Blaza 13346 Napisano Septembar 7 Ne silazi, 3035 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Biću kraj motora tek u četvrtak, ako još nešto bude trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25935 Napisano Septembar 8 Integrisan, 10591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam i Brki (da ako odgovori, on ih pravi), obelezio na slici sa oglasa dimenzije kod mene (pa neko neka proveri i na 600. Lancobran rupe 33cm, sirina viljuske do lancanika vekikog 32cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1983 Napisano Septembar 8 Drug član, 2935 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzimao od Brke ima obeleženo gde su rupe i ima logo 600 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25935 Napisano Septembar 8 Integrisan, 10591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Jevto, daj neku sliku gde se vidi kako stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1983 Napisano Septembar 8 (promenjeno) Drug član, 2935 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Guma je 185 da se ne prevarite da je tesno. Nemam bolje slike ili ne mogu da nađem,a ubeđen sam da sam slikao i montažu. Promenio Septembar 8 član JevtaNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25935 Napisano Septembar 8 Integrisan, 10591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Porucio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25935 Napisano Septembar 9 Integrisan, 10591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nit mi se ko javlja (od ovih sto sam porucio kojesta) niti sta, da poludis! Nadam se koferu i nosacu, ocekujem od Brke i blatobran (narucio sam boju za njega, danas idem da pokupim, troslojna varijanta, kod je Y200P Pearl Amber Yellow), ocekujem i guvernal do kraja nedelje... Do tada se zanimam, stavio mrezice protiv znojenja, troslojne (moram se voziti da znam sta treba kod sedista preraditi, otuda ovo :D), skinuti glupi srafovi rezervoara a stavljeni lepi, prohromski sa zlatnim podloskama... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3781 Napisano Septembar 9 Drug član, 1866 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Nit mi se ko javlja (od ovih sto sam porucio kojesta) niti sta, da poludis! Nadam se koferu i nosacu, ocekujem od Brke i blatobran (narucio sam boju za njega, danas idem da pokupim, troslojna varijanta, kod je Y200P Pearl Amber Yellow), ocekujem i guvernal do kraja nedelje... Do tada se zanimam, stavio mrezice protiv znojenja, troslojne (moram se voziti da znam sta treba kod sedista preraditi, otuda ovo ), skinuti glupi srafovi rezervoara a stavljeni lepi, prohromski sa zlatnim podloskama... A slika šrafova sa zlatnim pološkama?Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25935 Napisano Septembar 9 Integrisan, 10591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3781 Napisano Septembar 9 Drug član, 1866 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, glup ja, mislio sam da si menjao šrafove oko poklopca rezervoara.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25935 Napisano Septembar 10 Integrisan, 10591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stigla poruka od poste, po cifri bih rekao da je kofer i nosaaaaac, jedva cekam Stavio sam ovaj koji imam na rep, da vidim kako tu cuci, svidja mi se. (Nisam ga hteo na Hondu, ogreban je koje kude). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25935 Napisano Septembar 10 Integrisan, 10591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Rukohvati skinuti, sve pripremljeno za nosac... ...sada ono sto mi teeeeeesko pada, cekanje! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravkoco 46 Napisano Septembar 10 (promenjeno) U prolazu, 36 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda CBF 1000 SC58 Prijavi odgovor kao problematičan N.F.S. Lijepo da si se vratio u CBF 1000 svijet, taman da ponovimo gradivo oko održavanja i unapređivanja. Čestitam na lijepoj hondici. Promenio Septembar 10 član zdravkoco 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25935 Napisano Septembar 10 Integrisan, 10591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Srafljenjeee 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25935 Napisano Septembar 10 Integrisan, 10591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve proslo ok, hvala Banisa! Rukohvati dovoljno debeli i na komfornom mestu, jednostavno za montazu, u kofer staju dve velike kacige sa komunikacijama. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25935 Napisano Septembar 11 Integrisan, 10591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Obisao tri farbara, nema vremena, da dodjem za 15 dana... More cao, vidim ja da im je sitno! Pistolj imam, kompresor takodje, ispustio kondenzaciju 3x, pripremio i ofarbao... Ima gde je pljucnuo, ispoliracu za 10ak dana. P.S. Lak sa zadnje slike ce tek susenjem da "progleda" 18 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25935 Napisano Septembar 11 Integrisan, 10591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...inace, ovako je svuda, grub odlivak bas, mora prvo poliesterom da se popuni, presmirgla pa spric kit. Boja je troslojna, srebrno bela podloga, zlatna baza i lak. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3fke 34 Napisano Septembar 11 U prolazu, 45 postova Lokacija: Smed.Palanka Motocikl: Honda CB500X (1/2) , Beverly 125 (1/2) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za lepo odradjen deo ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25935 Napisano Septembar 11 Integrisan, 10591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! A vidite ovo (bar je meni novina), spric kit u spreju sa mlaznicom koja se steluje ("lepeza" moze da bude horizontalna ili vertikalna a ovo sa strane je kolicina koju ce izbacivati). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3fke 34 Napisano Septembar 12 U prolazu, 45 postova Lokacija: Smed.Palanka Motocikl: Honda CB500X (1/2) , Beverly 125 (1/2) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio sprickit u spreju ali nije sa takvim sistemom , standardan je . To je stvarno dobro da se neko setio da napravi tako pametno poboljsanje . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25935 Napisano Septembar 12 Integrisan, 10591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jedva sam docekao jutro da dodjem i montiram.. Sta da kazem sem vrh 20 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 2026 Napisano Septembar 12 Zainteresovan, 606 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Uh sto mu je sexy cucnulo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25935 Napisano Septembar 12 Integrisan, 10591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan .. a pazi osuncano! 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25935 Napisano Septembar 12 Integrisan, 10591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... i necu auspuh menjati, totalno uzivam u potpunoj tisini, samo susti, nije bitno kojom brzinom ide! Koliko je glasna na leru toliko i na 150kmh. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25935 Napisano Septembar 13 Integrisan, 10591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan A posto je guvernal od kawe red je da i tegici istog proizvodjaca budu! Ostalo je da kada se budem vozio, obelezim na sedistu gde/sta zelim od korekcija (inace, definitivno mi treba polozaj kao na versys-u, tezak sam i za kicmu mi je lakse kada sam skroz uspravljen, taj cu polozaj morati i ovde da napravim). 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...