SrdjanRadivojev 434 Napisano April 5 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo izgleda! Da li ti je ulje prebacilo prozor za tom kolicinom koju si dolio? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2332 Napisano April 5 Drug član, 1137 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Tik iznad crte maksimuma, ispusticu vrlo malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18964 Napisano April 5 Integrisan, 5704 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja drzim uvek negde tek iznad sredine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 236 Napisano April 5 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Neko od kolega je pisao da staje ravno 3 litra,bez obzira na uputstvo gde piše 3,5l. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2332 Napisano April 5 Drug član, 1137 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ispravljeno. Sent from my SM-S901B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1448 Napisano April 8 prisutan, 1184 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Držite ulje na max. Da se stator bolje hladi. Hondi je to boljka. Rikne on, pa povuče i regler.... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2332 Napisano April 8 (promenjeno) Drug član, 1137 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Tačno je na max u mom slučaju. Evo kako izgleda rezervoar iznutra, to me uvek oduševi kad vidim. Još jedno pitanje, da li može univerzalno crevo za vodu istog prečnika ili mora original? Pojavi se po koja kap antifriza na samom koncu creva baš kod lulice iznad leve dekle, nema stalno ali hoću i to da rešim. Sutra ću zvati u Delti da vidim šta oni kažu. Sent from my SM-S901B using Tapatalk Promenio April 8 član Zlatko LA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2332 Napisano April 9 Drug član, 1137 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Poručeno u Delti, 2500 din. Prijatno sam se iznenadio cenom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5004 Napisano April 9 Drug član, 1258 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Zlatko LA je napisao: Poručeno u Delti, 2500 din. Prijatno sam se iznenadio cenom. Skoro pa džabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2332 Napisano April 9 Drug član, 1137 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekli naši južnjaci, biju kuj neće. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravkoco 43 Napisano April 17 U prolazu, 31 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda CBF 1000 SC58 Prijavi odgovor kao problematičan Da malo pokrenemo temu. Pripreme za ovu sezonu završene. Odluka je pala na DID ov lanac VX3 i naravo lančanici JT. Uganjao sam ulje MOTUL 300V izgleda original , miriše na voće... I naravno kratka vožnjica cca 300 KM. Što se tiče ulja bolje šalta, tiše i mekanije. Za lanac, će da vidimo .... Sretan start svima. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7917 Napisano April 17 Drug član, 3256 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 300v.... Zbog...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19533 Napisano April 17 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2591 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: 300v.... Zbog...? ...jer je tako u mogucnosti... P.S. Bolje da je taj zadnji lancanik plastificirao u crno... Promenio April 17 član BokyBoy 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3fke 17 Napisano April 17 (promenjeno) U prolazu, 20 postova Lokacija: Smed.Palanka Motocikl: Honda CB500X (1/2) , Beverly 125 (1/2) Prijavi odgovor kao problematičan Neku boju na radost Promenio April 18 član 3fke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2332 Napisano April 17 Drug član, 1137 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Lepa Honda druze! Mene zanima taj nosač vizira, da li bi mogao malo bolje to da slikaš kad budeš imao vremena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravkoco 43 Napisano April 18 U prolazu, 31 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda CBF 1000 SC58 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Andrej_Hotstepper said: 300v.... Zbog...? Informacija od uvoznika da je Motul promjenio recepturu za ulja (300v. 7100. 5100 itd) Po Motulovom katalogu za CBF 1000 sada nudi 300 V. Takođe ovde je borba doći do originala ulja (vjernih kopija bruka koliko ima) odlučio sam da probam 300 V. Na prvo paljenje radi tiho, mjenjač mekan. Koristio sam Liqui Molly prošli put i razlika je vidljiva, baš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19533 Napisano April 18 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2591 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobro je 300v, sem cene naravno, ja sam u par motora izvozao sa njim ceo interval od 5k, (factory line 15/50), jeste bilo kao voda na istakanju al je odradilo posao za sve pare. Menjac kao dusa, agregat se mnogo veselije i lakse vrti i mirnije i tise radi. Promenio April 18 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravkoco 43 Napisano April 18 U prolazu, 31 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda CBF 1000 SC58 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, BokyBoy said: ...jer je tako u mogucnosti... P.S. Bolje da je taj zadnji lancanik plastificirao u crno... Ma dobro i ovako, slika je naopako ne pitaj što... P.S. sad je feluga oprana i čista. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravkoco 43 Napisano April 18 (promenjeno) U prolazu, 31 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda CBF 1000 SC58 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Zlatko LA said: Lepa Honda druze! Mene zanima taj nosač vizira, da li bi mogao malo bolje to da slikaš kad budeš imao vremena? Hvala, nosač je palmer brackets, imaš mogućnost podizanja spuštanja i varijantu da odmakneš i primakneš vizir, mislim da je pravljen za povišeni vizir GIVI ili MRA jer tada baš možeš da podesiš željeni položaj. Sa originalnim vizirom za mene ipak nema dovoljno visine da te štiti od vjetra. I dobra je varijanta što ima dodatak za telefon i navigaciju i na zgodnom je mjestu i ne ometa satove. Honda Varadero & CBF1000/600 (Pre-2010) - Windshield Kit | Palmer Products WWW.PALMERPRODUCTS.CO.UK Please note: the Mk1 CBF600 was made between 2003 and 2007 so this kit is suitable for that model.The Mk2 CBF600 was made between 2008 and 2013 so you will need our 2010... Promenio April 18 član zdravkoco 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19533 Napisano April 18 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2591 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, zdravkoco je napisao: slika je naopako ne pitaj što... Ne pitam... evo, reseno, al bi bilo lepse da je crn. P.S. Dotegni tu kontra maticu. Promenio April 18 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2332 Napisano April 18 Drug član, 1137 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Dobra stvar, imam skice što je Neša pravio možda prvo to napravim. Jesam li jedino kome je motor lepsi sa tako postavljenim vizirom? PS, čak mi se svidja gornja maska odradjena u mat crno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23877 Napisano April 18 Integrisan, 10024 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Meni se nikako nije svidjalo kako izgleda ali u kombinaciji sa visokim vizirom tisinaaaaaa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2332 Napisano April 18 Drug član, 1137 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda mnogo agresivnije, nekako mi ovaj fabrički vizir previše prati liniju motora (što je i logično). Predpostavljam da idu oni šrafovi za vizire što ih ima na KP? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravkoco 43 Napisano April 18 (promenjeno) U prolazu, 31 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda CBF 1000 SC58 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, BokyBoy said: Ne pitam... evo, reseno, al bi bilo lepse da je crn. P.S. Dotegni tu kontra maticu. Slikano pri montaži lanca..... naravno dotegnuto Promenio April 18 član zdravkoco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 824 Napisano April 18 Zainteresovan, 785 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @zdravkoco jesi li lanac i lančanike kupovao negdje vani ili kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...