brankor 41 Napisano Novembar 19, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 19, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Vratio sam se nazad u Palenque pred sam mrak i nisam imao pesosa svratim u supermarketkoji ima salter unutra i dobro je mesto jer uvek ima obezbedjenje tako da je bezbedno za stvari na motoru...obavim to izadjem ...vidim neki stariji tip i zagleda motor al nije Mexos...pita meodakle sam,kuda idem i ostalo ...pita u kom sam hotelu kazem, tek sam stigao i ponudi mi smestaj kod njega u hotelu i da idemo dalje naJug zajedno. Zove se Gordon i ima gradjevisku firmu iz Santa Kruz ,Californije 64 god i kaze ...zena me je pitala sta bi jos voleo da uradm u ovome zivotu...i evo odgovora,motorom u J.Ameriku....dala mu je 4 mes. Tako da smo zajedno krenuli prema granici koja je oko 170kim udaljena i prelaz je po imenu El ceibo.... Nesto usputnih slika 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Novembar 19, 2015 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred Zoki,Hvala odgovornima sto su pustili putopis ide preko BJB.Preko facebook je s...e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 19, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Svratili na rucak...suncan dan ...malo je toplije al ko te pita ....terajjjjjjj 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 19, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Pedesetak kilometara pre granice ...murja nas zaustavi na punktu i kaze nemoze dalje ....sta je u pitanju malo po malo ucapiram da je most na reci srusen ili se radi ....vratimo se nazad i levo ,desno , nabodemo neku obilaznicu kroz secernu trsku .......na granu stignemo oko 18h. Na Mexicanskoj strani ...nova zgrada ,klima radi ...trebalo nam je jedan i po sat da zavrsimo sve formalnosti oko ponistavanja privremenog uvoza i povracaj novca na racun ....moglo je i brze al je pre nas stigao bus pun turista. Krenemo na Gvatemala stranu ...vidi se na slikama sta je i kako je...i onda pocinje mala zavrzlama.. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 19, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo oce covek da nam isprska motore nekim sredstvom ...ja mu malo gestikulacijom pokazem na cuku ...(srce) kazem ...dokkktooreeee no buenooooo kao pokazem ...padam srcka me udara od toga....covek stao nezna sta da radi ...sad drugi sto drzi onu prskalicu krece ponovo a ovaj ga vuce za rukav ...ne da mu ....namignem Ameru i kazem mu za se zajebavam...on crko od smeha. Platimo samo to kobajagi prskanje po 25 pesosa i sad na carinu...buenas noces. kazu oni nama a .mi ...buenas noces njima Kazu ..ima problem ,sistemje dole neradi ...moramo zbog privremenog uvoza motora da ostanemo na granici do ujutro kad sistem proradi...ja im objasnim da mi nemamo kako i u cemu da spavamo... Ponude nam opciju da ostavimo motore tu da predjemo granicu i spavamo u hotelu koji je udaljen oko 300-400m...naravno opet im ja objasnim da nemogu da nosim stvari da sam slab sa cukom ...bla,bla... Na kraju izboksujem da idemo motorima do hotela spavamo tamo iujutro se vratimo i odradimo papirologiju....naravno posto delujem ubedljivo pristanu i mi prodjemo ...niti smo pokazali pasose ni papire od motora ama bas nista... U hotelu ima mesta al motori da budu ispred ...otkazemo to jer nije dobro da nam prenoce napolju jer vidi se kakvih faca ima tu okolo......krenemo dalje u prvi grad ,selo da nadjemo spavanje...nadjemo ga posle 40km. Uzmemo lepo ko ljudi sobu jednu bez klime za motore i jednu sobu za nas dvojicu al sa klimom ...i jos na prebace krevet u tu klimatizovanu sobu da nam se motori ne guraju bez veze.... istusiramo se i ko ljudi na vecerinku....klopa je bila super 3US porcija 29 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Novembar 19, 2015 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Brzo mi nestade pluseva dok sam citao danasnje postove u tvojoj temi Zoki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Novembar 20, 2015 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Trebaju čelična muda za toliki put i to još sam. Evo i dva linka sa tekstovima ljudi koji su prošli južnu ameriku, tek toliko da se skrati čekanje novog posta. http://www.jutarnji.hr/juzna-amerika--24-tisuce-km-na-motorima/172027/ https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCEQFjABahUKEwjmraayzJ3JAhVELQ8KHS0fBC4&url=http%3A%2F%2Fhku.hkz-salzburg.net%2Fpdf%2Fzanimljivosti%2Fjuzna_amerika_24000.pdf&usg=AFQjCNF1zhzYkuq9b_UVM9XC_WG7dCX_Gg&sig2=U4qY_A-8a9gDnDeqPBvcbw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 20, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sta vozi ovaj Gordon - cime je posao na put ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Novembar 20, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Sta vozi ovaj Gordon - cime je posao na put ? Kawasaki 750 Vulcan god.95 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 20, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Krenemo ujutro da promenimo novac i doruckujemo ...selo ko selo svi nesto prodaju ....samo je dobro sto nema kineske robe,retkosta da je u kini pravljeno mozda nesto od elektronike i tih sitnih zezalica dosta je stvari sa Taiwana. Ovim malim taksi triciklama kao piaggio ape se vozikaju uz ulicu niz ulicu jer na kraju sela je reka i taxi camci prevoze ljude i robu. U banci nam je bilo potrebno ceo sat vremena da promenimo po 100US...sve zive informacije smomorali da damo ...kasnije se ispostavilo da smo se manje zadrzali na granici i odradili papirologiju za motore nego sto nam je uzelo da zamenimo dolare. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 20, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Na granici..... 1 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa84 5 Napisano Novembar 20, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: BACKA PALANKA Motocikl: Honda Transalp RD11 XL650V Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu,slike su peverzija! Kako li je tek uzivo? Evo me na poslu i pade mi na pamet da vidim gde je Zoki sada!? Imao sam sta i da vidim. Ulepsa mi covek dan. Suma i pejzazi su nestvarno lepi...svaka cast! . Uzivaj za sve nas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 20, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Za privremeni uvoz motora placa se oko 21US i treba samo par kopija od dokumenata licnih....nema nikakvih zavrzlama. Nastavili smo prema gradu Flores...mali deo grada na ostrvcetu jezera. 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 20, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Bez opreme voziš, a? Svaka čast legendo, uživam kao da sam sa tobom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 20, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Svratili na rucak ....stize kamion sa desetak goveda izadje kauboj al Gvatemalski sa zadenutim pistoljem...kaze mora da nosi jer je imao ranije problema ,svaka krava je oko 1000US a to je dovoljno velika suma da ga opljackaju... Video sam i kamion koji raznosi coca-colu i obezbedjenje sa pumparicom stoji pored dok istovaraju....tako je bilo i u banci ...sa pumparicama unutra. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 20, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavljamo prema Floresu...ovde se gorivo racuna u US galon 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Novembar 20, 2015 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na putopisu, pratimo te iz Crne Gore. Srecno i sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kayaba 16 Napisano Novembar 20, 2015 U prolazu, 17 postova Lokacija: Ludbreg, VŽ Motocikl: Honda XL 600R Prijavi odgovor kao problematičan Putopis je do jaja! Pozdravite sve hombre po putu i dalje nas izvještavajte jer ovo je za večeri kratiti milina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Novembar 20, 2015 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Muchas gracias amigo. Dios está contigo. Nadam se da se dobro snalazis sa Spanskim? Mada sam video dosta natpisa na Engleskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 275 Napisano Novembar 21, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Muchas gracias amigo. Dios está contigo. Nadam se da se dobro snalazis sa Spanskim? Mada sam video dosta natpisa na Engleskom. Uf ja od tih spanskih reci znam samo da kazem tekila. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Novembar 21, 2015 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast. sa srecom na daljem delu puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Junge 34 Napisano Novembar 21, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Nemacka Motocikl: -BMW R1200GS LC -BMW F800 S Prijavi odgovor kao problematičan Veoma hrabro mogu da kazem !!! Kovace da li imaju tamo dobre trubace kao u Dragacevu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Novembar 22, 2015 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Eve i ja da se priključim, svaka čast Zoki, živiš san mnogih od nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazokii 1860 Napisano Novembar 22, 2015 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Cacak Motocikl: DR650 Prijavi odgovor kao problematičan Pristigao u Antigua gvatemala, nekadasnja prestonica u Spansko vreme...zanimljiv gradic sa kaldrmon,sirokim ulicama i gomilom barova za turiste. Voznja do njega je bila iscrpljujuca ...posto sam posao nekom precicom preko planine i na kraju zaglavio na nekom makadamskom puticu ...prvu sliku sam napravio pri samom pocetku misleci imam fore za jos..slika. Posle nekoliko km...natrcim na blatnjavu uzbrdicu ...stoje dva kamioncica puna likalaca...vidim jedan sa vraca u rikverc, vidim da sam mu na putu i pocinjem uzurbano da okrenem ...blato,glavim se pritrcavaju lokalci pomogose da se okrenem ..pa nazad. Tako da sam imao nekih 120km extra voznje...sve u svemu malo kise malo sunca...blata. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...