piki 11269 Napisano Mart 22, 2016 Drug član, 1280 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Kad porastem hocu da budem Zoki . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Mart 22, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja predlazen da mu u cast neku ulicu nazovemo po njemu i to: ,,Bikera Zorana Kovaca'' To care, niko pre tebe iz nase zemlje nije isao sa kraja na kraj planete i obilazio je uzduz i popreko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Mart 22, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Kako god, mora Zokiju da se spremi neki konkretni motoristički doček. Ideje za dodatni program su u temi: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/18524-devojka-dana-al-samo-doma%C4%87i-butguz/ Mogu da se javim u organizacioni komite oko izbora za "dodatni program" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 22, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Polako ljudi, nece on sad na avion pa nazad, ima on jos da putuje ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Mart 22, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan E pa i ja dok odaberem one prave iz "but-guz" potrajat će Al u pravu si , ima tu još vožnje Bogami Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 22, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Zoki, svaka ti čast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
surferr 20 Napisano Mart 23, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Silbaš-vojvodina-Srbija Motocikl: Honda NT700VA Deauville Prijavi odgovor kao problematičan Čitam putopis i gledam fotografije. I da nema fotografija sa likom čoveka koji ovo sve doživljava i prenosi, zakleo bi se da je ovo knjiga koju je jedino mogao da napiše Karl Maj. Tako dobro prenešeni utisci predeli i ljudi da te prožima svaka reč. Dobre puteve i dobre ljude ti želim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Mart 23, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan S tim sto Karl Maj nije isao nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
surferr 20 Napisano Mart 23, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Silbaš-vojvodina-Srbija Motocikl: Honda NT700VA Deauville Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, no predpostavka je da to svako zna. Karl Maj je iz svoje kuće opisao neverovatne avanture po dalekim neistraženim zemljama i interesantnim ljudima koje nikada nije posetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Mart 23, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Zoki the Great!!! Svaka čast ljudino!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 558 Napisano Mart 23, 2016 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Vrh samo napred Zoki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Mart 23, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Konacno nadjoh mesto sa dobrom konekcijom da se javne...ukratko...vec puna tri dana cepam na sever rutom 3 .. dnevno po 500 km. To su predeli koje iz citanja znam da niko nevoli da vozi ...ravno ,pampa...pustara nigde nista ni levo ni desno ...pumpa na svakih 200 tinjak km i a vetar cepa kao lud al cepam i ja ... ... non stop si nagnet na stranu i korigujes nalete ...a posebno kada se mimolilazis sa sleperom...kao da te neko u trenutku gurne u stranu...nije zanimljivo. Na karti ako ima neko mesto upisano to je to ...samo benziska pumpa i par nekih kucica ...ima par malih gradova u koje sam svracao al opet novac nisam uspeo da podignem sa automata ..al konacno i to sam resio,natracao na pravu banku. Do sada nisam video ni jednog stoper a nikoka sa biciklom takodje ...ovo je ruta za ...izbegavanje,definitivno..radi poredjenja ...kao kada bi vozio Beograd - N.Sad i nazad 15 puta... Da se zahvalim na svoj podrsci.... koja, svakako mi je dala inspiraciju da istrajem na ovom putu u trenutcima kada nije bas bilo lako ...al znajuci da toliko vas i prati ovo putovanje i da kroz moje fotografije i opis nama dalekih mesta,predela i ljudi.....ce verovatno neko dobiti inspiraciju da krene negde na neko drugo a mozda i dalje mesto...kao sto sam ja pratio i gledao fotke drugih putnika. Vidim da vas ima sa svih strana nase bivse YU...svi mi imamo svoje razlicitosti od ...vere,nacionalnosti...itd. ali svi imamo zajednicku ljubav a to su ...motori .. zato ovaj put na Jug ...Fin del Mundo posvecujem svima vama,bikerima, koji ste samnom putovali. P.S. I veliko Hvala mojoj drugoj polovini......July. 68 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 23, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan I pre, a posebno posle ovog posta :care: :care: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 703 Napisano Mart 23, 2016 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Super je putopis,samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Mart 23, 2016 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nekac89 5 Napisano Mart 23, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Putopis za film, cepaj dalje legendo i srecno u daljoj voznji..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 23, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred, cepaj kroz tu pustaru, pa kad stignes u zanimljive krajeve - ti nastavi po starom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducin 32 Napisano Mart 23, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: PN Motocikl: suzuki strom 1000, Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan P.S. I veliko Hvala mojoj drugoj polovini......July. Bravo za Đuli!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran-BL 44 Napisano Mart 23, 2016 U prolazu, 19 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Od čega si čovječe ??? :care: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Mart 24, 2016 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Zoki ti je iz onog vremena kad su brodovi bili od drveta, a ljudi od celika. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Mart 24, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Aki se se secate slike iz Ushuaie pored table koja pokazuje da je Bueno Aires 3100 km daleko e pa i to moram da odvalim jer tamo iidem.....krenem u Nedelkju ujutro jer vidim da vreme ce biti samo losije a ne bolje plus ova frka sa barikadam...tu im objasnim da moje osiguranje nije dobro za Argentinu i moram hitno nazad u Chile...cak se pojavi covek koji rece da me se seca od juce i da imam probleme sa disanjem...pustise me odmah ... Put suv ok za voznju ,..kako je bilo prethodnih dana ..malo duva vetar al nista strasno...ako hoces da stanes da predahnes ili pojedes nesto moras da nadjes skloniste a tu i tamo se nadje po nesto ..kao ova kucica sa agregatom za putare... Na tom putu za Sever 257 opet se mora na trajakt za Rio Galjegos tu upoznam dvojicu Argentinaca koji su bili zaglavljeni u Ushuai 5 dana i konacno su prosli barikadu pa smo nastavili zajedno ...otisli na klopu i prespavali zajedno u hotelu. Sutradan nastavim trojkom i tom pustarom vetar duva oce da te oduva ...potrosnja goriva je skoro duplo veca pod ovakvim uslovima ...cak vidim neka vozila me prate i slikaju kako sam nakrivljen na putu i kako me vetar zabacuje...a pravac...ubijaaaaa. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Mart 24, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan I tako sednes ujutro na motor ...1,2,3,4,5...i cujes samo brundanje motora ...muziku ne slusam dok vozim ,kao neki.. muzika mi je taj zvuk ,remusa....svratis po gorivo pa opet ...saltaj,saltaj i tako do mraka ...tu i tamo po neki kamion susretne al retko auto ..pitas se zasto je onda taj toliki put napravljen al ...puta mora biti...razmisljas o raznim glupostima i dobrim i losim ..pogledas levo ,nista desno, nista ...nastavis dalje sat pokazuje oko stotke ,....nije fer da natezem Suzanu vise treba i ona da istraje...opet na pumpu po gorivo...gricnes nesto pa u sedlo i teraj ...1,2,3,4,5...nekad se pitas ebem ti kolko sporo idu ovi km a ponekad ti se cini da samo prolecu...zavisi kakvog si raspolozenja.. ...nekad se pevusi..pa nekad i pustis glas znas da te niko nemoze cuti...zvucis sam sebi lose al ko te pita ,ubijas vreme. Kad pocne mrak da pada gledas gde ces da zanocis ..trazis zaklon od vetra koji naravno je domacin ovde i komanduje situacijom... I da se videti da sam zaveden u kartoteku Rute Naciona br.3 i hej,hej Bueno Aires ...stizem... 32 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop84 115 Napisano Mart 24, 2016 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Montenegro-Bar Motocikl: Bmw r1200c Independent , Suzuki DR 800 Big Prijavi odgovor kao problematičan Pratimo te od pocetka iz Crne Gore , svaka cast Zoki srecno i sve najbolje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano Mart 24, 2016 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan AUUU ZOKI, STA RECI VISE! Ako si u mogucnosti kontaktiraj Aleksandra Bilanovica - Bilija (preko Fb.) on je u Buenos A., ostavio sam ti njegove telefone +549 113 149 3306 Argentina. VOOOOZI ZOOOKI ZA SVE NAS KOJI TE PRATIMO I PROZIVLJAVAMO TVOJE PUTESESTVIJE PUTEM OVOG PUTOPISA!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Mart 24, 2016 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam trcao marathon (42 km), pitanja su bila veo slicna tvojima. Sutradan posle istrcanog maratona odem da istrcim jos 10 km. Nego reci ti nama kako te sluze ti stitnici na kormanu? Jesu od kante al jesu I stitnici. (Jes "hund" al jes I "mile") Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...