da lovu ..(spasila me moja July i western union ) .. :sampion:  i jednu benzisku pumpu koje je jedino mesto gde ima WIFI...i trebalo mi je pola sata da se nakacim i otkucam ovo...ponovo u campu...vetar duva oce da nas odnese...ukopani smo i cekamo sledeci dan. ;)

• Podržavam 13

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 694 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu

Ima nas koji nemamo fejs a redovno pratimo putopis tako da je svaka informacija i fotka od znacaja.

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

Jeste totalni off,ali taj face,koji manjina bojkutuje,iz nekih njima poznatih razloga,moze biti jako koristan,ako se pametno i sa razlogom koristi.Mnoge fotke i snimke smo tamo videli koje Zoki nije ubacio ovde.

• Podržavam 3

• U prolazu, 92 postova
  • Motocikl: za sad samo 4 tocka

Ti koji bojkotuju fejsbuk onda ne treba ni forume da posecuju, ja ne vidim jako bitnu razliku.

Tapatalk

Na forumu si registrovan da bi citao.. ucestvovao.. u diskusijama i temama koje te interesuju.. udjes na fb a ono ljudi kace slike na svakih sat vremena, prvo u kolima kako idu u grad, pa onda jedna u kaficu, pa jedna u uscu, pa obavezno jedna u "kafani", svima je zivot prelep, svi imaju para ko blata da trose na izlaske svako vece itd.. a realnost je uglavnom skroz drugacija ;)

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

• Podržavam 15

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

FB je zgodan jer povezuje ljude. Na primer, Zoki je postavio neke slike na kojima je oznacio neke nemce sa kojima se sreo il putovao tamo negde.  Kasnije ti nemci postave svoje slike ili video zapise na kojima su oni oznacili Zokija, FB to meni prijavi i ja mogu i to da pogledam .   :)

• Podržavam 5

• Cuore Sportivo, 1337 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Dosta o FB !!!   :spam:

Ko ga ima, ima ga, ko ga nema njegov problem.

Tema je Zokijevo putovanje a ne vaše prepucavanje. 

• Podržavam 3

• Којекуде, 484 postova

Ti koji bojkotuju fejsbuk onda ne treba ni forume da posecuju, ja ne vidim jako bitnu razliku.

Tapatalk

Na forumu si registrovan da bi citao.. ucestvovao.. u diskusijama i temama koje te interesuju.. udjes na fb a ono ljudi kace slike na svakih sat vremena, prvo u kolima kako idu u grad, pa onda jedna u kaficu, pa jedna u uscu, pa obavezno jedna u "kafani", svima je zivot prelep, svi imaju para ko blata da trose na izlaske svako vece itd.. a realnost je uglavnom skroz drugacija ;)

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

To je onda tvoj problem što u prijateljima imaš nebitne ljude koji te smaraju. Fb služi za porodicu i prijatelje, prave prijatelje koji ti ne mogu biti dosadni. Na Fb lično poznajem 90% ljudi i njihovih porodica a ovde ni 5% .

• Којекуде, 484 postova

Ja se ne prepucavam niti pisem van teme, ljudi kazu kako Zoki ima profil na Fb i da tamo redovno kaci svoje slike. Otisao sam tamo da ga pratim a ovde sam napisao moj stav o Fb nedoumici o kojoj polemisete u glavnom sa gadjenjem. Izvinjavam se na slobodi, ubuduce cu samo da pisem To Zoki care i pratim dalje.ok?

Tapatalk

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 219 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom

Zoki, znam da si jos daleko od Buenos Airesa, predpostavljam da ides prvo na jug za Patagoniju, Ognjenu zemlju - (Tierru del Fuego) pa posle istocnom stranom prema Montevideu. Imam lika u Buenos A. koje je nase gore listi koji zivi tj. radi tamo, ako ti zatreba ne daj Boze  pomoc ili bilo sta drugo mogu te povezati sa njim.

• Podržavam 3

Ja sam trebao da idem kod njega na tu avanturu ali sam nazalost bio sprecen.  Inace on organizuje putovanja sa svojim vozilom po celoj Juznoj Americi i ima dosta kontakata po celom kontinentu od Cusca (koji si ti vec prosao), Manausa, Salvadora, Sao Paulo, pa sve do prelepe Patagonije! U zlu ne trebalo da znas...

• Podržavam 2

Evo njegovih telefona Aleksandar Bilanovic - Bili

+549 113 149 3306 Argentina
+595 971 947 851 Paragvaj
+569 578 024 47 Chile
+519 905 715 67 Peru
+598 918 921 70 Urugvaj
+591 768 353 17 Bolivija

• Podržavam 11

Ok...vidim strasti su se stisale u vezi polemike oko facebooka...evo da kazem i ja nesto o tome ...face sam napravio samo zato sto  me dosta ljudi zamolilo da putovanje isprate i tako svakako je dobro da imamo razlicit izbor informacija ...pa ko voli vako ili nako ...eto mu.. :takoje:  ...eto i zato nevidim razlog prepucavanja ...svakako moze biti korisno radi raznih informacija,kontakata itd....dakle to smo resili.. ;)

milx..hvala za kontakt ako zatreba ...neko spomenu opremu za ove silne fotke...ma najobicniji Panasonic Lumix DMC-TZ8 ali kad je priroda stvorila takve pejzaze i boje ...nije tesko napraviti dobru fotku...nadam se da svi uzivate u istim...u svakom slucaju ,..Hvala za pohvale...

eduardo....nema vajde od nasih zastupnika a za strane ...dug je to put

Lorde...ma ko te pita koja je starana na zemlji kad sa te strane treba da odvojis gumu od felne...

zog.......ma napravio sic za moju guzu...nema sanse da utrnim ...pogotovu gledajuci sve te predele  zaboravis da si u sedlu.

Oscar.......ne nisam jos a neverujem da cu se umoriti skoro... :)

• Podržavam 19

Svratim u Coyhaique da potrazim novu unutrasnju gumu ...i natrcim na dva bikera jedan sa Ducatijem multi stradom Argentinac koji zivi u Poljskoj imotor je sa Poljskim tablama a drugi Chileanac sa Hondom SV750...udruzimo se ...posto i oni idu na jug stim da nastavimo nizbrdo do trajakta Porto Ibanez do Chile Chico pa tek posle toga da udjemo u Chile.Nesto smo se duze zadrzali oko menjanja guma na multistradi ..stavio je kramponke i stignemo u Chile Chico kasno uvece i natrcimo na mali camp kod coveka koji nam odmah zalozi vatru u maloj brvari...Chileanac ode i nabavi neku piletinu i vino ...tako da se nije spavalo praznog stomaka.. ;)

Sutradan se ukrcamo u 1 po podne i voznja je trajala oko 2.5 sati...pa pravac granica...papirologija je vrlo prosta na granici Chile -Argentina...dobije se papir sa moto informacijama i to se mora pokazati na izlasku....

Prvi gradic na Argentinskoj strani je Los Antiguos gde smo svratili da kupimo neke potrebstine i tu se pojavi Englez sa devojkom Kanadjankom na DR650 Novozelandske registracije...pitam ga ...jel si to kupio od coveka po imenu Hamis za 1500US covek nemoze da veruje da znam ci je motor...ja sam taj motor rezervisao proslegodine u Avgust u Kolumbiji  jer sam natrcao na coveka koji zavrsava voznju i prodaje ga ..ali sam promenio misljenje jer originalno sam hteo da vozim celu centralnu Ameriku...mali svet ,zar ne... ;)

post-13827-0-69194300-1457612398.jpg

post-13827-0-93847800-1457612403.jpg

post-13827-0-20990500-1457612407.jpg

post-13827-0-77097100-1457612409.jpg

post-13827-0-66683800-1457612413.jpg

post-13827-0-57645700-1457612415.jpg

post-13827-0-23809200-1457612467.jpg

post-13827-0-92438200-1457612468.jpg

post-13827-0-62419100-1457612470.jpg

post-13827-0-81724100-1457612472.jpg

post-13827-0-32773300-1457612478.jpg

post-13827-0-85123200-1457612636.jpg

• Podržavam 15

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja