-Miki- 3 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko je imao, vozao, servisirao bilo kakva iskustva me zanimaju u vezi sa doticnim motorom. Mene prvenstveno zanima izdrzljivost! U smislu da me nece ostaviti na putu(naravno da to zavisi od odrzavanja ali ipak ). Kao sto rekoh to je primarno ne zanima me ni krajnja brzina ni potezanje . Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano Mart 12, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan kupuj. drugar joj jeb.. kevu i nikad ga nije izneverila. preko 60 000km presla,neotvaran agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 12, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi to uspeo da nagovoris burazera? To je moj san, trenutno nedostizan. Ali bice jednog dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Motor je grubo rečeno-600RR u sport-turer verziji.Vozio sam ga.......5+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 12, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=16079.msg216643#msg216643 date=1205337405] Mene prvenstveno zanima izdrzljivost! U smislu da me nece ostaviti na putu Gde si ti video da Honda nekog ostavi na putu ? ? ? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahahh cubricu ja sam ti rekao kako uzimam motor. Kupim i dodjem pred kucu i kazem uzeo sam pa ti vidi. Pa pre ce da da crvenom krstu pare nego meni za motor . Znaci motor je dobar, pretezno me zanimalo to na malo duzim relacijama kako se ponasa i potrosnja TO sekixt600 : vozim crxa trenutno sto jest jest , ali ipak sta znam bolje da pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1505 Napisano Mart 12, 2008 I N S T R U K T O R, 1212 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Imao, vozio, prezadovoljan !!! Sretao sam i CBR 600 F iz devedesetih, sa ne znam koliko predjenih kilometara, i i dalje rade savrseno, prosto nemam ideju kako bi se mogao pokvariti. Sretno ! Kupuj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 12, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... prosto nemam ideju kako bi se mogao pokvariti. Kod tog agregata jedina stvar sto zna da ode je spaner lanca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 13, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima je drug,vozio sam je extra ide sve super ipak je to HONDA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...